Alex Grecu Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 1.Am facut o alegere buna cand am cumparat un galaxy a5 2016 la 900 lei dar fara garantie sau accesorii? 2.cand voi primi android 6.0? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 1. Nu. 2. Nu știu. Sent from my LG-V500 using Tapatalk Innoxius, pascaleandrei and candrei 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcosmin Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 Dacă întrebările sunt pentru Alex, să stii că acestea se pun în topicul #mobicast Dacă cumva sunt pentru membrii forumului o să îmi spun și eu părerea 1. 900 de lei eu cred că e în preț bun având în vedere că la emag(doar un exemplu) e vreo 1400 lei. Accesorii sa zicem ca găsesti destul de usor și nici asa scumpe nu cred că sunt. Fără garanție cam e o problemă, dar să sperăm că nu o sa ai nevoie de ea. Dacă încă nu ai făcut achiziția așteaptă și părerile celorlalți membri. 2. Cred că o să-l primesti cât de curând. Văd ca mai sunt utilizatori de Galaxy A7 (da A7) care spun că au primit actualizarea acum o zi sau 2. Alții au primit actualizarea pentru A5 acum câteva zile. Este in functie de țară și operator. Deci răbdare Trimis de pe al meu SM-G361F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted March 17, 2017 Report Share Posted March 17, 2017 1. Sunt de acord cu DTTR, la 900 lei puteai gasi alternative mai bune. 2. 6.0 ar trebui deja sa il fi primit. J5-ul mamei mele ruleaza marsmelău de luni bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcosmin Posted March 17, 2017 Report Share Posted March 17, 2017 Topicul e din august 2016. pascaleandrei, Feri, Maverick and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted March 17, 2017 Report Share Posted March 17, 2017 A, mea culpa, chiar nu am vazut Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts