Clicky

Jump to content

Sony Xperia z5 nu mai functioneaza dupa scufundare in apa


Recommended Posts

Salut , am un Sony Xperia z5 de ceva timp , pana acum l-am folosit sub apa fara probleme , astazi am intrat cu el in piscina , si a murit :)) , stiu destul de bine ca seriile xperia , sunt rezistente la apa .. mai ales z5 , Oare dece nu mai merge ? Nu e prima data cand il folosesc sub apa . Oare se mai poate repara ? . Tin sa mentionez ca garantia mi-a expirat .

 

Link to comment
Share on other sites

Citat de la sony de pe site pentru modelul tau: ***The Xperia Z5 is waterproof and protected against dust, so don’t worry if you get caught in the rain or want to wash off dirt under a tap, but remember: all ports and attached covers should be firmly closed. You should not put the device completely underwater or expose it to seawater, salt water, chlorinated water or liquids such as drinks. Abuse and improper use of device will invalidate warranty. 

Ti-am subliniat ce te doare.

Ca si la ceasuri sunt diverse tipuri de rezistenta la apa de la stropire pana la scufundare. Ai grija la detalii !

Link to comment
Share on other sites

Toate Xperia-urile care sunt rezistente la apa sunt rezistente COMPLET, nu doar la stropire. Problema este ca expuse la apa cu clor sau mai știu eu, s-ar putea sa cedeze. Și încă ceva: dacă vreodată a fost scăpat pe jos (nu contează dacă ai sesizat sau nu vreo crăpătura), s-ar putea ca protecția împotriva apei sa fie compromisă.

P.S.1 Orice telefon, rezistent sau nu la apa, dacă îl scapi în apa și se închide, desfă toate capacele și pune tot(cartela, card, baterie etc.) într-un vas cu orez cat mai repede. Atrași de acesta, chinezii vor veni și îți vor repara telefonul. 😀 Lasand la o parte gluma, orezul va absorbi apa și poate cine știe, telefonul își va reveni.P.S.2.Incearca sa nu mai bagi telefonul în apa. Mai bine îți cumperi un gopro și nu ai nicio grija.

 

Trimis de pe al meu Sony Z2 D6503

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use