hollowman Posted April 23, 2016 Report Share Posted April 23, 2016 Daca tot dau o gramada de bani pe un astfel de device macar sa primesc asa ca si per total cea mai buna optiune. Vreau si eu pareri personale sau pareri ce reies din experiente de la cei ce detin/au detinut unul sau poate ambele device-uri. Cum se descurca telefonul in viata de zi cu zi, daca android-ul are lag dupa o mai lunga perioada de operare, etc. E o decizie importanta si vreau toate aspectele pro si contra/toate informatiile importante chit sa nu imi regret decizia mai tarziu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted April 23, 2016 Report Share Posted April 23, 2016 Pot să-ți fac o comparație intre S7-le meu și 6S-ul prietenei. Nu se compara la nimic, S7 e mai bun din orice punct de vedere. Poate ca 6S se mișcă uneori mai bine, dar nu sacrifici bateria mult mai buna a lui S7, camera extrem de rapida și mai ales ecranul care nici măcar nu poate fi comparat cu cel de pe IPhone. Ambele costa foarte mult, dar zic ca primești mai multe pentru aceeași bani dacă alegi Samsung. Sent from my Galaxy S7 Denis Bogdan, pedro2767, samyjuanito and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted April 23, 2016 Report Share Posted April 23, 2016 Un timp am cochetat și eu cu ideea de a cumpăra iPhone 6S,dar din păcate limitările și nu numai.....am ales să rămân la android, iar de ceva vreme sunt mândrul posesor al unui S7. Din punctul meu de vedere este peste iPhone 6S, indiferent ca vorbim hardware, software sau design. Sent from my Samsung Galaxy S7 Mihnea, Greuceanu and pedro2767 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 @Feri Si eu sunt fan Android si in mare sunt de acord cu tine, dar sa spui ca software-ul Samsung e peste cel de iOS e exagerat. Software-ul Samsung e o mizerie, un pic mai bun decat software-ul AllView. Sent from my LG G3-D855 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 Nu mai e chiar asa. Pe S5/Note 4 era încă o mizerie. De la S6 nu prea mai sunt probleme asa mari. De exemplu pe S7 mi se pare foarte ok Touchwiz. 0 lag, aplicațiile sunt ținute bine în memorie. Ca utilitate Touchwiz e mult, mult peste IOS. Dar pe partea de viteza nu prea... Oricum, rapiditatea vine din limitări. Sent from my Galaxy S7 Greuceanu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 Sunt convins ca au mai lucrat la el, dar presupun ca inca are destul bloatware + viteze reduse pentru ce hardware au telefoanele Samsung. Trimis de pe al meu YOGA Tablet 2-1050L folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 Eu pe S7 folosesc Nova Launcher si pot spune ca se misca excelent, fara lag. Touchwiz nu stiu cum este, deoarece pe S7 l-am folosit doar pana am instalat Nova. Sp1tfire and samyjuanito 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samyjuanito Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 Eu folosesc nova de ani buni pe toate telefoanele care le-am avut. Sent from my Galaxy S7 edge Sp1tfire and Kali 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 Same here. Nova e prima aplicatie instalata, indiferent de telefonul pe care il achizitionez. Sent from my LG G3-D855 samyjuanito, Kali, LuKa and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valy Condoros Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 (edited) S7 Edge , sau o propunere cu eran mai mare s6 Edge Plus, sunt foarte asemanatoare, gasesti SH la 2500 sigilate Edited April 25, 2016 by Valy Condoros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 Și cum arată un SH sigilat? Sent from my SM-N910C using Tapatalk Feri and Mihnea 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Are cutia zgâriată de la cheile din buzunar. Votez cu S7 Edge. L-am "butonat", experienta este superioară. Aspect mai plăcut, spectaculos, etc. Din multe puncte de vedere este cu 2 generații înaintea unui iPhone. Părerea mea de utilizator sărac de Android. Innoxius, LuKa, Feri and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Ajungea sa zici "sarac", "de Android" se subintelegea. Ca doar nu poti sa fii "utilizator sarac de iPhone" Denis Bogdan, Sp1tfire, Liviu Roşca and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Dar poți fi utilizator sărac de Windows Denis Bogdan, Kali, Innoxius and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hollowman Posted April 26, 2016 Author Report Share Posted April 26, 2016 (edited) Din comentarii + din ce am analizat eu , per total, da, s7/s7 edge este mai spectaculos/special(rezistenta la apa, card sd, curved display, display 2k, etc) si clar l-as alege daca as avea garantia optimizarii de sistem ca pe iPhone. Vreau sa fie o investitie care sa dureze, vreau ca peste 2 ani+ sa-l mai pot folosi fara sa "lagguie" si sa mai primesc update-uri ca lumea.( S5 care a aparut acum 2 ani se misca tare jalnic in zilele de azi). Probabil un S7 edge cu iOs, fara limitari, ar fi genial. Inca sunt confuz in legatura cu alegerea... Mai astept comentarii. Edited April 26, 2016 by hollowman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 (edited) @Feri Si eu sunt fan Android si in mare sunt de acord cu tine, dar sa spui ca software-ul Samsung e peste cel de iOS e exagerat. Software-ul Samsung e o mizerie, un pic mai bun decat software-ul AllView. Sent from my LG G3-D855 Vorbești numai prostii... atât timp cât nu ai utilizat un S7 macar o perioada de cateva zile cum sa vorbești asa aiurea... ti-as sugera sa-ti schimbi lâgâgul g3 cu un S7 Trimis de pe Samsung Galaxy S6 Edge folosind Tapatalk. Edited April 26, 2016 by soare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Ti-as sugera sa ignori postarile mele si sa-ti vezi de S7-le tau. Cand foloseam eu Samsung tu probabil te incaltai cu caciula si o luai si pe dos. Sent from my LG G3-D855 Maverick and Mihnea 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Aici e vorba de S7 nu de samsungurile de le foloseai tu acum 5 ani.... lucrurile se schimba nu raman pe loc Apropo de topic : eu iti recomand S7, aspect mai placut, incarcare mai rapida, optimizare buna, camera buna, mult mai personalizabil decat un iphone Trimis de pe Samsung Galaxy S6 Edge folosind Tapatalk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Le-am butonat pe toate, chiar daca nu le-am avut personal. Android nu are cum sa fie mai rapid ca iOS din motive tehnice, dar nu e cazul sa intru in detalii, mai ales pentru cineva care nu merita deranjul. Sent from my LG G3-D855 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 (edited) Uite, am un coleg de facultate care are iphone 6s si suntem prieteni buni, e mare fan apple, are mai multe dispozitive de la apple... i-am zis ca as vrea si eu sa imi iau, si daca vrea sa facem schimb o săptămână de telefoane... dupa o saptamana i-am zis ca ca mie mi se pare ca se misca mai bine s6-ele cu android 6.0 decat se misca 6s-ul... si el mi-a zis la fel, plus alte avantaje care le am zis in postul de mai sus. Trimis de pe Samsung Galaxy S6 Edge folosind Tapatalk. Edited April 26, 2016 by soare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demys.ravasi Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 (edited) Dacă ești înțelept o sa cumperi iPhone 6S, dacă te iei după turmă...cumperi S7, simplu! Eu te sfătuiesc să-ți cumperi iPhone 6S, nu o sa regreți . Sent from my iPhone using Tapatalk Cât despre "limitări" , acele limitări despre care vb unii, habar nu au ce vb. Încă ii mai aud pe unii zicând " Nu cumpăr iPhone ca are aplicațiile doar cu bani" Dumnezeule , ce înseamnă sa caști gura la ce zic unii si alții si sa crezi tot ce auzi. O varianta si mai buna pentru tine ar fi să-ți cumperi un iPhone mai ieftin, gen 5S , ca sa te acomodezi, sa vezi exact ce înseamnă iPhone si IOS , iar peste câteva luni să-ți cumperi noul iPhone 7 care sigur va fi peste tot ce este si va fi anul acesta pe piața . Sent from my iPhone using Tapatalk Edited April 27, 2016 by demys.ravasi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Încet cu pianul pe scări. Adică cu "turma". Denis Bogdan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Si culmea, efectul de turma era asociat cu Apple. Sent from my Galaxy S7 samyjuanito, Innoxius, Denis Bogdan and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Ieftin tare 5S-ul. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Sunt un berbec ce a dat 650 de lei pe un Xiaomi și își trăiește fericit viața pe pajiște cu restul de bani. Într-un final bugetul, nevoile și preferințele tale aleg device-ul perfect sau aproape perfect pentru tine. Behehehehehehheeeee! )) Innoxius, Feri, Kali and 5 others 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts