Clicky

Jump to content
Message added by Innoxius

Pentru a optimiza spatiul ocupat, va rugam sa inserati maxim 3 poze la o postare.

Recommended Posts

Ceva mai clare :)

Aceasi formatie dimineata si seara. Vad ca Tarom concureaza la greu cu Ryanair pe acelasi segment orar. Singura diferenta este la varsta avioanelor, cel cu care m-am intors seara avea o vechime de doar 6 luni, practic avion nou.

IMG_20181106_075350.jpegIMG_20181106_222048.jpeg

Trimis de pe al meu ONEPLUS A6003 folosind Tapatalk

On 07.11.2018 at 18:26, nick5roo said:

Dacă tot e cu ceață, pun și eu munții Făgăraș de la Cartisoara dimineață și ceva bivoli ce ne-a cam speriat de am luat-o la fugă! :D IMG_20181107_110756.jpgIMG_20181107_082937.jpgIMG_20181107_081518.jpg

ONEPLUS A3003 Tapatalk

superbe capturi, chiar daca sunt in nuante cam posomorate. deh, iarna isi intra in drepturi, mai ales in Fagaras. Cand eram in armata in Ghimbav la UM 01199 vanatori de munte si era senin cerul chia erau vizibili muntii Fagarasului in departare, nu mai zic de Tampa, Codlea si alte localitati precum Bod.

Locatia ta mi-a reamintit de perioada de instructie de bibanie  pe care am facut-o la unitatea de rachete antiaeriene de sus de pe dealul ala din Medgidia, langa unitatea aia militara era si o alta unitate de infanterie.

superbe capturi, chiar daca sunt in nuante cam posomorate. deh, iarna isi intra in drepturi, mai ales in Fagaras. Cand eram in armata in Ghimbav la UM 01199 vanatori de munte si era senin cerul chia erau vizibili muntii Fagarasului in departare, nu mai zic de Tampa, Codlea si alte localitati precum Bod.
Locatia ta mi-a reamintit de perioada de instructie de bibanie  pe care am facut-o la unitatea de rachete antiaeriene de sus de pe dealul ala din Medgidia, langa unitatea aia militara era si o alta unitate de infanterie.

De acolo (rachete Medgidia) am ieșit la pensie! :D
Și la Cartisoara am fost în poligon să-mi reamintesc vremurile bune! IMG_20181107_105707.jpg

ONEPLUS A3003 Tapatalk

De acolo (rachete Medgidia) am ieșit la pensie! default_biggrin.png
Și la Cartisoara am fost în poligon să-mi reamintesc vremurile bune! IMG_20181107_105707.thumb.jpg.1887e86e4d22d4b1fcfa6231dfe09401.jpg

ONEPLUS A3003 Tapatalk

Super. Țin minte că ne-a dus atunci la acele trageri cu arma din perioada de instrucție la un poligon în localitatea Tortomanu. Nu știu dacă mai e poligon acum acolo, sunt zeci de ani de când am terminat armata, mai exact din anul 1994. Mai e poligon de tragere în Tortomanu?
PS M-a încorporat exact de ziua mea pe 19 octombrie, a fost cea mai tristă aniversare a mea. :D

• 2 weeks later...

De Centenar, primarul nostru a găsit soluția la transportul în comun dezastruos din Timișoara.

IMG_20181201_151815.jpg

Pantograful e de la tramvaiul normal, plin de oameni care așteptau în frig să se dea drumul la circulație.

• 2 weeks later...
On 11/23/2018 at 9:45 PM, Andrei P. said:

Ești pilot de avion?

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Hahahahha, ai dreptate :) Nefericita exprimare din partea mea. Nu, nu sunt pilot, doar ca Zanzi fiind o insula...

On 11/23/2018 at 10:11 PM, nick5roo said:

Aia e pistă de decolare pentru planor! :D

ONEPLUS A6013 Tapatalk

Da de unde :)) O arde lumea romantic seara pe acolo :)

Cam așa arată după codul de ninsoare, noi cetățenii ne-am făcut treaba. În schimb pe autorități îi doare...undeva. Pe stradă abia se poate circula. Așteptăm o minune de la Al de SUS....

IMG_20181216_112519.jpg

IMG_20181216_112531.jpg

IMG_20181216_112537.jpg

IMG_20181216_112601.jpg

Parcul din Soarelui a devenit un adevarat depozit de lemne de foc.

2.jpg

1.jpg

A nins de vineri seara pana azi (duminica) pe la pranz. Problema e ca a fost prea cald si zapada era imbibata cu apa. Crengile s-au rupt de la greutatea zapezii cu apa. La mine in parcare sau rupt doua crengi mari, groase. Au cazut ambele pe aceeasi masina. A sunat vecinul la Pompieri, pauza. A sunat la Salvo (e o unitate de interventii la dezastre a Primariei), pauza. Erau toti prin oras la eliberat drumuri si masini de crengi. Chiar ca nici la furtuna aia mare n-a fost asa. Sunt locuri unde nu mai poti trece pe trotuar de crengile care stau ca salciile.

• 3 weeks later...

Episodul 2 de ninsoare. Mi-am facut datoria de cetatean, am curatat zapada de pe trotuar si carosabil din dreptul casei.

Poza este facuta cu telefonul din semnatura si GCam.

PS. De data asta am reusit sa ma incadrez cu 2 poze :)

IMG_20190105_201151.jpg

IMG_20190105_201245.jpg