Feri Posted October 10, 2019 Report Share Posted October 10, 2019 De pe site OnePlus ?Dacă da, îți las un voucher pt accesorii.https://www.oneplus.com/ro/invite#ERLTTWU2UTZBXSent from my iPad using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted October 10, 2019 Report Share Posted October 10, 2019 Totul se transforma.La mine în Xiaomi redmi k20 Pro exclusiv edition! ONEPLUS A3003 Greuceanu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted October 10, 2019 Report Share Posted October 10, 2019 Când eu părăsesc tabăra oneplus, tu îți iei oneplus? ONEPLUS A3003Ești trădător Sent from my iPad using Tapatalk Greuceanu, Innoxius and nick5roo 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted October 10, 2019 Report Share Posted October 10, 2019 Nu domnu, e la jumătate de preț! ONEPLUS A3003 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 10, 2019 Author Report Share Posted October 10, 2019 Pe site 7 simplu nu mai e de cca. 2 săptămâni. Eu am așteptat ziua de azi, poate mai scade prețul. Mulțumesc de link, ți-l furam eu din semnătură oricum 😀 Mă bate gândul la un adaptor de căști. 3 minutes ago, nick5roo said: Nu domnu, e la jumătate de preț! ONEPLUS A3003 Huawei fără Google? 😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted October 10, 2019 Report Share Posted October 10, 2019 Pai adaptorul îți iese gratis cu acel voucher. De ce nu iei 7T?Sent from my iPad using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greuceanu Posted October 10, 2019 Report Share Posted October 10, 2019 Fii-miu(fost posesor de Mate 8) face azi comandă de Mi 9T Pro(l-am convins să îl ia în detrimentul lui Samsung A70), am văzut că e excelent la autonomie, mie mi se pare o variantă mai bună decât OP 7.Pentru că nu prea face fotografii și filme, a ales varianta mai ieftina cu 64 GB memorie internă, la 1 899 lei.Trimis de pe Galaxy Note8 folosind Tapatalk nick5roo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 10, 2019 Author Report Share Posted October 10, 2019 @Feri Pentru autonomie și preț. Am văzut pe gsmarena că 7T are 84 ore la 90 Hz și 89 ore la 60 Hz, ăsta are 102 ore. @Greuceanu Am studiat și eu Xiaomi, am zis să merg pe OP tura asta. M-a tras Android mai curat, din ce zice lumea. A, ca variantă 8 / 256, că era diferență de doar 100 lei. Să văd dacă mai țin PC-ul, că acolo am 8 / 128 SSD 😀 Feri and Greuceanu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greuceanu Posted October 10, 2019 Report Share Posted October 10, 2019 Are autonomie foarte bună OP7, dar și la Mi 9T Pro e cel puțin la fel de bună, având cam aceleași calități.La mine a contat că în aceste condiții Mi 9T Pro costă cu aproximativ 500 lei mai puțin.Trimis de pe Galaxy Note8 folosind Tapatalk Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted October 10, 2019 Report Share Posted October 10, 2019 Eu am ales varianta Exclusive Edition pentru că are sistem de răcire suplimentar și spor la performanta cu 855+ONEPLUS A3003Va ajunge la Alexandru Stanescu pentru review. ONEPLUS A3003 Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 10, 2019 Author Report Share Posted October 10, 2019 De Xiaomi vorbești? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted October 10, 2019 Report Share Posted October 10, 2019 Dap ONEPLUS A3003 Feri and Greuceanu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted October 10, 2019 Report Share Posted October 10, 2019 Ce OS rulează acel Redmi? Am cam deviat de la subiect. Are bootloader deblocabil sau măcar posibilitatea de root cu instalare de alt ROM? Am ezitat mai mereu să cumpăr telefoane din China, indiferent de marcă. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 10, 2019 Author Report Share Posted October 10, 2019 Pai subiectul e ca cel care are Mate 8 isi ia la revedere de la el Si-a chemate prietenii, face chef, fetite, chestii din astea Feri, Mihai and Greuceanu 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted October 10, 2019 Report Share Posted October 10, 2019 Am "pricipit" 😂 Căutași puțin pe net, teoretic bootloader-ul e deblocabil ușor ca la oricare Xiaomi și ar trebui să ruleze MIUI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted October 10, 2019 Report Share Posted October 10, 2019 Ce OS rulează acel Redmi? Am cam deviat de la subiect. Are bootloader deblocabil sau măcar posibilitatea de root cu instalare de alt ROM? Am ezitat mai mereu să cumpăr telefoane din China, indiferent de marcă.Miui cu android 10, dar voi pune launcherul poco pentru că seamănă cu oxygenOS al lui oneplus. Se deblocheaza foarte ușor bootloader, dar nu voi schimba romul, doar fac root. Vezi că sunt diferențe între k20, k20 Pro și k20 Pro exclusiv edition. Primul este cu SD 730, al doilea cu SD 855 și al treilea cu SD855+. ONEPLUS A3003 Mihai 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted October 10, 2019 Report Share Posted October 10, 2019 Oare ce DRM are? Verifică, te rog ce Widevine are, L1 sau L3.Sent from my SM-N950F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted October 10, 2019 Report Share Posted October 10, 2019 Nu mi-a venit bre telefonul! Abia l-am comandat ONEPLUS A3003 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted October 11, 2019 Report Share Posted October 11, 2019 Știuuu, dar te rog să verifici după ce-l primești nick5roo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted October 11, 2019 Report Share Posted October 11, 2019 Fuck. De luni am dat comanda și nu mișcă nimic. Am trimis mesaj sellerului și nu răspunde. Și se lauda ca îl primesc repede, ori ei nici nu l-au trimis. ONEPLUS A3003 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts