Clicky

Jump to content

Samsung Galaxy Note 7

Recommended Posts

Acum ca deja s-au lansat și în doar câteva zile urmează a și fi puse în vânzare S7 și S7 Edge, putem visa și specula în voie despre Note 6.

Iată așteptările mele:

- Abordare de design probabil inspirată de la S7, dar cu anumite trăsături noi;

- Păstrează dimensiunea display-ului de 5.7", dar probabil din rațiuni de marketing și VR vor trece la 4K;

- Soc Exynos 8890 / SD 820 + 4 GB RAM;

- Reintroduce slotul microSD;

- Mărește capacitatea bateriei la 4000 mAh;

- Rezistent la apă și praf (probabil cu creionul înfipt;

- Reintroduce irDA.

Ce ziceți? Eu zic ca dacă e așa, va fi absolut indiscutabil cel mai bun smartphone din 2016.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 3 months later...

Oricum nu se stie daca se va numi doar Note 7 sau Note 7 Edge. Pacat de decizia de a lansa doar versiunea Edge. 

Eu si mai stiu 2 persoane care nu au cumparat un telefon nou Samsung.. adica nu au cumparat Note 5 ul pentru ca nu s-a lansat oficial, iar S6 Edge+ fiind curbat nu era pe placul lor. Dar o stii Samsung mai bine ce face. 

Totusi am impresia ca S7 Edge se vinde bine

• 1 month later...

Habar n-am cum va arata și ce dotări va avea, dar ofer panaramă de s7 edge plus diferență.

Acum am primit și eu un email de la Samsung cu note 7 și am crezut că este o greșeală. Se pare ca nu.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

• 3 weeks later...

Un test de durabilitate pentru Galaxy Note 7. Daca se zgarie butonul home, adio scanner de amprente.

http://www.sammobile.com/2016/08/18/galaxy-note-7-durability-test-highlights-questionable-scratch-resistance/

Sent from my LG G3-D855

Acum întrebarea e cat de rezistent la crăpături este ecranul. Cel ce a făcut testul recomandă o folie de sticlă. A a uitat ca telefonul are margini curbate? Eu personal am scăpat telefonul o dată în aproape 3 ani deci mai important e sa fie mai rezistent ecranul la zgârieturi,mai ales că nu o sa se găsească o folie de sticlă cum se cade.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

La 3000 îl dau eu. :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Scuzati-mi postarea idioata. Cum zilnic imi sta mintea numai la cum sa dau S7 ca sa-mi iau Note7, am incurcat topicurile.

Deci, as da cu 3000 S7 si nu Note7.

Eu nu inteleg comparatiile astea, ori vrei mere, ori vrei pere? Sau probabil or fi unii indecisi, care vor sa schimbe macazul de la un OS la altul? Ma rog, eu sunt interesat (sa zicem) de Note 7, sunt insa un pic dezamagit ca nu au crescut ecranul, plus sticla lucioasa cat cuprinde (aka cacalau). :D M-ar mai tenta un Mate 8 (dar nu prea mi se pare future proof) sau poate o sa mai astept pana la Mate 9 (deja parca am vazut niste leak-uri) . :)

• 2 weeks later...