Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Cred ca ar fi mai indicat Huawei. LG G5 pare a avea destule probleme, incepand cu constructia destul de proasta si terminand cu ecranul, care nu e stralucit. Nu stiu nimic insa despre problemele lui P9. Probabil si P9 are ceva puncte slabe, pentru ca nu exista telefonul perfect.

 

Sent from my MI 5 Pro using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Eu cred că până nu vedeți un G5 nu puteți să spuneți că e prost construit. L-am văzut la un coleg și arată mai bine decât mă așteptam la toate capitolele. Poate aveam eu așteptări mici având în vedere tot ce s-a scris, dar până nu pui mâna pe el nu poți să ai o părere. Am văzut și P9 chiar imediat după lansare. Eu personal aș alege tot G5, chiar cu tot ce s-a scris. Arată foarte bine, eu l-aș folosi măcar cu o husă bumper. La fel nici camera lui P9 nu este atât de WOW încât să alegi P9 doar pentru cameră. Ambele se găsesc pe undeva, având în vedere că nu e mare diferență între ele, eu ți-aș recomanda să le cauți printr-un magazin și să le vezi pe amândouă.

Link to comment
Share on other sites

Eu nu am aceeași părere despre G5. L-am butonat în Germania atunci când am luat S7 Edge. Ieșeam mai ieftin cu G5....dar nu mi-a plăcut designul. Dacă atunci ar fi avut V20 cu siguranță îl cumpăram....

 

Sent from my Samsung Galaxy S7 Edge

Link to comment
Share on other sites

Și eu am văzut și îmbinarea nu era atât de nasoală, poate era un model mai nou. Și eu mă așteptam să se vadă mai urât, dar nu a fost.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Prea multe probleme atât hardware, cat și de calitate a materialelor. Designul este subiectiv, eu unul îl apreciez ca fiind altfel și bărbătesc, dar majoritatea nu îl apreciază și ii înțeleg. Nu are acea frumusețe în el ca Samsung-urile, Huawei-urile sau Sony-urile.

 

Trimis de pe al meu Sony Z2 D6503

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use