Clicky

Jump to content

Forum Huawei Y6

Recommended Posts

Nu spun de aplicatiile de socializare, spun doar de aplicatii organizatorice (Mind mapper , etc....), aplicatii (utile pentru Romania) de navigatie, aplicatii pentru banking, defapt .... cam tot ce este util penrtu telefonul meu. Fac exceptie jocurile

Mai bine zici tu ce domeniu te interesează sau ce foloseai pe iOS. Că "utile" depinde de la om la om.

Eu sunt designer, si foloseam foarte mult telefonul pentru asta. Incepand de la planning pana la Photografie si efecte.

Navigatie: Google Maps si HERE WeGo (asta pentru ca e total offline, dar la harti sta mai rau). Unii folosesc si Waze.

Aplicatii pentru banking: cauti in Google Play cu aplicatia sau pe PC in browser, ca n-ai zis ce banca

De la Google: YouTube, Drive, Traducere, Google Foto

Pentru calatorii in concediu The Traveler (inregistrezi traseul si inserezi poze / video / note audio sau scrise), ca tot mergi in Delta si GPSLogger (asta din urma daca vrei sa-ti inregistrezi DOAR traseul)

Cauti dupa denumirea data de mine in Play. Pe masura ce vei folosi telefonul, vei desoperi si alte necesitati. Mai cauta si aici http://forum.mobilissimo.ro/index.php?/topic/7-aplicatii-must-have-pentru-android/E topic lung, dar, de fapt, in lumea Android nu prea exista aplicatii specifice unui anumit telefon.

Eu sunt designer, si foloseam foarte mult telefonul pentru asta. Incepand de la planning pana la Photografie si efecte.

Pai cauta aceeasi aplicatie de pe iOS si in Play. Asta daca nu e o aplicatie Apple :D

Navigatie: Google Maps si HERE WeGo (asta pentru ca e total offline, dar la harti sta mai rau). Unii folosesc si Waze.

Aplicatii pentru banking: cauti in Google Play cu aplicatia sau pe PC in browser, ca n-ai zis ce banca

De la Google: YouTube, Drive, Traducere, Google Foto

Pentru calatorii in concediu The Traveler (inregistrezi traseul si inserezi poze / video / note audio sau scrise), ca tot mergi in Delta si GPSLogger (asta din urma daca vrei sa-ti inregistrezi DOAR traseul)

Cauti dupa denumirea data de mine in Play. Pe masura ce vei folosi telefonul, vei desoperi si alte necesitati. Mai cauta si aici http://forum.mobilissimo.ro/index.php?/topic/7-aplicatii-must-have-pentru-android/E topic lung, dar, de fapt, in lumea Android nu prea exista aplicatii specifice unui anumit telefon.

Pai cauta aceeasi aplicatie de pe iOS si in Play. Asta daca nu e o aplicatie Apple :D

Waze am folosit si eu in Romania si am fost trimis pe un drum de munte blocat. :))) Iti multumesc frumos pentru raspuns

Mai am o problema.......raman fara memorie, am cumparat un card de 32 Gb, am solicitat ca instalarile sa se faca pe cardul extern, dar tot fara spatiu. Stiti ceva care sa ma ajute?

Ei, daca ai apucaturi din astea, de rupt masina pe drumuri comunale, cel mult judetene, Google Maps cu salvare de harti in prealabil ca sa nu fi legat de reteaua mobila. Ar merge si Sygic, dar e pe bani si eu am gasit cateva mici lipsuri, prin zone din astea uitate de lume, fata de Google Maps.

La faza cu memoria n-ai ce-i face. Ori mai stergi din ele, ori card mai mare. Dar ai reusit sa ocupi 32 de GB cu aplicatii? Eu am sub 9 GB din 32 GB pe un Mate 8.

Foarte bine, e chiar indicat, altfel te apuca damblalele in domeniul asta, cand vezi ce sunt unii in stare sa faca (adica cat de prost) :D

nu sunt it-ist,

Tinut apasat pe VolumeDown si Power pana vezi ca a facut captura. O gasesti in folderul Pictures/Screenshots sau in Galerie. Si mai seteaza sa-ti salveze fotografiile si clipurile pe card, pentru economie de spatiu. La mine era default, dar verifica de siguranta.

Nu toate aplicatiile permit instalarea pe card sd. Drept urmare ce a mai ramas din cei 8GB dupa ce ai scazut sistemul de operare se pot dovedi insuficienti si nu ai ce sa faci(...decat sa stergi din ele). Cumparatul de card mai mare in cazul asta este inutil. Totusi de ce ai luat un telefon mid-low-end daca ai nevoi asa "diverse" ?