Pufulete Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Salutări! Intenționez anul acesta ca să-mi schimb telefonul. Acum, eu folosesc un iPhone 6 plus și aș opta pentru S7 Edge sau 7 plus. Am urmărit cu atenție reviewurile pentru amândouă device-uri și tot nu știu pentru ce să optez. Le-am butonat pe amândouă la e-Mag și amândouă îmi plac și aș avea nevoie de o opinie in această privință. Mulțumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Negrea Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Pufulete, o mica intrebare,tu momentan ce folosesti ios sau android? Sent from my SM-G935F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Scrie clar că folosește iPhone 6 Plus Sent from my Samsung Galaxy S7 Edge Dacă tot îți place IOS și nu ai mai avut android, atunci mergi pe iPhone 7 Plus Sent from my Samsung Galaxy S7 Edge Maverick and pascaleandrei 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pufulete Posted October 6, 2016 Author Report Share Posted October 6, 2016 Feri, am mai avut Android, un S5 si un S6 Edge plus, dar de ultimul nu am fost mulțumit deoarece se încălzea destul de tare doar ținându-l in buzunar, ascultând muzică, și din câte am citit pe net, cele Edge au problem cu încălzirea terminalelor.Åži de fiecare data reveneam la iOS.Acum, știu, fiecare utilizator în parte se confruntă cu diferite probleme de-a lungul utilizării terminalelor. Recunosc, 7-le Edge este frumos tare, și camera este mai bună decât cea de pe iPhone, dar totuși mi se pare un telefon fragil... Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Personal sunt foarte mulțumit de S7 Edge, nu am probleme de supraincalzire, al meu este destul de rece În privința design-ului este foarte frumos dar și foarte fragil(mama ei de sticlă). Eu folosesc o husa/carcasă transparenta de la spigen. Acum rămâne la latitudinea ta ce să alegi, tot ce pot spune despre Edge este că încă nu am întimpinat nici o problemă care să mă facă să-mi pară rău de achiziție. Bateria este chiar ok, aplicațiile rulează ok, convorbirile se aud clar. Singurul dezavantaj este fragilitatea Sent from my Samsung Galaxy S7 Edge MoshuXXL 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Negrea Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Faza cu fragilitatea ai cea mai mare dreptate,eu sunt pățit.Din câte am observat terminalele din sticla de la Samsung sunt foarte pretențioase.Înf ,google Pixel cum ți se pare? Sent from my SM-G935F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.Silvan Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 (edited) Pana în momentul de fata s7 edge ul meu se încălzește cel mai puțin dintre toate smartphone urile pe care le-am avut și o face doar atunci când sta la încărcat și atunci nu exagerat cum am pățit cu z3c sau iPhone 5. Eu evit să-l butonez când se încarcă ca sa se încarce într-o ora și puțin nu 2-3. Am avut 4s și 5 însă eram limitat de soft în anumite privințe asa ca am revenit la android. Nu cred ca iphone ul știe sa tragă poze în raw și sa aibă pro mode unde îți setezi tu cam orice în afara de diafragma. Eu ca protecție am avut o carcasa de spate Samsung care e 80 lei la mobileditect și intre timp mi-au venit skin-urile dbrand asa ca am renunțat la carcasă. Majoritatea smartphone urilor care se încălzesc o fac din cauza LCD ului care are foita de leduri în spatele cristalelor și de aici căldură excesiva la luminozitate maxima. Din cate am înțeles varianta cu snapdragon se încălzește mai mult și are și viata bateriei mai mica. Oricum în România doar varianta cu exynos se cam găsește. From S7 Edge with text. Edited October 8, 2016 by S.Silvan Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valy Condoros Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 Feri, am mai avut Android, un S5 si un S6 Edge plus, dar de ultimul nu am fost mulțumit deoarece se încălzea destul de tare doar ținându-l in buzunar, ascultând muzică, și din câte am citit pe net, cele Edge au problem cu încălzirea terminalelor.Åži de fiecare data reveneam la iOS.Acum, știu, fiecare utilizator în parte se confruntă cu diferite probleme de-a lungul utilizării terminalelor. Recunosc, 7-le Edge este frumos tare, și camera este mai bună decât cea de pe iPhone, dar totuși mi se pare un telefon fragil... Eu am Edge plus si nu am probleme cu el. de cand are android 6.1 se misca mai repede decat iphone 6s. Alege S7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pufulete Posted October 12, 2016 Author Report Share Posted October 12, 2016 Mulțumesc pentru sfaturi! Îmi puteți spune ce diferențe sunt intre S7 si S7 Edge, mă refer strict la utilizarea de zi cu zi, și dacă în afară de ecranul curbat, este vre-o diferență la interior?Mulțumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted October 12, 2016 Report Share Posted October 12, 2016 Ecranul și bateria. În rest la fel. Sent from my Samsung Galaxy S7 Edge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts