Cypmar Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 Am cumărat un s7 edge . Toată bune și frumoase pana l-am băgat la 10 cm sub apa timp de 1 mine. Am ieșit din apa duă care telefonul s-a Închis și a Început sa fie din ce În ce mai fierbinte și gata nu a mai mers deloc . L-am dus la service la Esd și mirare mi-au schimbat 90% din piese și l-au dat Înapoi. Și asta nu e tot l-am luat și am observat ca are volumul mult mai scăzut(aproape 0) și În timpul convorbirii și când suna . Am sunat din nou la Esd și la Samsung și mi-au spus sa-la trimit din nou În service . Oare de ce sa dau 3700 lei pe un telefon care sa-l tin prin serviceuri . Cum as putea sa fac și unde o sesizare ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 Pai ce sesizare sa faci? Oamenii si-au indeplinit obligatiile si ti l-au reparat, ba chiar ti-au zis sa-l duci din nou la reparat. Sent from my LG G3-D855 Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 Eu mă întreb ce rost are să bagi un telefon de 3700 lei sub apă... În rest chiar că n-ai ce să sesizezi. Nu ți-a fost încălcat nici un drept al consumatorului. Decizia să ții telefonul prin service îți aparține, nu te obligă nimeni să îl trimiți. Oricum perioada cât telefonul e în service îți prelungește garanția. Adică telefonul tău va fi încă în garanție când alții vor cumpăra S9. Consider că postarea ta e în categoria "mi-au murit lăudătorii" deci nu se contorizează la nici un concurs. Am zis! Sent from my LG-V500 using Tapatalk Feri, Silviu S and Innoxius 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 Chiar si Sony, care e tata si mama la subacvatice si submarine, a inceput sa le zica cumparatorilor sa nu-si bage telefonul in apa. Cat despre reclamatie, ce ai putea sa scrii in ea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cypmar Posted August 27, 2016 Author Report Share Posted August 27, 2016 Dragul meu nu am postat aici pentru nici un concurs . Am cerut păreri mai avizate decât a mea . Sa țin telefonul în service nu e alegerea mea ci a faptului ca nu a fost reparat cum trebuie iar volumul atunci când sunt apelat și în timpul convorbirii este foarte scăzut și nu reușesc sa aud interlocutorul decât dacă sunt înăuntru și e liniște. În rest mulțumesc. Oricum vreau să-l schimb cu diferența pe un note 7 edge. În ceea ce tine de apa dacă tot este certificat faptul ca poți filma cu el sub apa 30 min la o adâncime de 1.5 metri , ar trebui sa îl poți folosi măcar 2 minute la o adâncime mai mica . Iar ca principiu ar trebui sa se obișnuiască producătorii ca specificațiile unui produs trebuie sa fie reale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 Pana se obisnuiesc ei (adica la Sfantul Asteapta), tragem noi. Noi trebuie sa ne obisnuim sa nu-i mai credem Sp1tfire 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 Eu nu am incercat telefonul asta sub apa si nici nu am citit ceva referitor la faptul ca una dintre caracteristicile lui ar fi sa filmeze sub apa. Ori, daca asta este o caracteristica a lui, atunci ea trebuie sa fie reala, pentru ca ar putea tot asa de bine ca Sammy sa spuna ca telefonul asta are si speaker, dar de fapt sa nu prea functioneze nici ala. Deci, daca Sammy spune ca functioneza sub apa, atunci sa faca bine sa-si asume asta si sa-l repare in garantie atunci cand telefonul a intrat in apa. In rest, cel mai prost telefon ever. In afara de baterie, care este fantastica. Profitati de parerea mea si ofertati-ma. Ca-l vand, mama lui de panarama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 Man, Mă întreb de ce este așa de prost? Întreb că de la Note 2.....nu am mai avut Samsung. Vin de pe planeta LG.... Eu, pot spune inversul....încă nu am avut un Samsung care să se miște asa de bine. Și am ambele modele, atât S7 cât și Edge. Sent from my Samsung Galaxy S7 Edge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 Parerea mea extrem de proasta vine de la faptul ca atunci cand il tii in mana, fara sa vrei atingi cumva cu interiorul palmei, cu umflatura care se formeaza pe interiorul palmei in dreptul degetului mare, atingi ecranul fara sa vrei. Solutia pe care am gasit-o eu pentru problema asta, a fost sa ii pun o husa, a carei grosime desi nu e deloc mare, e suficienta incat aceste lucruri sa se intample nu atat de des. Faza este ca nu inteleg de ce dracu atunci cand se intampla asta, telefonul nu prea mai ia comenzi sau intarzie in a le lua. Si nu inteleg de ce e asa, pentru ca stiu ca e multitouch. Ma rog, cred ca ii fac niste poze si-l bag pe olx de nu se vede. DTTR and pascaleandrei 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 Acum depinde și cum îl ți în mână. De când am carcasă de protecție nu mai pățesc cea ce zici tu. Am pățit și eu chestia ce ai descris, și atunci am învățat cum să-l țin în mână. Dar probabil chestia asta se întâmplă la orice telefon care are margini Edge. Dar de la faza asta și până la a susține că telefonul este varză....... Crezi că Note 7 este mai breaz? Probabil vor trece niște ani până se rezolvă această chestie.... Sent from my Samsung Galaxy S7 Edge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 Ei, eu n-am spus ca este varza, ci doar panarama. Si daca stau bine si ma gandesc, pot sa-l numesc si varza. Ca nu e normal sa dai 3400 lei pe ceva ce nu vrea sa ia literele cand scrii, doar pentru ca-l atingi nu stiu cum. Si nu, nu trebuie sa ma duc la scoala sa invat cum sa tin un telefon in mana. Kali 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 How to decipher those "rugged" ratings on your phone Phones sent to a testing lab passed. Yours might not. Cool, let's go play with it in the bathtub and take videos of a rubber duckie versus GI Joe Wet Suit Frogman battle royale. This will be epic. Not so fast. Samsung also says your device is not impervious to water damage in any situation, which is a total buzzkill. The Galaxy S7 phones used for testing and certification were able to withstand dust intrusion under any circumstances up to and including a vacuum, and immersion in water 5-feet deep for a half hour. Your phone might not. The certification facility can't test every phone. The people who made it should be willing to talk about the warranty if you have an issue, though. Concluzia articolului: e bine ca le au, dar nu va luati dupa ele ad litteram. MoshuXXL 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts