Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Cred ca ar fi mai indicat Huawei. LG G5 pare a avea destule probleme, incepand cu constructia destul de proasta si terminand cu ecranul, care nu e stralucit. Nu stiu nimic insa despre problemele lui P9. Probabil si P9 are ceva puncte slabe, pentru ca nu exista telefonul perfect.

Sent from my MI 5 Pro using Tapatalk

Eu cred că până nu vedeți un G5 nu puteți să spuneți că e prost construit. L-am văzut la un coleg și arată mai bine decât mă așteptam la toate capitolele. Poate aveam eu așteptări mici având în vedere tot ce s-a scris, dar până nu pui mâna pe el nu poți să ai o părere. Am văzut și P9 chiar imediat după lansare. Eu personal aș alege tot G5, chiar cu tot ce s-a scris. Arată foarte bine, eu l-aș folosi măcar cu o husă bumper. La fel nici camera lui P9 nu este atât de WOW încât să alegi P9 doar pentru cameră. Ambele se găsesc pe undeva, având în vedere că nu e mare diferență între ele, eu ți-aș recomanda să le cauți printr-un magazin și să le vezi pe amândouă.

Eu nu am aceeași părere despre G5. L-am butonat în Germania atunci când am luat S7 Edge. Ieșeam mai ieftin cu G5....dar nu mi-a plăcut designul. Dacă atunci ar fi avut V20 cu siguranță îl cumpăram....

Sent from my Samsung Galaxy S7 Edge

• 2 weeks later...

Prea multe probleme atât hardware, cat și de calitate a materialelor. Designul este subiectiv, eu unul îl apreciez ca fiind altfel și bărbătesc, dar majoritatea nu îl apreciază și ii înțeleg. Nu are acea frumusețe în el ca Samsung-urile, Huawei-urile sau Sony-urile.

Trimis de pe al meu Sony Z2 D6503