Sp1tfire Posted April 9, 2019 Report Share Posted April 9, 2019 @Innoxius Cred ca merge si telefonic sau prin email. Ar fi inuman sa poti rezilia doar prin scrisoare cu postalionul. Sigur ANPC ar avea ceva de zis, daca singura optiune sa reziliezi un contract ar fi scrisoarea. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted April 9, 2019 Report Share Posted April 9, 2019 Eu am fost in situatia asta si a trebuit sa ma duc la ei cu hartia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted April 10, 2019 Report Share Posted April 10, 2019 Eu încă nu am primit mesaj cu celebra scumpire Trimis de pe al meu ONEPLUS A6003 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted April 10, 2019 Report Share Posted April 10, 2019 Primesc factura. 335 lei virgula ceva. Abonament + niste bilete la concert platite cu SMS. Verific sumele, totul OK. Ma duc azi, ultima zi de plata. Imi zice nenea 190 si ceva. Mai spun o data numarul, ca sigur mi-a bagat gresit. Nu, e corect. Ii cer sa ma uit eu pe ecran. Ma uit, omul citea din contul meu. Sigur? Sigur. De unde aveti datele astea? Direct de la Vodafone (era magazin partener). Ma uit in MyVodafone, suma de pe factura. ii arat, zice ca n-are ce face, dar daca tin neaparat el imi ia banii care ii zic eu si o sa fie plata in avans. Ok, platesc cat ziceti. Dupa cateva minute, ca deobicei, primesc SMS "am receptionat suma de (aia platita, 190 si ceva), va multumim". Vin acasa, astept sa treaca cateva ore. ma uit in MyVodafone, dau la plata factura "Nu aveti facturi de platit". Intru in cont pe PC, sold 0,00 lei. Asta da retentie, pai cum sa nu iubesti Vodafone? De fapt pe mine ma roade un singur lucru si asta pe bune: aia care mi-au cantat doua ore intr-una cum isi iau banii pe biletele mele? Ca eu vreau sa-si primeasca banii. Mihai, nick5roo, Feri and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 Care v-ati mai prelungit abonamentele de curand? Ce mai ofera Vodafone, in afara de servicii dezamagitoare? A venit vremea sa prelungesc si eu abonamentele si eram curios ce abonamente mai ofera la retentie.Sent from my SM-N950F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 Eu îs client platinum, adică de când dădea conex cutii de bere și desfăcător de capace moka la abonament.De 4 ani nu mai plătesc nici un abonament la ei, folosind miile de puncte acumulate cu raiffeisen Vodafone. De anul trecut îl tot țin în stand-by pentru că nu mă mai sună nimeni pe el (având digi nr principal) și folosesc doar netul și aplicația aia de rahat și jocul, la fel de rahat. Voi ce mă sfătuiți? Să rămân client fidel sau să le dau în freză? Trimis de pe al meu Redmi K20 Pro Premium Edition folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 În freză nu. La oo."- Bună ziua sunt D de la Oradea. E scump abonamentul dvs de 5 dolari. Nu am NIMIC în el... La cartela preplătită dați mii... - Vă propun oferta de 7 dolari cu... - Dvs. înțelegeți limba română? E scump 5. Îmi oferiți 7. Vă rog să închideți telefonul și să mă sune un șef al dvs.10 minute.- Dl. D, de la VDF vă sun. Vă dau 2,70 e bine. Am văzut că vorbiti 27 minute pe lună. Vă dau 170...- Perfect, dar dacă tot îmi dați 2,70 îmi dați pentru ambele numere.- Ce număr? - 07....- Ok."Așa tata are 2.7 euro, că s-a "rotunjit" iar eu am reziliat după o vreme.Sent from my motorola one zoom using Tapatalk nick5roo and Scootch98 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted July 4, 2020 Report Share Posted July 4, 2020 Eu de ceva ani, de când onor Vodafone a făcut pipi pe mine în mai multe feluri, am trecut la Telekom. Am abonamente de 5 euro cu absolut tot nelimitat în România și nu știu câte sute de minute în spațiul economic european. Și dacă-mi amintesc corect, și ceva net în același spațiu. Eu când aud un nene de la orice operator că-mi dă nu știu câte minute, giga, sms, îmi vine să-l iau de gât prin telefon, pentru că urăsc să fiu limitat în vreun fel. Ori nelimitat, ori deloc. Și am mai luat și telefoane în rate de la ei. Mai mult, abonamentele mele sunt cu termen 1 lună, adică pot renunța la ele oricând. Și la 28 lei un abonament, am luat mai multe, ca să fie. Nu m-aș mai duce la Vodafone nici dacă m-ar plăti ei. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflavius Posted July 4, 2020 Author Report Share Posted July 4, 2020 Eu inca le plătesc tribut 29 lei pe lună, fara nici un cost suplimentar, date nu știu sunt peste cat consum, minute la fel, pe partea de voce nu au probleme inca, pe partea de date sunt momente când 3G e mai ok decat 4G+, pe partea de roaming nu am avut probleme inca niciodata, rețelele partenere sunt mai darnice ca ei...nu au volte și nici woifi, pe telefoane majoritate , nu voi folosi prea curant cele 3 terminale pe care au ei functionale acele servicii: ceva modele de Samsung, Huawei, Apple . Am volte și 5G , woifi pe Digi , care-l folosesc din ce in ce mai des, la 2.74 euro no comment... Sent from my Mi 10 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted July 5, 2020 Report Share Posted July 5, 2020 Și eu aștept vreo ofertă bună cu telefon, sau vreun telefon midrange gratis așa cum am primit ultimele dati... Trimis de pe al meu SM-N960F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 Eu am decis sa ma portez la Orange, dupa ultima convorbire cu operatorii rosii. Mi-au facut niste oferte jignitoare pentru prelungire, asa ca le dau un sut in fund.Sent from my SM-N975F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 Știu pe cineva care s-a mutat la Orange cu 15 abonamente pentru că nu a primit NIMIC la prelungire. Dacă Vodafone își permite să piardă o firmă întreagă, înseamnă că le merge brici. Sp1tfire and Greuceanu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 Am fost acum si m-am portat la Orange. Am cautat in aplicatia MyVodafone degeaba ultima factura si n-am gasit-o. Pe site la fel, dupa jumatate de ora de cautari abia am gasit-o intr-un meniu. Telefonic la *222 n-am reusit sa trec de cerberul Andreea sa ajung la un operator, asa ca adio Vodafone. Sa-si bage serviciile unde nu rasare soarele.Sent from my SM-N975F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 Ce conține abonamentul la Orange și cât costă? Sent from my SM-N975F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 14 euro, net nelimitat, fara restrictii de viteza.Sent from my SM-N975F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted July 9, 2020 Report Share Posted July 9, 2020 Ai și vreun telefon în banii ăștia? Că mi se pare crunt de mult. E drept că Orange are, cred, cel mai tare net, dar totuși, 14 euro? Sent from my SM-N975F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick5roo Posted July 10, 2020 Report Share Posted July 10, 2020 Nu e chiar cel mai tare net, depinde de zone. Orange e la putere în Moldova, centrul tarii. Trimis de pe al meu Redmi K20 Pro Premium Edition folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted July 10, 2020 Report Share Posted July 10, 2020 Nu am luat telefon, ca nu m-a interesat. Tinand cont ca aveam abonament de 13 euro la Vodafone cu 25 GB si ce consumam peste avea viteza de 128 kbps, un euro in plus pentru a nu avea restrictii de viteza mi se pare ok. Problema nu era costul in sine, ci atitudinea de nesimtire a celor de la Vodafone, plus serviciile care lasau de dorit. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted July 10, 2020 Report Share Posted July 10, 2020 Da, m-am lovit și eu de nesimțirea celor de la Vodafone și am plecat de la ei cu vreo 6 sau 8 abonamente. Acum, ce să zic, mi se pare mult în raport cu ce alte opțiuni mai există pe piață. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts