jesuisciprian Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 Buna ziua, m-am mutat de pe ios pe android si mi-am cumparat un Huawei Y6. Habar nu am ce inseamna android app sau accesorii pentru modelul asta. Ma puteti ajuta cu niste aplicatii utile-foarte utile pentru modelul asta de telefon? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 Mai bine zici tu ce domeniu te interesează sau ce foloseai pe iOS. Că "utile" depinde de la om la om. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesuisciprian Posted July 28, 2016 Author Report Share Posted July 28, 2016 Nu spun de aplicatiile de socializare, spun doar de aplicatii organizatorice (Mind mapper , etc....), aplicatii (utile pentru Romania) de navigatie, aplicatii pentru banking, defapt .... cam tot ce este util penrtu telefonul meu. Fac exceptie jocurile Mai bine zici tu ce domeniu te interesează sau ce foloseai pe iOS. Că "utile" depinde de la om la om. Eu sunt designer, si foloseam foarte mult telefonul pentru asta. Incepand de la planning pana la Photografie si efecte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 Navigatie: Google Maps si HERE WeGo (asta pentru ca e total offline, dar la harti sta mai rau). Unii folosesc si Waze. Aplicatii pentru banking: cauti in Google Play cu aplicatia sau pe PC in browser, ca n-ai zis ce banca De la Google: YouTube, Drive, Traducere, Google Foto Pentru calatorii in concediu The Traveler (inregistrezi traseul si inserezi poze / video / note audio sau scrise), ca tot mergi in Delta si GPSLogger (asta din urma daca vrei sa-ti inregistrezi DOAR traseul) Cauti dupa denumirea data de mine in Play. Pe masura ce vei folosi telefonul, vei desoperi si alte necesitati. Mai cauta si aici http://forum.mobilissimo.ro/index.php?/topic/7-aplicatii-must-have-pentru-android/E topic lung, dar, de fapt, in lumea Android nu prea exista aplicatii specifice unui anumit telefon. Eu sunt designer, si foloseam foarte mult telefonul pentru asta. Incepand de la planning pana la Photografie si efecte. Pai cauta aceeasi aplicatie de pe iOS si in Play. Asta daca nu e o aplicatie Apple alexcosmin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesuisciprian Posted July 28, 2016 Author Report Share Posted July 28, 2016 Navigatie: Google Maps si HERE WeGo (asta pentru ca e total offline, dar la harti sta mai rau). Unii folosesc si Waze. Aplicatii pentru banking: cauti in Google Play cu aplicatia sau pe PC in browser, ca n-ai zis ce banca De la Google: YouTube, Drive, Traducere, Google Foto Pentru calatorii in concediu The Traveler (inregistrezi traseul si inserezi poze / video / note audio sau scrise), ca tot mergi in Delta si GPSLogger (asta din urma daca vrei sa-ti inregistrezi DOAR traseul) Cauti dupa denumirea data de mine in Play. Pe masura ce vei folosi telefonul, vei desoperi si alte necesitati. Mai cauta si aici http://forum.mobilissimo.ro/index.php?/topic/7-aplicatii-must-have-pentru-android/E topic lung, dar, de fapt, in lumea Android nu prea exista aplicatii specifice unui anumit telefon. Pai cauta aceeasi aplicatie de pe iOS si in Play. Asta daca nu e o aplicatie Apple Waze am folosit si eu in Romania si am fost trimis pe un drum de munte blocat. ) Iti multumesc frumos pentru raspuns Mai am o problema.......raman fara memorie, am cumparat un card de 32 Gb, am solicitat ca instalarile sa se faca pe cardul extern, dar tot fara spatiu. Stiti ceva care sa ma ajute? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 Ei, daca ai apucaturi din astea, de rupt masina pe drumuri comunale, cel mult judetene, Google Maps cu salvare de harti in prealabil ca sa nu fi legat de reteaua mobila. Ar merge si Sygic, dar e pe bani si eu am gasit cateva mici lipsuri, prin zone din astea uitate de lume, fata de Google Maps. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesuisciprian Posted July 28, 2016 Author Report Share Posted July 28, 2016 nu sunt it-ist, dar incerc sa tin pasul macar cu ce ma poate ajuta pe mine. Cred ca am sa raman la Google Maps:). Oricum am sa incerc si Sygis si sper sa fie ok. Multumesc pentru link-ul de mai sus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 La faza cu memoria n-ai ce-i face. Ori mai stergi din ele, ori card mai mare. Dar ai reusit sa ocupi 32 de GB cu aplicatii? Eu am sub 9 GB din 32 GB pe un Mate 8. Foarte bine, e chiar indicat, altfel te apuca damblalele in domeniul asta, cand vezi ce sunt unii in stare sa faca (adica cat de prost) nu sunt it-ist, pascaleandrei 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesuisciprian Posted July 28, 2016 Author Report Share Posted July 28, 2016 Cardul de 32 nu este plin, dar cred ca salveaza si in memoria interna ceva, imi arata 86% ocupat cam tot timpul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 Pe telefon ar trebui sa ai instalata din fabrica aplicatia Manager Telefon. Ii dai la Optimizare sistem sa-ti curete totul in afara de Memorie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesuisciprian Posted July 28, 2016 Author Report Share Posted July 28, 2016 cum faci print screen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 Tinut apasat pe VolumeDown si Power pana vezi ca a facut captura. O gasesti in folderul Pictures/Screenshots sau in Galerie. Si mai seteaza sa-ti salveze fotografiile si clipurile pe card, pentru economie de spatiu. La mine era default, dar verifica de siguranta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu S Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 Nu toate aplicatiile permit instalarea pe card sd. Drept urmare ce a mai ramas din cei 8GB dupa ce ai scazut sistemul de operare se pot dovedi insuficienti si nu ai ce sa faci(...decat sa stergi din ele). Cumparatul de card mai mare in cazul asta este inutil. Totusi de ce ai luat un telefon mid-low-end daca ai nevoi asa "diverse" ? Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesuisciprian Posted July 29, 2016 Author Report Share Posted July 29, 2016 Este un telefon de tranzit pana la Iphone 7. Bine, si dupa aparitia acestuia doresc sa il pastrez si sa il folosesc. Ui-ul seamana foarte mult cu cel din IOS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu S Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 Pe android exista cele bune, flagship si restul. Daca la primele merge totul bine in general, la restul o sa tot bibilesti ceva. E ca si cum mergi cu o masina buna sau cu o dacie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 Dacia e mașină bună, ce-aveți? pascaleandrei and Andrei P. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu S Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 Am invatat pe un 1300 si a fost tare placut si interesant ce am tot patit cu ea dar nu a fost drum sa nu ridic capota sa mai bibilesc una alta. Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts