Clicky

Jump to content

Mobile World Congress 2016

Innoxius

Recommended Posts

La treaba :)

Asa, asteptarile mele: chestia cu pen-ul de la Huawei, cum fac poze noile S7 de la Samsung si LG G5 si flagship-uri W10M de la firme serioase.

Adica nu asteptari, ci sunt interesat de... ;)

Sa ce? Sa mergi acolo?

Bine zicea Deio pe site ca o sa aiba pret de pret. Pe langa ca e HP Elite, mai si are specificatii de SF.

HP Elite X3 leaked with HD images & full Specs

• Snapdragon 820 Quad-Core processor
  • 4GB RAM
  • 32 GB of internal storage
  • 16MP rear camera and 8MP FFC
  • 5.96 Inch QuadHD Display
  • Dust proof
  • Water proof
  • Iris scanner
  • Finger print reader
  • Continuum support with USB C type Port

Super, poate se confirma si un design mai aratos decat in pozele vazute acum ceva zile Din articolul francez inteleg ca pe LG5 au sunet Bang & Oluffsen, not bad.

Sent from my LG G3-D855

Cred ca anul asta LG o da în bara rau de tot cu G5 din 2 motive si aici vb doar din punctul meu de vedere al design-ului.

1, nu înțeleg de ce au renunțat la butoanele de volum de pe spatele telefonului și pe lângă asta unde e butonul on - off??

2. Nu mai vad rostul acelei baterii detașabile atata timp cat nu mai poți scoate doar bateria, pana la urma asta era farmecul unei baterii detașabile, sa poti purta cu tine o baterie de rezerva cat mai ușor, nu sa stau acum sa ma car cu o bucata din telefon după mine . O simpla baterie este foarte ușor sa o ți în portofel, într-un buzunar de la blugi etc dar tot modulul sau ce o fi nu vad cum îl mai poți transporta atat de usor și comod.

Sincer cu toate ca nu l-am văzut live, LG V10 arata mult mai bine ca noul G5 și mai e și rezistent la șocuri. DAaar încă aștept sa vad lansarea de maine ca poate ma înșel și totuși o să-mi schimb părerea.

Sent from my LG G3