Gabii Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 Am comandat ieri o baterie pentru G2 ul meu si astazi mi a ajuns Bateria nu se poate schimba prin inlaturarea capacului din spate, trebuie "umblat in telefon" Intrebarea mea este : sa ma incumec sa o schimb eu sau sa o il duc la un service? Asta este video ul : Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted November 3, 2016 Author Report Share Posted November 3, 2016 Ce nu ti a placut la el? Eu sunt super multumit de el Ce ti ai luat in schimbul lui? Nu am fost pe faza Sent from my LG-D802 using Tapatalk Scootch98 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 Du-l mai bine la un service , ti-l face in 15 min daca nu e ocupat..si se pricepe. Sent from Arsenic S7 Edge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted November 4, 2016 Author Report Share Posted November 4, 2016 Naspa rau Se pare ca dintre cei cu G2 doar eu sunt cel fara probleme ) ca si @Andrei P. a avut ceva probleme cj el Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berila_mz Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Nici mie nu mi-a facut probleme G2-ul! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted March 8, 2017 Author Report Share Posted March 8, 2017 De cateva zile mi se strica bateria(cea pe care am schimbat o in noiembrie). Tine foarte putin, asa dintr o data, gen ajung de la liceu cu utilizare putina cu baterie 20-30%, aseara mi s a inchis la 24% si l am deschis cu 2% baterie. Am schimbat rom-uri, calibrat bateria etc. Nu merge nimic. Le am trimis mail celord e la gsmnet.ro dar inca nu au raspuns Ce pot face in situatia asta? Sent from my LG-D802 using Tapatalk Si acum iarasi mi s a inchis la 30%...si mi s a deschis cu 7 Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Alta baterie, dar la cat de vechi e telefonul, sansele sunt ca si urmatoarea sa pateasca la fel. Dupa 4 ani de zacut prin depozite in cine stie ce conditii bateriile nu au cum sa aiba acelasi randament. Sent from my MI 5 Pro using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted March 8, 2017 Author Report Share Posted March 8, 2017 Ahh, deci cam tot asa pot sa patesc. Incerc acum sa aflu o surubelnita atat de mica ca sa pot sa desfac telefonul sa o pun pe cea veche Sent from my LG-D802 using Tapatalk Pana la toamna sa ma mai tina G2 ul... Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted March 9, 2017 Author Report Share Posted March 9, 2017 Schimbat baterie cu cea veche, facut. Spre surprinderea mea, extrem de simplu. Am inchis cu greu un contact din partea de jos a telefonului dar in final functioneaza la parametrii normali. Acum astept raspuns de la gsmnet.ro Trimis de pe al meu LG-D802 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladAM Posted April 10, 2018 Report Share Posted April 10, 2018 Aveti idee de unde as putea sa fac rost de o baterie cat mai noua? Am aruncat o privire pe gsmnet.ro dar vad ca nu mai au in stoc, in rest am vazut cateva pe okazii si unele fabricate de alt producator, gen qoltec, care cica ar functiona ok. De montat bateria nu e problema, am mai umblat prin el, am schimbat si placa de baza, dar incerc sa gasesc o baterie care sa fie cat de cat ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts