Alydor Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 Sper ca postez bine. In ratacirile mele pe google play am gasit o aplicatie numita Electrecord, aplicatie care permite ascultarea gratis a multor melodii lansate dea lungul timpului de casa de discuri. Din ce am vazut se pot si descarca, contracost bineinteles, melodii. Descriere Electrecord.com - Coloana sonora a Romaniei Electrecord.com este prima platforma de muzica exclusiv romaneasca ce aduce in format digital melodiile si compozitiile celor mai indragiti artisti romani. ASCULTI aproape un secol de muzica romaneasca - usoara, populara, pop-rock, clasica. TRAIESTI emotiile, amintirile si spiritul petrecerii pe care le trezeste muzica romaneasca a anilor ’20-’90. CAUTI PIESELE SI ALBUMELE PREFERATE in functie de gen, artist, album sau recomandari; CREEZI PLAYLIST-URI - adaugi piesele preferate in listele tale si le asculti oricand. CUMPERI – orice melodie sau album iti doresti DESCARCI – ia cu tine piesele pe care le indragesti, oriunde, chiar si cand nu ai acces la internet. Abonamentele reinnoibile Electrecord.com pentru acces nelimitat vin in 3 variante: 1.99 EUR pentru abonamentul de 1 luna, 5.99 EUR pentru abonamentul de 6 luni si 9.99 EUR pentru abonamentul de 12 luni. Plata se face prin intermediul contului de Google Play la confirmarea cumpararii. Abonamentele se reinnoiesc automat cu pana la 24 ore inainte de expirarea abonamentului curent. Abonamentele pot fi gestionate accesand setarile contului de Google Play. Un abonament curent nu poate fi anulat in perioada activa a acestuia. Poate fi anulata reinnoirea acestuia. Termenii si conditiile aplicatiei sunt disponibile la https://asculta.electrecord.com/terms Aplicatia se descarca de aici https://play.google.com/store/apps/details?id=com.electrecord Suma respectelor, Alydor Innoxius and pedro2767 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 N-as fi zis. Cum sa faci legatura intre vinil si Android? Instalat. Exact ce spuneam. Cum sa-ti faci "cont Electrocord" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alydor Posted November 23, 2016 Author Report Share Posted November 23, 2016 Merge si pe iOS. Deci se poate face legatura intre vinil si iOS Suma respectelor, Alydor Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 Slab. Uninstall. De fapt sunt DVD-urile apărute după '89. Cel puțin la Folk+Rock. Alea le am. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alydor Posted November 23, 2016 Author Report Share Posted November 23, 2016 lasa, nu fi trist, ca mobilissimo a facut o stire din asta... Cu placere btw... Suma respectelor, Alydor Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts