Clicky

Jump to content

Discutii generale Google Pixel si Pixel XL


Recommended Posts

Sunt singurul căruia i se pare ca pixel=iPhone 1?

 

From S7 Edge with text.

Nu e neapărat așa, dar se pare că toate telefoanele încep să meargă spre același design. Doar LG pare să mai inoveze pe ici, pe colo. În articolul de pe The Verge în care sunt descrise motivele pentru care Google s-a apucat de făcut telefoane se spune cam același lucru (mai puțin partea cu LG-ul, care e părere personală).

Link to comment
Share on other sites

"What a massive letdown. $649??? To START?!? Oneplus here I come"

 

"Just put the Pixel 32GB in my cart and checked it with tax/shipping. $711.30.

 

Looked at my old email receipt last year for the 32GB 5x. $491.00 after tax/shipping. That's a $220 difference.

Sorry Google. No thank you"

Niste comentarii care erau citate pe un alt forum. Mi s-au părut amuzante. Nu știu care e sursa originală

 

Trimis de pe al meu SM-G361F folosind Tapatalk

Edited by alexcosmin
Link to comment
Share on other sites

Sursa originala e Google, ca ei au pus preturile astea :D

 

Sunt sigur ca ati observat si voi fața si vocea acelei tanti cand a anuntat preturile. Nici o clipire, nici un nod in gat. Tanti aia e buna sa anunte sfarsitul lumii :D In alta ordine de idei, ca impresie generala legata de show, mie mi-a facut impresia unei sedinte de sindicat intr-o mare intreprindere socialista: locatie (hala de productie din anii '50?), numar de participant (o fi fost pe bani?) si entuziasm. Daca pe cei pe care i-ai adus la marele keynote, nu ai reusit sa-i impresionezi, ma intreb cum vor reusi sa o faca in magazine.


Tare curios sunt cum au făcut stabilizarea software atât de buna.

From S7 Edge with text.

Au zis ca citesc gyro de nu-stiu-cate ori pe secunda. Sa compensezi din soft nu e greu, greu e asta, sa citesti cat mai des datele si sa reusesti sa le compensezi in timp util, pana nu vine peste tine urmatorul set de date.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Deci pot sa zic este o experiență unica fata de toate telefoanele cu android de pana acum. Îl butonez de aseară și wow. Instalarea aplicațiilor din play store sau făcut mult mai repede ca la note 7, display-ul răspunde mult mai repede și este mai rapid și mai fluent fata de Note 7.

 

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

@samyjuanito, ce ți-ai luat, Pixel sau XL? Cum ți se pare în general? Ca design nu e prea strălucit, dar nu l-am văzut în niciun magazin ca să-mi dau cu părerea. Hardware-ul este de top și softul nu cred ca are rival + update-uri pe doi ani.

 

Enviado desde mi Sony Z2 D6503 mediante Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

@pascaleandrei99, XL black 128 GB. Design-ul este plăcut, nu wow dar plăcut. Îmi place ca nu au scos camera în relief, este un atu din partea mea. De hardware nu cred ca are rost sa vorbim este top, dar software da se mișcă perfect "pot sa zic". Mai ramane sa treacă câteva zile sa pot zice mai multe.

 

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ceva ce nu îmi place la el este butonul on/off,trebuie sa schimb poziția mâini ca sa ajung la el și dacă țin mana sa ajung la el nu mai pot sa ajung la senzorul de amprenta. Este foarte alunecos, nu-mi place spatiile prea mari în partea de sus și jos și nu mia plăcut niciodată butoanele capacitive, dar pot sa trăiesc și cu, în rest numai de bine pana acum...

 

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

A și jack-ul audio era mult mai comod în partea de jos.

Edited by samyjuanito
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Off. Deci asa, după doua săptămâni a cedat microfonul. Ciudat doar la apeluri. Am fost la magazin, testat, microfonul de vina..... Cică înlocuire dispozitiv, doar ca pe negru nu îl au pe stoc și o sa îl primească doar pe 23 decembrie, wow... dacă îl vreau pe gri trebuie sa aștept pana pe 25 noiembrie. Am fost sfătuit sa sun la google, ce am și făcut de dimineață. Google, mia trimis RMA, doar ca o sa dureze și acolo vreo săptămână jumătate să-l primesc asa ca ma gândesc să-l iau cel pe gri, mi-a plăcut mai mult ca cel pe negru. Ca oricum tot cam în același timp ajung sa le primesc. Doua săptămâni o sa ma chinui cu săracul Xiaomi Redmi 3.....

 

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ura... Sunt în drum sa-mi ridic pixelul, pentru ca ieri nu am fost acasă când au venit sa mi-l aducă, asa ca asta "Black Friday" :)) . Sa mișcat destul de repede Gogu, am trimis duminica vechiul telefon în Germania și ieri a fost celalalt livrat. Parca a lipsit ceva din mine zilele astea cat nu l-am avut, săracul Redmi 3 s-a chinuit cu nici zumatate de norma.... :))

 

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use