Happyflo Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 (edited) Buza ziua tuturor. Nu e bine sa incep cu scuze insa o fac pt ca am tot citit pe forum insa nu foarte mult cat sa aflu ce ma intereseaza. As achizitiona un telefon (S7), ca tot a aparut recent si ma tot uit peste magazinele online gen price si compari ambele .ro Sunt listate acolo cu preturi incepand de la 2700, pret care chiar mi-ar face placere, pentru ca atat am reusit sa strâng ... Nu imi dau insa incredere , chiar daca primesc telefonul sigilat si cu garantie de producator. Adică as fi dorit să stiu daca de ex pachetul are si el folie pe el sau nu neaparat sau daca sigiliu l poate fi dezlipit si reaplicat ... Am strâns un pic mai mult din posterior sa adun banii si nu as vrea sa primesc cine stie ce resigilat sau mai stiu eu, vreo clona ... (Desi cred ca nu au aparut inca pentru un samsung s7). Multumesc Edited March 29, 2016 by Happyflo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 price si compari nu sunt magazine, sunt comparatoare de preturi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Happyflo Posted March 29, 2016 Author Report Share Posted March 29, 2016 (edited) Da, insa ma refer la site-urile pe care le gasesc acolo, gen fonexpert, grandgsm sau altele ... Edited March 29, 2016 by Happyflo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 De astea nu cred ca a auzit nimeni. Regula, pentru a nu lua teapa, este sa cumperi de la site-uri cunoscute. Poate fi mai ieftin la cele necunoscute, dar exista un risc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 De regula cand ma incumat sa cumpar de la un magazin pe care nu il cunosc, intru pe pagina lor â€despre noi†si cea de â€contactâ€, iar daca nu gasesc date concrete legate de firma, nici nu caut mai departe alte informatii. Daca informatiile par in regula, caut pareri ale celor care au cumparat deja de la acel magazin (forumuri, reddit). Feri and Innoxius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Happyflo Posted March 29, 2016 Author Report Share Posted March 29, 2016 Asta cam asa este. Desi toate au ceva date, un cod Cif prezentat si eventual o adresa fizica cu precizarea că nu e magazin offline, totusi sunt reticent Am gasit si comentarii pe compari.ro despre magazinele respective, care in mare sunt ok .. Mai vad zilele astea Szilárd Ervin Szőgyenyi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts