hi2 Posted October 12, 2016 Report Share Posted October 12, 2016 Am conectat nexus-ul 5 la un sistem audio la cineva acasa pentru ai face proba, cand am bagat mufa jack din sistem in telefon s-a deformare putin imaginea la telefon apoi s-a inchis. L-am deschis si am observat dupa ceva timp ca nu mai reda sunetul decat prin jack. Daca conectez telefonul la sistemul meu de acasa reda muzica. Faza ciudata e ca nu merge nici microfonul...nu ma aude persoana cu care vorbesc la telefon decat daca telefonul e legat la sistem si dat pe speaker. I-am dat factory reset dar degeaba, ce e de facut ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted October 12, 2016 Report Share Posted October 12, 2016 Trebuie curatat jack-ul audio..de preferat la un service... Sent from my XT1580 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hi2 Posted October 12, 2016 Author Report Share Posted October 12, 2016 (edited) M-am uitat cu o lanternuta in el dar nu e nimic, eu presupun ca s-a ars vreo componenta. Vreau sa stiu care ca s-o schimb... L.E: am scos o scama destul de consistenta din jack dar tot nu s-a rezolvat, totusi cred ca s-a ars ceva. Astept pareri E ca nou inauntru acuma, am mai eliminat o cauza. Cand intru in setari la sunet la melodiile din memoria lui se aude.... WTF ?! Edited October 13, 2016 by hi2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted October 13, 2016 Report Share Posted October 13, 2016 Da , pentru ca telefonul tau crede ca are castile conectate. Asa a fost si la mine , nici la mine nu se vedea nimic...cu ochiul liber. Du-l sa-ti curete jack-ul cum trebuie. Sent from my XT1580 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hi2 Posted October 13, 2016 Author Report Share Posted October 13, 2016 (edited) Scuza-ma ca sunt mai insistent dar nu trebuia sa apara logo-ul cum ca ar fi conectat la casti? Exista vrea aplicatie care sa-mi arate daca e pe modul normal sau casti ? Apropo eu am nexus 5 prima varianta 2013 parca. p.s: eu am postat in alta parte dar mi-a mutat un moderator topicul aici. Edited October 13, 2016 by hi2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted October 13, 2016 Report Share Posted October 13, 2016 Si eu am avut tot nexus 5 prima varianta. Nu apare logo de casti pe android pur. Poti instala aplicatia asta..vezi ce apare Sent from my XT1580 using Tapatalk L.E. trebuia sa postezi la nexus 5 , nu la 5X..dar ma rog. Cel din 2013 l-am avut si eu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hi2 Posted October 13, 2016 Author Report Share Posted October 13, 2016 Headphones are plugged Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted October 14, 2016 Report Share Posted October 14, 2016 Telefoanele nu sunt făcut să suporte sisteme audio. Nu e indicat deloc. E posibil să fi bușit ceva legat de mufa jack. Sistemul audio a vrut mai mult decât Nexus 5 a putut să redea. E ceva legat de impedanță. Cred că l-ai stricat fizic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hi2 Posted October 14, 2016 Author Report Share Posted October 14, 2016 (edited) Am găsit pe olx o mufa jack sh la 10lei, m-am gândit s-o schimb acasă, oare s-ar rezolva problema? Am luat o aplicație de net net care-mi dezactivează jack-ul...merge totul bine(reda sunetul) doar că în convorbiri merge doar pe speaker(pe normal nu aud/nu mă aude persoana). Edited October 14, 2016 by hi2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted October 14, 2016 Report Share Posted October 14, 2016 Daca te mai fâtzai mult si te incapatanezi..vei ramane de tot fara el. Du-l dracu la un service , dai 30-50 lei pe toata treaba si gata.. Sent from my XT1580 using Tapatalk Apropo , a mea nu a fost schimbata... Eu l-am scapat in apa si s-a uscat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hi2 Posted October 14, 2016 Author Report Share Posted October 14, 2016 Nu e vorba de încăpățânare, în orașul în care locuiesc sunt doar service-uri de rahat. Am mai patit-o eu cu ele și mi-a bulit telefonul de tot.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts