Clicky

Jump to content

Mobile World Congress 2016

Innoxius

Recommended Posts

@fLu Pai se scoate modulul, dar si bateria poate fi scoasa din modul. Poti baga modulul inapoi in telefon, fara baterie. Cel putin asa cred, din poza postata aici. Butoanele laterale si designul lasa de dorit, dar daca se prezinta impecabil in rest, eu sunt tentat sa-l achizitionez. Oricum ii voi pune un "ciorap" pe spate pentru protectia camerei, iar fața nu arata rau.

Trimis de pe al meu YOGA Tablet 2-1050L folosind Tapatalk

HTC A16 via @evleaks

Ce o fi orificiile ”pig nose” din spate?

CbpFWrLW0AAVzij (1).jpg

Apare luatul la misto legat de LG G5 :P

https://plus.google.com/b/117333752381602681199/+ArmandoFerreira/posts/5ZjjbMYcBUM?hl=en

2016-02-20_10-32-06.png

Cam mare pentru un jack audio, clar!

Sony Smart Ear

Se pare că Sony se mulțumește să lanseze doar niște căști Bluetooth la MWC 2016

Evan BlassSony's gonna show off a tiny, smart Bluetooth headset at MWC. Picture: Moto Hint.

2016-02-20_23-23-17.jpg

Cbr7FgrWwAEjyyf.jpg

HP ELite X3, fotografiat impreuna cu un doc si un Laptop, ce ne sugereaza existenta functiei Continuum!

Pare ceva mult mai serios și folositor decât ce a făcut MS: aplicații Win32 rulate virtual pe ARM și acel laptop ar fi dummy, doar tastatură și ecran, totul va rula pe telefon, de unde și tonele de GB de RAM.

http://www.nokiapoweruser.com/a-new-leak-claims-hp-elite-x3-to-come-as-a-laptop-accessory/

Se adeverește ca G5 va fi un telefon modular.

Sent from my LG G3

Ceeeeeee ecranul doar de 5.3???...... Am văzut bine?

Deci pe lângă faptul ca telefonul asta cred ca o sa coste peste 30 mil, mai dau încă pe atât pe toate accesoriile alea....

Sent from my LG G3

Nu înțeleg de ce săriți repede cu neajunsuri. Aveți răbdare...să vedem durata de viață a bateriei. 

De ce se plânge lumea de lipsa butoanelor spate??? Oricum o sa îl deblochezi prin amprentă, care este situată tot pe spate...pe mine unul nu ma deranjează butoanele laterale. Vânzarea în romania a accesoriilor va fi un fiasco. Să fim serioși cine va cumpăra modulul pentru grip cameră sau cel de la B&O. Per total un telefon ce inovează, probabil la un preț mai bun decât S7 plus specificații asemănătoare. Anul trecut hotărârea mea fost luata strict pe criteriul prețului, și da am ales G4 pentru o diferență de 450 de lei, să vedem ce ne oferă diseară Samsung, "inovația" lor probabil va fi rezistența la apa.

P.S. Sună impresionant încărcarea de 83% în jumătate de ora.  :D

Edited by Adrian1991

Am citit că va avea încă un procesor care va ține senzorii și ecranul, ca să se mai reducă din consumul bateriei. Îmi place G5, e cu adevărat un pas înainte. Acum să mai vedem prețul.

Vine cu Snapdragon 820, 4 GB RAM, stocare de 32 de GB (ALELUIA) cu slot de card, ecran QHD (mai mult decât suficient) de 5.3 inci.