Clicky

Jump to content

huawei p8 vs samsung s5

Recommended Posts

salutari,va rog sa ma ajutati legat de cele 2 modele de telefoane

care ar fi mai "indicat" care sunt pareriile voastre ca si utilizatori in primul rand si la modul general(pentru cei cunoscatori)

ma intereseaza sa fie un telefon stabil fara laguri,bateria cat mai de durata,un display cu culori cat mai vii,reale si nu in ultimul rand camera sa fie la inaltime

astept pareri pro si contra

pretul lor este undeva asemenator si sunt indecis sa merg pe calitatea si renumele samsung sau noutatea si designul lui huawei

multumesc

Mersi de raspuns...ar mai fi intervenit g8 tot huawei care la prima vedere m-a impresionat ca si display,design...s5 inafara marcii care inseamna ceva parca totusi nu ma atrage

Edited by soosy

am reusit azi sa butonez putin p8-ul si s5 am mai vazut...pare chiar ok huawei-ul,mai ales ca si design ii super,dar ecranul la g8 m-a impresionat si tare m-a pus pe ganduri

Edited by soosy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Similar Content

• By Selaron
      Salut!
      Sunt in cautarea unui telefon care sa se descurce bine la subiectul poze..si sa nu aiba lag.
      Ce imi recomandati dintre acestea:

HTC One MINI(am inteles ca face niste poze foarte bune :-? ) 
      Huawei P6
      LG l9 2
      S4 Mini
      Soul Mini
      Moto G
      Xperia SP.

Altul-?

REPET:Vreau sa faca poze bune.Bugetul este maxim 1350-1400 ron.Nu Lumia sau S3.
    • By Emmann
      Salut,

As dori sa imi schimb telefonul deoarece al meu e demult depasit. De vreo 2 saptamani tot caut variante si posibilitati dar inca sunt indecis de ce ar trebui sa imi iau. Nu gasesc combinatia perfecta. Sa trec la subiect.

Am de ales intre(preferatele mele de pana acum):

Lenovo A850
      Gigabyte Sierra S1
      Motorola Moto G
      Allview P6 Quad Plus
      Goclever Insignia 5x

Nu ma intereseaza brandul. Mi-ar placea un ecran mare, dar sa nu sufere nici performanta, o baterie buna(decenta). Nu ma intereseaza camera, spatiul de stocare. Bugetul de undeva la 1050 maxim. Daca mai aveti si alte propuneri, va asptept sa le spuneti

Va multumesc de ascultare.
    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Cat de des schimbati telefonul personal cu unul nou cumparat?

Este un subiect interesant, mai ales daca in afara de votul in sondaj, si justificati de ce ati ales sa faceti achizitia in ritmicitatea pe care ati indicat-o!
  • Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use