Greuceanu Posted September 8, 2020 Report Share Posted September 8, 2020 "Brățara" mea care indică și ora, tot de la un brand deținut de Xiaomi ține puțin mai mult. Trimis de pe Galaxy Note8 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 8, 2020 Author Report Share Posted September 8, 2020 Ora o indică și a mea. Dar eu nu sunt calic, dacă vreau să citesc ora, ridic brațul și se aprinde ecranul. Am înțeles că tu nu ai nici măcar asta setată. Normal că ține ca la săraki. nick5roo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greuceanu Posted September 8, 2020 Report Share Posted September 8, 2020 Așa e, problema era că pentru o persoană care lucrează static pe calculator ore în șir, ecranul se aprinde astfel la fiecare mișcare a mâinii, de câte ori bați ceva în taste, caz în care în peste 90% din cazuri e degeaba. Adică energie pierdută inutil.Ca atare e recomandat să devii "calic", măcar nu ești leneș dacă apeși odată pe buton când vrei să vezi ora. Trimis de pe Galaxy Note8 folosind Tapatalk Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 8, 2020 Author Report Share Posted September 8, 2020 A mea e în capătul celălalt. De multe ori nu se aprinde și tot la buton ajung. Greuceanu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted February 19, 2021 Report Share Posted February 19, 2021 De vreo 19 zile am început să utilizez și eu o brățară Mi Band 5. Încă are 21% baterie de atunci. Ecranul color e super frumos (brățara dinainte avea ecran alb-negru și baterie mai slabă - o încărcam la 7 zile). Nici nu mai vorbesc de watchfaces. Am găsit până și ceva care arată ca un ecran din Star Trek (păcat că nu are informațiile așa cum le vreau). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts