Clicky

Jump to content

Problema sim lg g2 ls-980

AlexMihai

Recommended Posts

Bunaseara ! Am o problema legata de catela sim, nu vrea sa o mai recunoasca si nu stiu ce sa mai fac. Vreau sa mentionez ca inainte de acesta problema aveam probleme cu semnalul,imi disparea de parca as fi fost inafara retelei.....ciudat, nu am spus nimic ca se rezolva usor prin modul avion dar s-a inrautatit si ajungeam sa resetez telefonul ca sa vada reteaua timp de 1 minut cu noroc :(( Apoi mi-a venit ideea sa reinstalez sistemul stock kitkat am zis ca poate merge.... Da de unde ? :(( ca acum nu mai recunoaste deloc cartela, totusi la prima reinstalare am facut greseala sa reinstalez sistemul cu cartela sim unde am aflat mai tarziu ca nu e deloc indicat sa faci acest lucru, asa ca am reinstalat fara cartela dar aceasi problema, am schimbat si cartele dar nimic. Ma puteti ajuta cu niste soluti ? As fii foarte recunoscator deoarece vreau sa renunt la minunatia asta, va multumesc ! P.S. nu bag mana in foc ca am reinstalat bine sistemul :(

Modelul tău de G2 este modelul pentru rețeaua Sprint din Statele Unite. Din această cauză mai mult ca sigur nu ai semnal. Am făcut zeci de resetări / scrieri de firmware cu cartela inserată. Ești sigur că ai ales o versiune de Kitkat exact pentru modelul tău?

Cred că l-ai cumpărat SH că altfel nu prea ai cum să pui mâna pe un model destinat pentru Statele Unite în Europa. Magazinele oficiale nu vând așa ceva tocmai datorită incompatibilității cu rețelele de la noi.

Modelul tău de G2 este modelul pentru rețeaua Sprint din Statele Unite. Din această cauză mai mult ca sigur nu ai semnal. Am făcut zeci de resetări / scrieri de firmware cu cartela inserată. Ești sigur că ai ales o versiune de Kitkat exact pentru modelul tău?

Cred că l-ai cumpărat SH că altfel nu prea ai cum să pui mâna pe un model destinat pentru Statele Unite în Europa. Magazinele oficiale nu vând așa ceva tocmai datorită incompatibilității cu rețelele de la noi.

M-ai putea ajuta la o reinstalare de software ? As fi foarte recunoscator, multe multumiri !

• 1 year later...