Clicky

Jump to content

S7 Edge, Iphone 6s sau A5 2016

Recommended Posts

Salutari, as vrea un sfat de la voi privind urmatoarea achizitie, vreau un telefon la care sa ma tina bateria de dimineata pana seara si nu la limita in conditiile in care sa folosesc youtube 2 ore, facebook 2 ore, wapp 1 ora, mesaje si nu numai, vreau sa imi lasati parerea despre cele 3 telefoane sau sa-mi recomandati altele care sa se incandreze in conditiile mele, eu as prefera iphone 6s dar am auzit ca bateria nu prea tine, astept parerile voastre.

Ps momentan am un s7 dar ma bateria ma tine cam pana la 5-6.

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

Edited by bratii.aaa

Daca ma tine pe mine..pe S7 edge 6-8 ore de ecran..date deschise aproape non stop si cand e cazul wifi...inseamna ca are o baterie super buna.

Il incarc doar noaptea. Tine de la 6 dimineata pana pe la 22 seara..cand inca mai am 20% baterie..

Sent from my XT1580 using Tapatalk

Recomand Egde. Baterie bună, fluiditate. Singurul dezavantaj, telefonul este din "sticla", deci atenție la manipulare ;)

Sent from my Samsung Galaxy S7 Edge

Nu înțeleg cum scoateți voi 8 ore de SOT eu mai mult de 4:30 ore nu am reușit nicidecum pe Edge. Sau țineți display-ul aprins doar asa de funn?

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Dacă nu mă înșel, am postat și eu SOT la Edge care era peste 4 ore....

Eu am husa led activa..de la Samsung si am dezactivat Always on display. Imi arata ceasul pe husa.

De incarcat..il incarc normal..fara fast charging. Am mai dezactivat din functii..intutile..cum e screenshot-ul folosind palma sau marginea aia activa.

Folie..am o folie de sticla care vine pe tot ecranul...argintie. Am vazut ca sunt probleme la foliile de sticla..asta nu se dezlipeste si raspunde destul de bine la comenzi(recunosc..mi s-a parut ciudata la inceput..pana m-am obisnuit).

Husa asta activa e super faina..

https://cloud.tapatalk.com/s/581cc644c38dc/Screenshot_20161104-193224.png?

Ca functii..nimic de reprosat+ca protejeaza camera. Dar..eu prefer husele de tip case..

Planuiesc sa cumpar Rinkie fusion..transparenta(am avut pe Nexus si mi-a lasat o impresie buna).

Sent from Arsenic S7 Edge

Ok, 4 și 30 am scos și eu odată chiar 5. Dar 8? Tind sa cred ca au instalate doar doua, trei aplicați... And @Scootch98 vreau sa vad un print screen și cu restul aplicațiilor care au consumat baterie?

Edited by samyjuanito

post-13157-147828099257_thumb.jpgpost-13157-147828099485_thumb.png

Chiar acum l-am pus la incarcat.

Asa arata.

Si nu am 2-3 aplicatii.

Am o gramada..

Inclusiv nova launcher , icon packs ..jocuri , aplicatii social(8 pagini in app drawer).https://cloud.tapatalk.com/s/581cc8202f271/Screenshot_20161104-193939.png?

Ok, 4 și 30 am scos și eu odată chiar 5. Dar 8? Tind sa cred ca au instalate doar doua, trei aplicați... And @Scootch98 vreau sa vad un print screen și cu restul aplicațiilor care au consumat baterie?

Vezi ultima mea postare pe acest topic unde aveam peste 3 ore și ceva ecran, peste 4 ore convorbiri prin Bluetooth.....date active.

Trebuie să recunosc, bateria chiar este ok la acest telefon. Idem și la frățiorul mai mic ;)

Și eu folosesc și AOD ;)

Si eu il folosesc pe date.

Intr-o zi normala..cu apeluri telefonice , date active permanent cand nu am wifi..am in jur de 6 ore ecran.

Il scot dimineata cand plec la liceu ..de la incarcat..si il mai incarc seara.

Nu-l am de o luna. S-a si resetat traficul pe 1 noiembrie..

Am 15 gb la cartela 4G.

In vreo 14 zile cred..4 gb net.

Nu stiu daca il am de 2 saptamani.post-13157-147829330552_thumb.png

Il am de pe 23-24 octombrie cred..se vede in grafic..