Sp1tfire Posted August 20, 2016 Report Share Posted August 20, 2016 Pentru cei care au bunici, parinti, socri care au telefoane non-smart cu taste si sunt in reteaua DIGI, ce telefon imi rcomandati? Mi-am luat teapa si i-am luat socrului meu un Nokia 105 si nu e compatibil cu DIGI din cauza lipsei 3G presupun. De preferinta as dori un Nokia, nu junghiurile AllView sau E-boda pe care le vinde DIGI. Sent from my LG G3-D855 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted August 20, 2016 Author Report Share Posted August 20, 2016 Pai m-am uitat, au numai ciurucurile enumerate mai sus Sent from my LG G3-D855 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted August 20, 2016 Author Report Share Posted August 20, 2016 Da, pare ok. Merge si Alcatel Trimis de pe al meu YOGA Tablet 2-1050L folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGI_Helper Posted August 22, 2016 Report Share Posted August 22, 2016 Sa va asigurati ca telefonul pe care il achizitionati sa fie compatibil in 3G cu 900 si 2100 MHz. Cel din exemplul de mai sus le are pe ambele. Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florin June Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Eu am un BluBoo Maya, un Microsoft 435 si un Nokia 520 ... Stie cineva (va rog frumos) daca vreunul dintre ele este compatibil Digi Mobil ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGI_Helper Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Microsoft 435 si Nokia 520 daca e vorba de modelele RM-914 sau RM-915 sunt compatibile 3G Digi Mobil. BluBoo Maya nu l-am gasit pe gsmarena. Daca in specificaiti la 3G e compatibil cu 900 si 2100MHz atunci e in regula. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florin June Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Multumesc mult de tot pentru raspuns ! Caut de citeva luni o cartela pentru Digi Mobil deoarece in zona mea Hunedoara - Simeria - Rapoltel au semnal doar Digi si foarte putin Orange (max 2 linii iar in timpul apelului una scade ) si nu reusesc sa gasesc nici unde... Am gasit in magazine doar cartele cu numar de la altii operatori...iar eu sunt o persoana cu handicap...nedeplasabil pe timp de iarna, si desi au trecut mai bine de 4 luni...inca nu am reusit sa-mi gasesc de unde sa cumpar o cartela cu numar pe Digi Mobil.... Iar astazi tocmai ma gindeam ca ar fi...dramatic sa primesc in cele din urma cartela Digi ( am apelat pe la mai multi prieteni sa-mi ia una ) si cind o primesc sa nu o pot folosii deoarece nu este compatibila cu telefoanele mele !... Aici sunt specificatiile pentru BluBoo Maya ! http://www.devicespecifications.com/en/model/02533ca0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGI_Helper Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Din pacate are doar 2100MHz nu si 900MHz. Va functiona dar foarte probabil vor fi momente cand acesta nu va avea semnal Digi Mobil cand celelalte 2 vor avea (in zonele unde emitem doar in 900MHz). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florin June Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Am inteles ! Multumesc mult pentru raspuns ! Celelalte 2, Nokia si Microsoft, pe care le am, ambele sunt modelele RM- 914 ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Dezastru. Trebuie sa-i iau soacrei telefon pentru Digi. Pe site sunt tot doar un Allview si un E-Boda. Cum sa ma duc la ea cu astea, dupa ce a avut doua Huawei? Alcatel si altele mai rasarite sunt pe langa discutie. Nu vrea sa il cumpar eu, dar nici sa dea 180 de lei. Cu toate ca, la cum le scapa pe jos (varsta, o inteleg) i-ar trebui unul de 339. Gastarbeiter 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted July 10, 2017 Author Report Share Posted July 10, 2017 Eu i-am cumparat socrului meu un Alcatel OT 2045 cu 109 lei, tot pentru reteaua DIGI, fix acum un an. Cum naiba s-a triplat pretul si la reducere e dublu fata de acum un an? Oare pentru ca era cel mai bun telefon ieftin compatibil cu DIGI? Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk Gastarbeiter 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Ala de 339 e un CAT, de ala, arma alba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflavius Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Găsești daca cauți un Samsung S5610 pe olx: https://www.olx.ro/i2/oferte/q-samsung-s5610/ Trimis de pe al meu MI 5 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Multumesc, dar tu te-ai duce la soacra cu SH? Glumesc, soacra mea e foarte OK, insa ma gandesc la cum e bateria la un telefon SH atat de vechi. A avut nevasta un dual-sim de genul (pe vremea cand nici nu stiam ca un dual-sim n-ar putea avea doua antene si doua procesoare) si avea o baterie extraordinara. Dual-active cu vorbit cu orele pe zi lucratoare, tinea 5 zile fara probleme. De cand i-am zis nevestei ca doar Allview se poate, imi tot zice de colegi de la lucru care au probleme cu Allview. Pana la urma o sa le pun in fata variantele si sa aleaga ele. Nevasta, de fapt. Cel mai sigur (pentru mine) lucru pe care il pot face. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflavius Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Telefonul s-a vandut pana anul trecut la Orange , gratis ,la prelungire, eu l-am cumparat acum 2 ani , tot de pe olx, si tine si in ziua de azi! Baterie pentru S5160 gasesti la Atlas in Tm cu roaba la 18/35 lei..sau gsmnet, etc Apropo tot in Digi lucra si acela... Ghici pentru cine?! Sent from my MI 5 using Tapatalk Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts