Clicky

Jump to content

Report

  • Similar Content

    • By Dan2018
      Buna ziua,

      As dori sa stiu concret cat % se duce din baterie intr-o ora stand doar pe browsing pagini web..nu facebook, whatup sau altceva doar surfing pe net. La mine pe un samsung j7 2017 se duce 12%(1% odata la 5min pe ora ceea ce mi se pare mult..in conditiile in care este dezactivata locatia..facute toate optimizarile legate de consum si semnalul este full, luminozitate 30%. La voi cat se consuma bateria? Astept pareri concrete sa stiu daca este ceva in neregula cu telefonul deoarece este este nou cam de 2 saptamani ,deci a avut timp sa se formateze bateria. Daca a testat si cineva de la mobilisimo acest telefon poate ma poate ajuta cu o parere ca sa stiu cam cat trebuie sa tina tel asta nou. Va multumesc!
    • By Dinu
      Doresc sa achizitionez pentru prietena mea un LG Stylo 3 PLUS. Din cate am vazut pe internet, acest tip de telefon se gaseste numai pe piata USA.
      As dori un LG Stylo 3 PLUS care sa functioneze in Romania in reteaua Orange si sa fie cat se poate de nou (deschis numai pentru unlock).
      Stie cineva un site de incredere cu livrare in Romania de unde pot comanda acest telefon? 
    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Știm prea bine că LG a tras chibritul scurt în prima parte a anului și n-a avut parte de aportul Snapdragon 835 în îngroșarea vânzărilor, deci V30 pare a fi pariul coreenilor pentru 2017.
      G6 a reușit să mă impresioneze plăcut și dacă V30 va fi mai bun ca flagshipul lor din primăvară, fanii vor avea de ce să se bucure!
    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Top telefoane high-end populare pe Mobilissimo.ro în luna iulie 2017:
      Samsung Galaxy S8 HTC U11 OnePlus 5 Samsung Galaxy S8+ Xiaomi Mi 6 Apple iPhone 7 Plus LG G6 Huawei P10 Sony Xperia XZ Premium Essential Phone
      ------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S7 Meizu Pro 7 Apple iPhone 7 Samsung Galaxy Note Fan Edition Motorola Moto Z2 Force
    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Am pornit acum aproximativ o luna un sondaj pentru desemnarea telefonului anului 2016.
       
      Rezultatul complet in premiera, aici, pe forum!
       
      Iata-l:
       

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use