Clicky

Jump to content

Nelamuriri la un smartphone HTC


Recommended Posts

Salut,

 

De curand mi-am cumparat un HTC Evo 3D si pana am facut update-ul la Android 4.0.3 totul a fost bine. De cateva zile de cand am facut update-ul am o mica/mare problema. De cate ori doresc sa ies din orice aplicatie, din meniu etc. si apas ori butonul HOME, ori BACK imi apare sigla HTC pe un ecran alb si apoi ma pune sa astept vreo 5-10 secunde pana se incarca pagina. Stie cineva cum pot rezolva aceasta problema ca este foarte enervanta?

Ceva de genu:

2012-010.png

2012-010.jpg

In alta ordine de idei, ma mai deranjeaza un lucru la acest smartphone. Cand scriu mesaje, imi apar mereu cuvinte prestabilitate si se intampla de multe ori, ca in loc de cuvantul scris de mine sa imi adauge in mesaj un cuvant din acelea prestabilite de catre ei. Am cautat in toate setarile posibile si nu am gasit nimic despre acest lucru. Imi poate spune cineva cum pot scapa de aceste cuvinte enervante?

Ceva de genu:

2012-011.png

 

 

Multumesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

Legat de tastatura, vad ca e in EN (engleza). Adaugi din Settings -> Language and keyboard, apesi pe Internal Settings (pe iconita din dreapta, cea care seamana cu Settings), apoi la International keyboard si selectezi acolo in ce limbi vrei sa iti fie verificate cuvintele scrise. Daca vrei romana, apesi pe iconita cu EN si se va schimba in RO (presupunand ca ai ales doar EN si RO, ca mine). Daca apesi pe Text Input, poti alege si cum iti vor fi sugerate si corectate cuvintele :). Vezi imaginile atasate.

 

Legat de prima problema, cred ca Sense-ul se reporneste dintr-un motiv sau altul. Ce widget-uri ai pe ecrane, ce aplicatii folosesti?

2012-07-31_23-16-07.png

2012-07-31_23-15-50.png

Link to comment
Share on other sites

Problema cu mesajul am rezolvat-o. Am debifat acolo optiunea de sugerari de cuvinte si nu imi mai apare nimic. Perfect.

In legatura cu cealalata problema, nu folosesc nimic care sa oboseasca telefonul. Am sters o gramada de widget-uri tocmai pe aceste considerente. La capitolul aplicatii am niste jocuri simplute, ceva aplicatii pentru teste de benchmark, un battery saver, cititor qr code si cam atat. In rest tot ce avea telefonul prestabilit. In plus, azi dimineata m-am trezit cu toate iconitele din meniul principal asezate altfel decat erau cand m-am culcat. Si asta fara sa ating telefonul.

2012-011.jpg

Link to comment
Share on other sites

Dupa ce ai facut update la ICS nu ai facut un hard-reset? Pentru ca e posibil sa fi ramas ceva de la un program care era instalat pe Gingerbread. Eu am instalat ROM-ul oficial, apoi am aplicat update-ul OTA.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use