Clicky

Jump to content

InfoLoc - Beta testing

Recommended Posts

Cum stai cu instalarile? Prinde la public? E in crestere? Ia in calcul chestiile astea. Nu sta pe aplicatie sa tot faci update uri numai asa. Mai degraba te pui sa faci alte lucruri noi, sa inveti ceva mai diferit si mai complex daca aplicatia isi face treaba si nu da crash-uri. Doar opinia mea, nu sta blocat pe ea ;)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

De prins, prinde asa și asa. Am atins 207 instalări, parca. Aplicația e foarte folositoare, de cate ori nu am vrut sa am altitudine, coordonate etc. într-un singur loc pentru orice locație... Momentan sunt ocupat cu olimpiada, dar din mai ii fac publicitate la greu. Ma apuc și de Mobilissimo. Și InfoLoc e într-un fel subiectul meu de teste. Încerc sa fac cat mai multe. Cât mai complex. Am învățat atâtea chestii datorita ei. Vreau sa ma joc și cu Firebase Storage. Dar după cum am mai spus, momentan ma axez pe olimpiada.

Trimis de pe al meu Sony Z2 D6503 folosind Tapatalk

Pune sa fie egal sus stanga dreapta jos, ca de ex acuma e mai mare sus si jos fata de stanga dreapta, adica dublu

Cu ItemDecorator faci asta la recyclerviee sau setezi tu manual la fiecare in layout

Si da, putin mai mic

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

• 2 months later...

Cum ar fi mai bine, sa am un al treilea tab cu o harta sau la click pe coordonate sa te ducă într-o noua activitate, cu harta pe tot ecranul sau sa îl las cum e acum? Prima varianta e mai jos. Dar nu prea merge, mai exact funcționează cat funcționează și apoi eroare, am stat ore sa caut ieri rezolvare, dar în zadar. 27e398d520cf3fc3f6b886a591bb46d1.jpg

Trimis de pe al meu D6503 folosind Tapatalk

Infoloc 2.0.0 disponibila pe Google Play.

Și va rog sa ma ajutați cu niște sfaturi, îmbunătățiri, ce ați vrea sa vedeti la InfoLoc. O sa particip.cu ea la un concurs și vreau sa fie cat mai buna.

De unde ai datele de vreme? Sunt diferențe față de aplicația Huawei, care le are de la Accuweather.

Cu ocazia asta am descoperit că a ta e compatibilă cu multi-window, a lor nu. 👍

Am primit azi un review negativ cum ca aplicația nu se mai deschide. Am verifica eroarea cu Firebase Crash Reporting (InfoLoc 2.0.0 are asa ceva) și este o eroare care poate apărea la unii și la alții nu. Are cineva un telefon cu 4.2, 4.3 sau 4.4 sa poată testa aplicația? O sa postez și în Off-topic.