Clicky

Jump to content

Report

  • Similar Content

    • By Alex Mihai
      am cumparat vineri in data de 20.04.2018 un xiaomi redmi 4a din magazinul ( neoficial) din sibiu de pe strada tribunei . pe parcusul weekendului am observat probleme imense in functionalitatea telefonului . asa ca am decis ca azi 23.04.2018 sa il returnez . la magzin am fost agresati fizic si verbal de doamna care lucreaza acolo. mi sa spus ca nu mai am garantie fiindca ca am dat updater la soft. tinand cont ca updateul a venit oficial de la xiaomi . nu este custom rom sau ceva este update oficial de la cei din china . Am vrut sa returnez produsul ca sa imi primesc banii inapoi. Pe siteul lor scrie ca ai 14 zile drept de retur . telefon plin de probleme si defectiuni . Cand am mers pt retur doamna de acolo cu o nesimtire foarte mare ne-a dat afara nea agresat verbal ne-a adresat injurii si nu ne-a rezolvat problema. Lucru slab ,bataie de joc, numa sa ia banii si nu i mai intereseaza nimic . am depus plangere la opc si la politie . am facut demersuri pt proces de judecata. In Magazin lucreaza o blonda cu atitudine de tigan care vorbeste vulgar. Am fost filmati tot timpul si amenintati .va rog daca puteti dati mai departe aceasta informatie ca sa vada cat mai multa lume . in sibiu cunosc personal 12 persoane care au aceasi problema . multumesc pentru timpul acordat.
    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Scoatem din cutie tableta Cube iWork 10, dar scoatem din cutie şi tastatura sa vândută separat. Tableta de 10.1 inch este un model dual OS, care rulează Windows 10 şi Android 5.1 şi vine la preţul de 169.99 dolari la Banggood.com. Noi avem un cupon pentru voi, cu discount de 20%, dacă folosiţi codul b99594. Tastatura costă 54.29 dolari la acelaşi retailer. Tableta oferă un procesor Intel Atom X5, 4 GB RAM, 64 GB stocare şi două camere de 2 MP.
      ► BangGood: http://mbls.ro/2wuJrRg (cupon -20%: b99594)
      ► Gearbest: http://mbls.ro/2fivYch
      ► Geekbuying: http://mbls.ro/2vun29V
       

























    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Chuwi Vi8 Plus
       
      Mobilissimo.ro prezintă tableta Chuwi Vi8 Plus, un model ce costă doar 90 de dolari și rulează Windows 10. Terminalul are un ecran de 8 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, iar la bord se află un procesor Intel Atom X5-Z8300, plus 2 GB RAM, port USB Type-C și 32 GB stocare. Primim și două camere de 2 MP și ieșire HDMI. Am explicat în clip și cum se comandă produsul și care sunt taxele aferente transportului.
       
      Prețul actualizat al lui Chuwi Vi8 Plus, poate fi aflat de aici.
       
       
      Chuwi Vi8 Plus Unboxing
       


       
       
      Chuwi Vi8 Plus Review
       
      curând
       
       
      Chuwi Vi8 Plus Galerie Foto
       

    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Cube i7 Remix
       
      Mobilissimo.ro prezintă tableta Cube i7, un terminal cu diagonală de 11.6 inch și rezoluție Full HD. Acest model costă 180 de dolari la Gearbest și vine cu 2 GB RAM, 32 GB stocare și rulează Remix OS. Platforma e bazată pe Android și aduce elemente specifice unui desktop OS, precum un taskbar, ferestre redimensionabile și suport pentru click dreapta cu mouse.
       
      Cube i7 Remix prețuri actualizate:
       
      Gearbest.com
       
       
      Cube i7 Remix Unboxing
       


       
       
      Cube i7 Remix Review
       


       
       
      Cube i7 Remix Galerie Foto
       

    • By Liviu Roşca
      Îl dețin de 2 săptămâni și ceva. Nu i-am făcut review, consider că nu-s pregătit pentru un review așa complex pe un site precum mobilissimo.ro unde Alex ține standardele sus.
       
      E un telefon decent, prea decent pentru banii dați pe el. Nu excelează la ceva anume dar este bun la toate. Dacă scria Samsung pe el costa dublu. Display 1080p, procesor octa-core de 2.2, 2 GB de memorie RAM și 32 de GB de stocare (am varianta prime). Toate acestea unite de "interfața" MIUI V7 și am spus interfață în ghilimele, MIUI nu mai este un skin aplicat peste Android unde s-a modificat launcher-ul și pictogramele. MIUI este deja un OS cu funcții utile și UI total diferit. M-am îndrăgostit de el deși primul lucru pe care l-am făcut când m-am gândit să-l cumpăr a fost să intru pe XDA.
       
      L-am cumpărat de pe gearbest.com din depozitul din Europa la 650 de lei și a venit acasă în fix 7 zile fără taxe suplimentare.
       
      Mi-am comandat și folie de sticlă și bumper din aluminiu. Dacă vi se pare că pozele sunt făcute pe intuneric, chiar așa e.
       
      Telefonul este deținut și de Flavius și vă putem răspunde la întrebări, dacă aveți desigur.




  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use