ferrari fernando Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 Salut ! Sunt nefericitul posesor al unui telefon allview p5 pro luat la abonament de la rds-rcs .Telefonul este o epava cel putin dupa asa bine primitul update merge si mai nasol ...nu pot sa tastez(apasa 3 litere in loc de una),touch-ul scrie singur, se inteapa , stau 10 secunde sa deschida agenda ,intr-o zi sa inchis si cand l-am aprins avea memoria resetata,etc .Am nevoie de un firmware si eventul si cum il pun sper sa-si revina cat de cat , momentan nu dispun de bani pentru altul nou . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fish WeHunt Posted November 5, 2018 Report Share Posted November 5, 2018 (edited) Ouch, eu l-am luat tot pe 3, tot de la digi. Am facut updatul si functioneaza normal. Am avut vreo 2 -3 aplication crashes, nu pot shareui din galerie poze pe fb mess dar cam atat. Sper sa nu am probleme cu el. Bateria nu-i nici pe departe cum sustin recenziile din 'presa' romaneasca, mai mult PR. Utilizare medie se duce la fel de repede ca la Moto G4 dupa 2 ani de functionare. Edited November 5, 2018 by Fish WeHunt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fish WeHunt Posted November 5, 2018 Report Share Posted November 5, 2018 21 minutes ago, Fish WeHunt said: Ouch, eu l-am luat tot pe 3, tot de la digi. Am facut updatul si functioneaza normal. Am avut vreo 2 -3 aplication crashes, nu pot shareui din galerie poze pe fb mess dar cam atat. Sper sa nu am probleme cu el. Bateria nu-i nici pe departe cum sustin recenziile din 'presa' romaneasca, mai mult PR. Utilizare medie se duce la fel de repede ca la Moto G4 dupa 2 ani de functionare. Hmm cred ca trebuie sa beau o cafea. P5pro e diferit de x5pro. Admin, please indura-te de mine si sterge prostia sau mut-o la x5 pro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts