Clicky

Jump to content

Bucuresti,Militari,sect.6-nici un centru nu face rezilierea contractelor !


nycman91

Recommended Posts

Ieri am vrut sa reziliez un contract pt.furnizare internet,din motive de neutilizare,ce era activ de 4 ani. Am mers la un punct al rcs-rds din auchan militari si surpriza,nu mai fac acolo rezilieri. Am fost indrumat spre sediul din b-dul uverturii sau crangasi pt.acest lucru. Am mers la sediul din b-dul uverturii,eu locuind in militari. Acolo alta surpriza,nici ei nu mai fac rezilieri de contracte,trebuie sa merg in crangasi sau in drumul taberei,pe strada pascani,nr.8. Daca nu ai gps,nu vei gasi niciodata acel sediu minuscul din drumul taberei,bagat printre blocuri,departe de un bulevard principal. Odata ajuns acolo,am asteptat la o coada imensa pt.ca la rezilieri contracte nu era decat un angajat. Deci pt. Militari si drumul taberei nu exista alocat decat un angajat care sa faca rezilieri contracte. Absolut toate celelalte sedii fac contracte noi,daca cumva exista prosti dispusi sa dea bani pt. aș bate uni joc de ei. Luni ma prezint si la OPC,pt.ca am vrut sa fac sesizare online si nu se poate fara un numar de chitanta si alte prostii care nu-si au rostul reclamatiei mele. Golanii astia de la rcs-rds nu stiu ce vor sa obtina cu asta,pt.ca omul daca este hotarat sa nu mai aibe de a face cu ei,nu mai plateste abonamentul si gata. Asa faceau si nenorocitii de la Astra asigurari,aveau centre pt. Plata politei de asigurare,in tot bucurestiul,dar pt. Constatari daune nu existau decat 2 puncte,unul in centrul orasului,pe o strada ascunsa si unul prin drumul taberei. Tot timpul era foarte aglomerat,iar angajatii de acolo,intentionat se miscau foarte greu,pt.a prelua cat mai putine dosare. Intentia era ca omul sa renunte si sa-si repare singur masina. Bine ca a intrat adamescu la puscarie,securistul draqu,sa iasa de acolo cand o invia ceausescu.

Aaaa,am uitat sa mentionez,nici in drumul taberei nu am reusit sa reziliez contractul,pt.ca la ora 18,05 angajata respectiva ne-a anuntat pe un ton foarte superior ca s-a terminat programul,sa venim luni. Am sunat si la relatii cu clientii,dar nu ai cu cine sa vorbesti. Cine iti raspunde devine imediat plictisit cand îi spui despre ce e vorba si ca astepti o rezolvare. Daca ceream o marire de abonament sau un serviciu aditional,imediat i se aprindeau beculetele si incepea sa ma prosteasca cu ofertele lor unice.

Edited by nycman91
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Daca citeati postarea mea,aflati ca in b-dul uverturii am fost si nu am reusit sa reziliez contractul. Cand am cerut asta,un domn foarte plictisit,care se credea cel putin CEO Facebook sau Google,mi-a spus sa ma duc in crangasi sau drumul taberei,pentru ca ei zugravesc si nu mai fac rezilieri. Probabil ca daca ceream vreun contract nou,imediat nu mai conta zugravitul. Deci in "micuțul" cartier militari,cu cei cativa abonati rcs-rds,s-a considerat ca nu mai este necesar un centru pt.rezilieri,cine are chef sa mearga doi pasi pana in crangasi sau drumul taberei !? De ce nu folositi aceeasi politica si pt.contracte noi si trimiteti agenti pe la usile noastre,fluturand cate o petardă de telefon gratuit,pt.a ne momi sa facem contracte noi,pe 2 ani ?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use