Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Salut colegi forumiști posesori de S7 Edge. Sunt interesat de acest telefon deoarece arată incredibil, cel puțin varianta Edge. Vin de pe HTC One M7, de care am fost foarte mulțumit. A fost un tanc de telefon, rezistent, cu un software bine optimizat și frumos ca niciun altul la vremea lui, pe care l-am putut folosi neprotejat de vreo carcasă fără ca trecerea timpului să îl facă să arate urât. Are urme ale celor 3 ani de utilizare, dar arată în continuare superb, deși a avut parte de destule căzături ușoare. S7 Edge arată mai bine decât HTC 10 și pare a avea un ușor avantaj și la capitolul fotografiere. Eu sunt genul care schimbă telefonul odată la 3 ani, iar atunci ia "the latest and greatest". Sunt puțin nehotărât totuși pentru că, din ce am citit pe net, pare a fi un telefon destul de sensibil la capitolul zgârieturi și căzături, fie ele chiar și ușoare. Deși îmi place să simt telefonul în mână, m-am gândit să îmi iau un skin dbrand pe care să îl pun pe spate. Pare a fi foarte alunecos. Aș avea rugămintea către voi, posesorii de S7, în vederea unei viitoare achiziții, să îmi spuneți cum vi se pare telefonul din perspectiva durabilității, anduranței, aderenței. L-a folosit cineva "naked"? Ca întrebare bonus: Ce culoare vi se pare că strânge cele mai puține urme de amprente? Știu că cer multe și vă mulțumesc în avans pentru răspunsurile voastre.

Este groaznic de firav. O căzătură ușoară îl va sparge. Am un amic care l-a spart după o singură zi. I s-a spart doar sticla. Costă 1400 lei reparația.

Eu încă nu i-am cumpărat husă și folie, însă o să le cumpăr cat de curând și i-l dau fiică-mii. E un telefon cu care cu greu m-aș putea obișnui.

Să vă dau un exemplu de funcționalitate de 2 lei.

Când îl ții în mână, vrei nu vrei, atingi și marginile lui. Ei bine, unele chestii merg doar după câteva apăsări, pentru că deja touch-ul este apăsat.

Ei bine, ăsta este un lucru impardonabil.

Știam eu că seria S nu are nicio treabă cu seria Note, dar parcă e mai rău decât credeam.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Chiar am urmarit topicul de cand ai achizitionat S7. Stiam eu ca vei vedea minusurile astea utilizand in trecut un Note 4 :P.

Si la Note edge ..si la s6 edge..aceeasi problema cu marginile..credeam ca am eu vreo problema..ating cu podul palmei si nu mai raspunde touch-ul.

S7 edge nu va rezista niciodată 3 ani dacă va lua căzături, fie ele și ușoare.

Este extrem de alunecos și dacă nu ai șmirghel pe degete nu ai cum să nu-l scapi la un moment dat.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Moshu..de Nexus 6P ce zici? Sau chiar un LG V10(ala chiar ca rezista la aproape orice)..

Tatal meu are Motorola Droid turbo 2 si il tot scapa...dar el e in SUA ...la noi nu a aparut.

Asta chiar e fain..uita-te si tu..nici la ciocan nu s-a spart.

E prea mare pentru mine seria Note și nici nu vreau să aștept atâta. Mă lasă bateria la HTC One. Aș fi vrut să merg pe mâna S7 pentru că HTC 10 este prea similar cu M7. Cel puțin din spate e aproape identic, iar ca software Sense 7 nu e departe de Sense 8. E o decizie grea. Va trebui să merg într-un showroom să le văd pe amândouă, să le testez și să aleg.

Note 6 în august. Sau Note 5 acum.

Adică ecran Edge ca la S7. Și sticlă pe spate...

Sent from my Samsung Galaxy S7

Dar măcar o să fie mai solid, un pic mai lat.

Sau poate își vor da seama că au bulit-o rău cu s7 și vor reveni, așa cum au revenit cu scoaterea cardului din s6 și note 5.

Deci, nu e prima data când sammy își dă seama că a greșit, nu?

www.proteusgrup.ro

Asa e. Eu mă gândeam că fiind mai solid, îl ții mai bine în mână.

S7 edge chiar pare o jucărie și ai toate șansele să-l scapi ușor.

www.proteusgrup.ro

Din păcate se pare că spatele este chiar mai sensibil decât ecranul. E un risc care trebuie asumat. Faptul că e foarte alunecos nu ajută deloc. Aș fi luat HTC 10 dacă exista la noi pe piață și varianta silver cu fața neagră. Așa că probabil voi lua S7 Edge, îi voi pune un skin dbrand pentru un plus de aderență și protecție și voi încerca să fiu atent cu el.

Da, cred că trebuie pusă protecție la greu.

Chiar așa, colegii care au pârnaia asta de telefon, ce folii și ce huse au cumpărat?

Trebuie să cumpăr și eu ceva zilele astea și m-ar ajuta opinia altor colegi.

www.proteusgrup.ro

• Feri pinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Similar Content

• By Liviu Roşca
      Anul 2018 a fost anul marginilor mici, în anul 2019 trendul continuă. Este normal, telefoanele sunt dispozitive media, ecran mai mare, conținut mai mult, distracție mai multă în aceleași dimensiuni în buzunar.
      Au fost sacrificate pe rând butoanele de navigație fizice, cititorul de amprentă frontal convențional, difuzoarele stereo frontale devin o raritate, casca pentru apeluri fiind plasată în extrema superioară, etc
      Camera frontală însă a rămas. Atunci a apărut bretonul, slider-ul, decupătura, camera motorizată, display-ul secundar pe spate (lol), ecranul cu gaură (S10), etc. 
      Probabil mai durează până o să avem camera integrată în display precum senzorul de amprentă în așa fel încât atunci când folosim ecranul camera să fie invizibilă. 
      Merită un display sacrificat de decupături, pete negre, colțuri tăiate, etc pentru cameră? Am văzut câteva leaks-uri cu S10. "gaura neagră" mi se pare chiar mai enervantă decât un notch tip lacrimă gen One Plus 6T. 
      De ce nu au devenit populare slide-urile și mecanismele motorizate pentru camera frontală? Oppo, Xiaomi și o mână de producători au încercat asta dar nu prea am văzut să fie așa populare. 
      Eu folosesc mult telefonul pentru video, probabil și voi. Un notch, gaură, etc m-ar distrage, enerva, etc. E ciudat, pare ceva nefinisat, ceva pus acolo de urgență, din lipsă de altceva mai bun. 
      Voi cât de des folosiți camera frontală să suportați găuri în display, decupături, etc? Eu unul fac 2-3 selfie-uri pe săptămână și maxim un apel video pe WhatsApp. 
      Folosesc un LG G6 care nu are notch iar marginile în 2019 sunt undeva la nivel de midrange aș spune. Folosesc carcasa asta (https://www.amazon.co.uk/dp/B06XCY1JQM/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_OAbBCbFCCA9JN) deci clar și cu margini mai mici nu aș vedea mari diferențe. 
      Stiu că e un topic cu frustrări cu titlu de topic de poll dar sunt singurul care dacă ar fi să-și aleagă un telefon acum preferă să aleagă un S9 de exemplu sau să mai aștepte? Consider un moment de experimente anul acesta și aș prefera să stau pe bară cu achizițiile. 
    • By Cristian Dinica
      Salut,
      Ce ați alege între Samsung S8 și huawei mate 10 pro? De ce?
      Credeți că o să primească curând update la android p?
    • By Ovidiu Cretu (OviOne)
      Salutare,
      Am urmarit un pic forumul si as dori sa primesc si eu niste sfaturi de la colegii forumisti.
      Doresc sa cumpar un telefon performant cu urmatoarele cerinte in minte: buget 2500 RON; doar Android, pe cat se poate un flagship, va fi folosit in filme, jocuri gen PUBG, youtube si altele uzuale: chat, facebook etc.
      Am restrans optiunile la urmatoarele firme si modele:
      1- Oneplus 6 de pe site-ul lor, varianta 8Gb RAM/128GB stocare
      2- LG V30 
      3- Xiaomi Mi 8 
      4- Samsung Galaxy S9 sigilat de pe un site de vanzari online, cu factura si garantie.
      5-Sony Xperia XZ2 compact. (am mai avut un Sony in trecut si am fost super multumit; in plus nu imi plac telefoanele foarte mari, cu toate ca asta e trendul)
      Multumesc in avans pentru sugestii.

• By Sute Int
      Salut, imi caut un telefon la un pret sub 1599 (pret intreg fara reduceri). Ma intereseaza peroformanta cameriei si lipsa lagului, daca se poate sa ruleze si aplicatii / jocuri, 3D sau incarcate de efecte macar decent, este ok. Mersi de ajutor.

• By andyground
      Vand Samsung S5 mini black - liber de rețea
      - specificațiile se găsesc pe internet;
      - prezintă urme de uzură normele (a se vedea pozele);
      - are folie aplicată;
      - are cutia originală cu toate accesoriile (cablu de date, căști și cărți).
      Pret - 350 lei
      Predare personala in Targu-Jiu, iar prin curierat se mai adauga transportul.

• Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use