Clicky

Jump to content

Huawei Mate 8 - impresii

Innoxius

Recommended Posts

Pe site 7 simplu nu mai e de cca. 2 săptămâni. Eu am așteptat ziua de azi, poate mai scade prețul.

Mulțumesc de link, ți-l furam eu din semnătură oricum 😀

Mă bate gândul la un adaptor de căști.

3 minutes ago, nick5roo said:

Nu domnu, e la jumătate de preț! :D

ONEPLUS A3003

Huawei fără Google? 😀

Fii-miu(fost posesor de Mate 8) face azi comandă de Mi 9T Pro(l-am convins să îl ia în detrimentul lui Samsung A70), am văzut că e excelent la autonomie, mie mi se pare o variantă mai bună decât OP 7.
Pentru că nu prea face fotografii și filme, a ales varianta mai ieftina cu 64 GB memorie internă, la 1 899 lei.

Trimis de pe Galaxy Note8 folosind Tapatalk

@Feri Pentru autonomie și preț. Am văzut pe gsmarena că 7T are 84 ore la 90 Hz și 89 ore la 60 Hz, ăsta are 102 ore.

@Greuceanu

Am studiat și eu Xiaomi, am zis să merg pe OP tura asta. M-a tras Android mai curat, din ce zice lumea.

A, ca variantă 8 / 256, că era diferență de doar 100 lei.

Să văd dacă mai țin PC-ul, că acolo am 8 / 128 SSD 😀

Ce OS rulează acel Redmi? Am cam deviat de la subiect. Are bootloader deblocabil sau măcar posibilitatea de root cu instalare de alt ROM? Am ezitat mai mereu să cumpăr telefoane din China, indiferent de marcă.

Ce OS rulează acel Redmi? Am cam deviat de la subiect. Are bootloader deblocabil sau măcar posibilitatea de root cu instalare de alt ROM? Am ezitat mai mereu să cumpăr telefoane din China, indiferent de marcă.
Miui cu android 10, dar voi pune launcherul poco pentru că seamănă cu oxygenOS al lui oneplus. Se deblocheaza foarte ușor bootloader, dar nu voi schimba romul, doar fac root. Vezi că sunt diferențe între k20, k20 Pro și k20 Pro exclusiv edition. Primul este cu SD 730, al doilea cu SD 855 și al treilea cu SD855+.

ONEPLUS A3003