Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Pe scurt, am dat la schimb Nokia 520 pe un Desire 500 care rămânea blocat cu logo-ul HTC pe fundal alb. Am dat Nokia cu un incarcator iar HTC-ul l-am primit cu cutie, absolut toate cartile și accesoriile. Chiar și folia de protectie originală.

 

Am intrat in recovery, fastboot, am deblocat bootloader-ul si am instalat CWM Recovery iar de acolo un ROM de pe XDA. Maxim 2 ore timp pierdut.

 

Azi l-am colantat :))

 

-sunetul in casti e bun, beast audio + dsp manager;

-memoria interna de (doar) 4 gb face telefonul aproape imposibil de utilizat, mai ramane 1 gb liber. Rezolvam in curand cu partitionarea cardului SD;

-putine rom-uri pentru el chiar daca am varianta single-sim;

post-13813-0-26893000-1461324861_thumb.jpg

post-13813-0-17768600-1461324875_thumb.jpg

post-13813-0-81287100-1461324888_thumb.jpg

post-13813-0-69105300-1461324903_thumb.jpg

post-13813-0-67445700-1461324910_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Similar Content

    • By andyground
      Vând HTC One M7 Black - liber de rețea:

      - specificațiile se găsesc pe internet;
      - memorie interna 32 GB;
      - prezintă urme de uzură normale (a se vedea pozele);
      - husa din TPU;
      - are cutia originală cu toate accesoriile originale (cablu de date, încarcator, caști, cărți - a se vedea pozele).

      Nu sunt interesat de schimburi.
      Predare personală în Târgu-Jiu, iar prin curierat se mai adaugă transportul.
      Preț - 350 lei.







    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      HTC One A9
       
      Mobilissimo.ro prezintă telefonul HTC One A9 și realizează un unboxing și review pentru acest model. Terminalul costă în jur de 1800 lei la retailerii locali și vine cu un șasiu metalic destul de subțire, un ecran Full HD de 5 inch și o cameră de 13 MP cu stabilizare optică a imaginii. Avem la bord și Android 6.0 Marshmallow, 2 sau 3 GB RAM și 16 sau 32 GB stocare, plus o baterie de 2150 mAh.
       
      HTC One A9 prețuri actualizate:
       
      eMAG.ro QuickMobile.ro Cel.ro evoMAG.ro MarketOnline.ro Compari.ro  
      HTC One A9 Unboxing
       


       
       
      HTC One A9 Review
       


       
       
      HTC One A9 Galerie Foto
       

    • By Mihai
      Salutare,
       
      Vin și eu cu o întrebare. Cum se poate recunoaște un iPhone blocat în Cloud? Un prieten vrea să cumpere un iPhone (5 sau mai nou) și m-a întrebat dacă știu cum se poate afla dacă e blocat în Cloud sau nu. Ar putea ajuta și alții care vor să cumpere iPhone la mâna a doua.
       
      Edit: Am găsit site-ul ăsta unde se poate verifica pe baza IMEI sau SerialNumber https://www.icloud.com/activationlock/
    • By Arsinel Alexandru
      Producatorul Taiwanez de telefonie mobila HTC, planuieste ca in data de 20 Octombrie sa lanseze pe piata modelul de telefon HTC A9 sau HTC Aero, cum mai este numit acest terminal. Datorita unor scurgeri de pe dot com, de catre OnLeaks din diferite unghiuri, lăsând impresia ca este o copie fidela a terminalul celor de la Apple, iPhone 6s. Acesta ar avea urmatorele caracteristici: ecran 5-inch Full HD , procesorul Snapdragon 617, 2GB  RAM, si 16GB care poate fi marita cu ajutorul uni card MicroSD, camera Ultrapixel pe spate, inclusiv un senzor pentru amprenta incorporat in butonul Home.

      Anterior, producatorul a creat dispozitivul în șase variante de culori, iar una dintre ele pare a fi Space Gray. Așa cum am văzut mai înainte, telefonul are un corp din metal cu benzi de antenă de-a lungul partea de sus și de jos pe panoul din spate. Metalul este ușor curbat pe margini, în timp ce cele patru colțuri sunt rotunjite, probabil pentru a da un simt mai confortabil în mână și un aspect mai "prietenos".  Pe marginea din dreapta, există un control volum lung stând deasupra unui buton de alimentare cu textură bogată, în timp ce pe de altă parte, există două tăvi detașabile, metalice: unul pentru un card microSD, celălalt pentru o cartelă SIM. Marginea de jos, la fel ca iPhone 6 / 6S, dispune de  găuri prelucrate pentru vorbitor, un jack de 3,5 mm si microfon, precum și un port non-Micro USB centrat. De asemenea, cum ar fi iPhone, camera din spate este găzduit într-un inel metalic usor proeminente pe partea din spate.   HTC se confrunta cu mari deficiente financiare si de aceea ei isi pun sperantele in urmatorul lor terminal.   sursa      
    • By Liviu Roşca
      Nu toată lumea își permite să stea la coadă pentru a achiziționa ultimul "flagship" pentru că sunt scumpe iar salariile mici și oricum peste un an prețul lui scade aproape la jumătate așa că ne descurcăm cu ce avem și căutam să atingem maximul de performanță de la hardware-ul nostru pe care ni-l permitem.
       
      Principala problemă cu telefoanele Android întâmpinată de-a lungul timpului este Lag-ul. Lag-ul acesta nu se datorează "obosirii" procesorului și restul de componente datorită treceri timpului. Lag-ul se datorează faptului că aplicațiile cer cu fiecare update si funcție minoră adusă în plus din ce în ce mai multe resurse. Facebook-ul ocupă de 2 ori mai multă memorie RAM față de acum un an dar hardware-ul nostru tot 512/1024 MB de RAM are. Aceasta este cauza principală a lag-ului pe device-uri low end care rulează sistemul de operare Android.
       
      De preferat să aveți telefonul root-at iar dacă se poate un ROM custom ar fi și mai bine deoarece vine ceva mai "clean" față de un rom stock care este plin de aplicații inutile.
       
      Recomandări & sfaturi utile
       
      - Dezinstalarea / dezactivarea aplicțiilor preinstalate inutile - Dacă aveți root puteți folosi Link2SD. Atenție ce aplicații de sistem dezinstalați, puteți dezinstala o aplicație utilă sistemului rezultând crash-uri de sistem. Eu le dau "freeze", dau un restart, butonez puțin apoi dacă nu afectează cu nimic dau dezinstalare din Link2sd.
      Dacă nu aveți ROOT intrați în setări, manager aplicații, toate. Dând click pe o aplicație o să va apară întâi să-i dezinstalați toate actualizările apoi să o dezactivați. Nu uitați să restartați dispozitivul după dezinstalare, unele schimbări nu au efect fară o repornire. Mare atenție că în cazul în care dezinstalați tastatura / launcherul de sistem, în cazul unui factory reset aplicațiile instalate de voi dispar. Astfel rămânem fără tastatură sau launcher (caz pățit de mine ). Pentru a evita dezinstalarea aplicațiilor înlocuitoare în timpul revenirii la setările din fabrică, aplicatiile înlocuitoare trebuiesc mutate în /sistem cu ajutorul programului Link2sd, astfel după factory reset avem tastatură/launcher.
       
      - Dezactivarea programelor care pornesc singure la boot-are - O mare parte din aplicații se auto-adaugă pe o listă de pornire la boot și rămân deschise în fundal fără să le deschidem noi. Practic deja din primele secunde dispozitivul nostru are ramul și procesorul ocupate inutil de aplicații pe care noi nu le-am deschis. Scoaterea programelor din lista de auto-start se poate face foarte ușor cu ajutorul acestui program. 
       
      - Folosirea aplicațiilor strict necesare - Să recunoaștem că unele aplicații le instalăm cu ideea că "poate o să-mi trebuiască la un moment dat" și rămân acolo luni bune până să devină utile. Internetul mobil este ieftin, wi-fi deschis aproape peste tot iar căutarea și instalarea unei aplicații durează 1 minut așa că nu are rost sa ocupăm memoria telefonului cu ceva ce folosim foarte rar spre deloc.
       
      - Folosirea unor aplicații "prietenoase" cu resursele - Aici este ceva mai mult de discutat dar ideile de bază sunt: Folosirea unor versiuni anterioare care ocupă mai puține resurse și folosirea unor alternative ale aplicațiilor.
      Facebook + FB Messenger ocupă împreună cam toată memoria RAM rămasă pe un Android cu 1 GB de RAM sau mai puțin. Recomand ca alternativă Facebook Lite sau folosirea m.facebook.com.
      Ca browser de web prietenos cu resursele folosesc Opera Mini. Un alt pas pe care îl fac chiar și pe device-urile cu 2+ GB de RAM este să dezinstalez galeria stock și să instalez QuickPic. 
      Uneori tastatura originală sau Swiftkey pot ocupa memorie ram destul de multă și pot aduna un cache uriaș. Eu folosesc Smart Keyboard Pro, ocupă puțină memorie și nu adună date în cache. 
      Ca launcher folosesc Holo Launcher. Arata primitiv dar își face treaba util și repede.
      Ca alternativă la Youtube folosesc Viral Popup care are funcție de redare în background, ceea ce din cauza reclamelor în aplicația oficială nu o să vedem prea curând. Youtube-ul în sine nu mănâncă resurse multe dar dacă dezinstalăm serviciile google play el nu o să mai funcționeze.
       
      - Dezinstalarea serviciilor Google - Serviciile Google sunt utile dar manâncă multe resurse în fundal și încetinesc foarte mult dispozitivul. La Google Play exista alternative iar la Youtube am spus mai sus. Dezinstalând tot ce tine de google din sistem bifăm 2 lucruri în același timp, scăpam de lag dar și de notificările de actualizare a aplicațiilor.
       
      - Limitarea numărului de procese de fundal - Android-ul stă bine pe partea de management al memoriei RAM... până se ocupă toată. Pe piață existând dispozitive cu android care au 4 GB de memorie RAM este destul de greu să rulăm in condiții normale multe aplicații. Partea de multitask-ing trebuie compromisă în favoarea fluidității. 
      Limitarea proceselor de fundal se poate face din meniul de dezvoltator din setări. Eu folosesc limita de 2-3 procese de fundal maxim. 
       
      - Dezactivarea animațiilor - Se face tot din meniul de dezvoltator, sub-ramura desen. Acolo aveți 3 setări pentru viteza animațiilor/tranzițiilor care de obicei sunt setate la 1 X. Le puteți dezactiva definitiv sau folosi 0,5 X .
       
      - Folosirea unui singur homescreen - De preferat cât mai simplu deoarece pentru fiecare widget o aplicație stă deschisă în fundal consumând resurse. Deasemeni, wallpaperele live îngreunează sistemul de operare dar consumă și baterie inutil așa că nu recomand folosirea lor.
       
      - Restartarea și curățarea cache-ului - Eu fac ambele operațiuni periodic la 2-3 zile. Curățarea cache-ului se poate face din setări/stocare și apăsând pe cache la Kit Kat. Dacă aveți versiune mai veche de Android, se poate curăța cache-ul cu ajutorul unui program precum Cache Cleaner. Este simplu și util, face ceea ce spune și numele lui, nimic mai mult.
       
      - Limitarea / dezactivarea sincronizării și a datelor de fundal - Se poate face de obicei din setări/profile și setări/date dar poate diferi locația setărilor în funcție de versiunea Android-ului. Am pățit de multe ori ca atunci când o aplicație/cont se sincronizează, dispozitivul să devină aproape inutilizabil. Cu această ocazie salvăm și datele mobile dacă avem MB puțini.
       
      * Dacă mai aveți sfaturi și lucruri de adăugat la listă, sunt binevenite.
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use