Clicky

Jump to content

Net in weekend gratis si nelimitat


bogdan_scarlat26

Recommended Posts

Vodafone România vrea să demonstreze calitatea rețelei sale 4G, așa ca în perioada 13 – 14 februarie va oferi Internetul mobil gratuit și nelimitat chiar și clienților altor operatori. Iată cum poți avea acces.

 

Vodafone a pregătit două perioade la care să fii atent, mai ales dacă ești client. Astfel, toți clienții pot beneficia de un nou weekend cu Internet nelimitat gratuit, între 13 și 14 februarie, atât pe prepay, cât și pe abonament. Utilizatorii care nu folosesc serviciile Vodafone România vor putea, de asemenea, să aibă acces, solicitând o cartelă SIM în orice magazin Vodafone sau în rețeaua de magazine partenere Vodafone, începând din 8 februarie.

Înainte și după acest weekend, începând de pe 8 februarie și până pe 31 martie, toți utilizatorii Vodafone pot beneficia de rețeaua sa prin trafic gratuit de date la metrou. Astfel, zona acestui mijloc de transport va deveni „Supernet 4G City“ și va fi una dintre cele mai mari zone de Internet din Europa. Utilizatorii vor putea naviga, urmări filme sau asculta muzică, prin aplicații mobile cum ar fi HBO GO sau Zonga, sau pot accesa conținutul Bibliotecii Digitale în parteneriat cu Humanitas sau conținut digital de business, precum și să beneficieze de conținut util în aplicații ca MyVodafone.

Compania susține că rețeaua sa certificată „Best in Test†de către P3 Communications este atât de bună, încât dacă, din orice motiv, un utilizator al serviciilor nu este complet satisfăcut și oferă feedback în acest sens, va fi recompensat cu o zi întreagă de Internet gratuit. Procesul acesta presupune că, din 16 februarie, vei putea spune ce te nemulțumește prin aplicația MyVodafone. Bonusul va fi activat în până la 48 de ore de la completarea formularului din aplicație și va putea fi utilizat timp de 24 de ore.

Vodafone este la al doilea weekend cu Internet gratuit nelimitat, iar Andrea Rossini, director pe divizia consumer business, susține că cea mai mare parte din trafic a fost înregistrată pentru streaming video. Acum, operatorul se așteaptă la o creștere a traficului cu aproximativ 35%.

Vodafone a anunțat în timpul conferinței de presă că încheie un parteneriat cu Mega Image pentru digital shopping la metrou. Scanezi codul QR și comanzi pentru acasă. Astfel, subteranul devine un „centru“ de luat în seamă. În trecut, Vodafone și-a promovat în acest spațiu (stația Victoriei) parteneriatul cu Zonga sau Biblioteca Digitală, cu fragmente din romane celebre.

 

 

Sursa:Adevarul

 

 

Pe scurt: sambata-duminica net nelimitat si gratuit la vodafone cartela si abonament. Poti beneficia de netul gratuit chiar daca nu esti client vodafone solicitand o cartela gratuita in orice magazin.

 

O intrebare, cate bonusuri va mai oferi vodafone gratuit?

Ce vrea sa faca, cumva sa ajunga #1 si sa demonstreze ca e cea mai buna retea, ceea ce este adevarat, evident :)

 

http://m.adevarul.ro/tech/mobile/vodafone-internet-gratuit-1_56b899105ab6550cb893aba3/

Edited by bogdan_scarlat26
Link to comment
Share on other sites

E ok ce apare acolo, sunt in R pe Digi pentru ca e doar 2G sim 2, am un custom rom care are o problema pe sim2 - sta in 2G , eu nu stiu ca Digi sa fie retea 2G ;)

PS am tras peste 5 GB de date deja urmarind 4K

PS2 daca pun sim Digi in sim1 am 4G pe Digi ;)

PS3 e hot-spot mobilul, am si pe laptop sotie 27Mb/s - e bine...

Link to comment
Share on other sites

LTE=Sim 1 - Sim cartela VF 4G You ( este a fiului, pe abonament nu am decat 3G - clar ca nu stau pe ala ca am maxim 12-15Mb) , R=Sim 2 pentru cartela abonament Digi optim nelimitat - care sta ea in roaming in VF pe 2 G, lamurit ?

Uite net nelimitat pe abonament VF! Imediat pun cartela de VF you inapoi :)

 

Trimis de pe al meu Redmi Note 2 folosind Tapatalk

1260705797893b330915edfbf68ccabe.jpg

Revenit la trafic, se pare ca s-a aglomerat reteaua....

 

Trimis de pe al meu Redmi Note 2 folosind Tapatalk

post-12162-145539502601_thumb.png

post-12162-145539575839_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

No offense dar nu ai specificat pe ce rețea ai obținut viteza în 4G?

Eu știu că ești abonat Digi....nu Vodafone.

Deci scuze, dacă am creat confuzie....

 

Sent from my LG G3

Link to comment
Share on other sites

La ăl sărac nici boii nu trag :)) Am o cartelă Vodafone dar nu are credit și nici valabilitate. Am încercat să văd dacă funcționează netul gratuit Vodafone pe cartelă dar nu se mișcă nimic :)) lol

Din pacate, gratuit e doar daca e in valabilitate sim-ul , in perioada de gratie cu mai mult de 0E credit, ia baga de o cere de credit in avans si toaca-i de net : )

 

*100# si alege prin meniuri

 

https://www.vodafone.ro/personal/asistenta/cartela-vodafone/credit-si-reincarcare/cum-si-pentru-cat-timp-pot-solicita-credit-in-avans/

 

Insa sunt cateva condtii, sa fi incarcat de minim 10E de la activarea cartelei, detalii aici :

https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/cartela-vodafone/servicii-cartela-vodafone/servicii-sos/#tab-1

 

PS si fiul meu are 1E credit de 4 luni pe ea si e in perioada de gratie :D 

 

Bafta

Link to comment
Share on other sites

Trimite sms la 321 cu textul :"nelimitat 1an" si primesti sms/minute vf nelimitate cat ai activa cartela, max 1an, la fel trimite sms la 321 cu continutul: "nelimitat weekend" si primesti doar in weekend nelimitat sms/minute in VF plus 100 min intl fix in Eu !

 

Trimis de pe al meu Redmi Note 2 folosind Tapatalk

Pornache. Pentru seed.

 

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Nope, cateva pachete cu seriale si ceva soafte, plus 10gb de film 4k ,plus 1,1gb zonga , si iata ca s-a trecut de 51,79gb tot mai slab ca data trecuta :)

 

Trimis de pe al meu Redmi Note 2 folosind Tapatalk

post-12162-1455489208_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Bravo VF, pentru consumul gratuit aferent, au plusat si cu 10GB ! Au activat si ofertele de bonus trimise la 321...pe de alta parte mi-au restrictionat accesul la abonent pe motiv de neplata, stiind ca am convenit in 06.02.2016 ca sesizare a neacordului de reinoire pe 2 ani a ofertei telefonice din 13.01.2016, long story...iar in 06.02.2016, s-a cerut reziliere contract...iata cum pe o parte se ia pe alta se da, dar'r in ambele parti sa fie dreptate la comun

 

Trimis de pe al meu Redmi Note 2 folosind Tapatalk

post-12162-145556082471_thumb.png

post-12162-145556128287_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use