Innoxius Posted April 30, 2016 Author Report Share Posted April 30, 2016 Dar le dormi, nu gluma Denis Bogdan, Andrei P., pascaleandrei and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Am găsit-o la 100 de lei pe cel.ro http://www.cel.ro/gadget_uri/smartband-xiaomi-mi-band-black-l/. Vreau să mai cumpăr ceva de la ei, aș pune și Mi Band. Merită la 100 de lei de la noi? Am deja mare parte din funcțiile astea în LG Health pe G4. Edit: E 95 de lei la eMag, cred că renunț. M-ar interesa mai mult Mi Band 2, să afișeze și ora. Dar e tare atractivă, o țin în wishlist. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 31, 2016 Author Report Share Posted May 31, 2016 Si eu am cumparat-o la 99 si am anulat comanda pentru ca am luat-o cu 50 de la chinezi. Asa ca parerea mea e evidenta. Nu stiu cat consuma aplicatia de pe telefon, eu am mers pe ideea ca tine o luna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Nu știu dacă pot dezactiva aplicația din telefon, care e și integrată cu widget-ul de vreme. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 31, 2016 Author Report Share Posted May 31, 2016 Eu o sa-mi iau urmatorul. Daca e asa cum se spune, ca e acelasi pret si daca o sa fie cu acelasi consum sau apropiat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutzvip Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Mie mi se pare oky pentru 11 usd pe care i-am plătit. Bateria chiar tine foarte mult. Sent from my Nexus 6P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted June 1, 2016 Author Report Share Posted June 1, 2016 Si mie. Dar urmatorul are si ecran. De fapt ma intereseaza ceasul. Mihai and candrei 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alydor Posted October 20, 2017 Report Share Posted October 20, 2017 Se poate vorbi si de Mi Band 2 aici? Daca da, hop si eu. Daca nu, rog un topic separat. Am cumparat pentru o prietena un MiBand 2 la promotie. Divaisu' e dragutel. A trebuit incarcat dupa ce l-am scos din cutie ca era mort in cotet. Dupa incarcare l-am imperecheat foarte usor cu telefonul posesoarei (S3 Neo) . Dupa imperechere si instalarea softului am zis ca sa vedem ce stie. Facut apel, aparea doar iconita. Trimis mesaj, aparea doar iconita. Pana am mai butonat a urlat telefonul ca tre musai neaparat sa faca update la soft. Bine ma. Fa-i . I-a facut update, am repetat testele, la fel. Nu trec 5 minute si iar urla ca vrea update. Il fac si pe ala si din nou testez. Eiii.. de data asta, s-a schimbat problema. Sunam, aparea frumos si numele. Trimiteam mesaj, aparea si numele, nu doar iconita. Dupa o saptamana de purtat bateria arata undeva la 68 %. Ei "zice" ca bateria tine 15 zile. Si ii cred. Na... posesoarea e multumita de gadget, ii numara pasii, pulsul, primeste notificari, etc. Om vide in timp cum se prezinta jucaria, din ce am vazut lumea e multumita. Suma respectelor, Alydor soare and pascaleandrei 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 10, 2018 Author Report Share Posted March 10, 2018 Bai, frate, au vandut jdemilioane de bratari si ceasuri si nu-s in stare sa faca un amarat de widget la aplicatia lor Mi Fit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted April 3, 2018 Author Report Share Posted April 3, 2018 Poftim cultura la chinezii astia. Nu-s in stare sa faca un widget pentru aplicatia lor, dar sa dea notificari in chineza pot. Si traducerea reflaviu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted July 17, 2018 Report Share Posted July 17, 2018 Voiam sa ma laud si eu ca mi-am luat Amazfit Stratos si cand colo, nu exista sectiune separata de "purtabile" Xiaomi.[mention=59]Innoxius[/mention] Pai ce facem, stimabile? Sent from my SM-G955F using Tapatalk Szilárd Ervin Szőgyenyi and Feri 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 17, 2018 Author Report Share Posted July 17, 2018 Pai nici de Huawei nu este si eu nu fac atata scandal Hai ca fac un forum. Done Szilárd Ervin Szőgyenyi and Feri 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted July 17, 2018 Report Share Posted July 17, 2018 Multam. Pai la astia din vest nu ma astept sa faca scandal. Voi sunteti molcomi si cuminti de fel Sent from my SM-G955F using Tapatalk Innoxius and Feri 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 18, 2018 Author Report Share Posted July 18, 2018 Gata. I-am pus cruce. La încărcarea trecută i-am mai făcut o reanimare cu spray-contact, dar acum nimic. Mai pâlpâie de câteva ori ca în filmele americane și nu vrea. Peste doi ani cu 50 de lei e ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted December 20, 2018 Report Share Posted December 20, 2018 De astazi intru si eu in lumea celor cu bratari, mai exact un Mi Band 3 cumparat de la Quickmobile prin intermediul Mobilissimo. Pretul de achizitie a fost undeva pe la 85 Lei. Comandat pe 15 decembrie, si ajuns in posesia mea, astazi 20.decembrie. Dupa ce l-am despachetat a trebuit sa-l pun la incarcat ca bateria era pe duca. Intre timp ce l-am incarcat si-a facut si o actualizare. Am instalat Mi Fit pe telefon si urmeaza sa fac setarile optime. Sp1tfire, Mihai, callatis06 and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted December 20, 2018 Report Share Posted December 20, 2018 Voiam sa ma laud si eu ca mi-am luat Amazfit Stratos si cand colo, nu exista sectiune separata de "purtabile" Xiaomi.[mention=59]Innoxius[/mention] Pai ce facem, stimabile? Sunt tare curios de părerea ta după ce îl utilizezi un timp. Mă bătea gândul să cumpăr unul la un moment dat. Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted December 20, 2018 Report Share Posted December 20, 2018 L-am utilizat deja de mult timp. Este foarte bun, autonomie 4-5 zile conectat la telefon cu notificari de la multiple aplicatii. Nu ma pot pronunta la functiile de sport, ca nu fac sport cu el, dar la capitolul notificari si autonomie e ideal.Sent from my SM-N950F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted December 20, 2018 Report Share Posted December 20, 2018 Se vede bine la exterior când e soare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted December 20, 2018 Report Share Posted December 20, 2018 Se vede ok, dar numai intr-o anumita pozitie, ca are transflective display. Eu sunt multumit, il tin cu iluminatul oprit si n-am nevoie de iluminare ziua.Sent from my SM-N950F using Tapatalk Szilárd Ervin Szőgyenyi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted December 21, 2018 Report Share Posted December 21, 2018 Nu eram fanul purtabilelor, dar sunt utile, mai ales dacă bateria lor ţine măcar 4-5 zile. Huawei Color Band 2 ţine cam 8 zile conectată mereu la telefon. Singura chestie pe care n-o are este afişarea temperaturii ca la Mi Band 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted December 22, 2018 Report Share Posted December 22, 2018 După 2 zile și jumătate a consumat 20% din baterie. Am activate notificările, heart rate la 30 minute, asistență somn, conexiune non-stop cu telefonul. Ma declar mulțumit. Trimis de pe al meu SNE-LX1 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted December 30, 2018 Report Share Posted December 30, 2018 Văd că tine bine bateria la Mi Band 3, cu notificări și Heart Rate la 30 minute activat.Trimis de pe al meu ONEPLUS A6003 folosind Tapatalk nick5roo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted January 1, 2019 Report Share Posted January 1, 2019 L-am pus la încărcat, prima oară nu a fost încărcat 100%. Vedem cât rezistă cu a doua încărcare.Oricum, până acum mulțumit de achiziție Trimis de pe al meu ONEPLUS A6003 folosind Tapatalk nick5roo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_junior1980 Posted June 18, 2019 Report Share Posted June 18, 2019 Am avut mi band 2 , am 3 acum ...As trece la 4 , se mai gandeste cineva la sa faca acest upgrade ?Merita ce parere aveti ? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunkBlack Posted August 17, 2019 Report Share Posted August 17, 2019 Nu am avut versiuni mai vechi, dar Band 4 este ok in opinia mea. Masoara pasii destul de accurate, acum nu stiu cat de precis masoara pulsul. Din reviews ecranul este mai luminos, dar cu durata de viata ceva mai scurta. Singura mea problema cu Mi Band 4 este faptul ca sensorul de puls, fiind iesit in exterior, apasa pe mana si-mi creeaza dureri in punctul respectiv. Cureaua este stransa doar cat senzorul sa fie in contact cu pielea, insa nu este 'loose fit'. Mai are cineva problema asta? Am mutat band-ul la ambele maini si mi-a creeat probleme de fiecare data. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts