alexcosmin Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 Am încercat să fac backup in icloud, dar stă puțin timp apoi spune că nu s-a putut efectua backup-ul. Am căutat pe net și văd că toate variantele implică conectarea la un pc sau efectuarea unui backup care să conțină contactele. Nu vreau să fie hater, dar pe Android putem importa contactele într-un fisier vcf apoi folosind acel fisier le putem exporta in noul telefon. De realizat .vcf si trimis prin e-mail am reusit, dar de "despachetat" pe noul dispozitiv nu am reusit. Trimis de pe al meu SM-G361F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcosmin Posted October 4, 2016 Author Report Share Posted October 4, 2016 S-a rezolvat. Eu am încercat să accesez fisierul vcf din aplicația Gmail. In momentul in care verisoara mea a deschis aplicația E-mail de pe iphone și s-a conectat la contul Google i s-au sincronizat și contactele și memento-urile. Trimis de pe al meu SM-G361F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoIT Posted February 1 Report Share Posted February 1 Această companie vă va ajuta cu întrebarea dvs., credeți-mă pe cuvânt!) GoIT - https://goit.global/ro/courses/qa/ - Platforme de curs IT - aceasta este ceea ce trebuie să știți despre IT și lumea programării, python, C++! Dacă te îndoiești că poți urma mai multe cursuri gratuit pentru a înțelege ce este! Vei dobândi noi cunoștințe și vei începe să câștigi bani foarte buni! Multă baftă!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts