Clicky

Jump to content

Oferte de retentie Vodafone

reflavius

Recommended Posts

Așa am primit și eu cadou un Huawei Mate 20 Lite. Tot așa cu prelungire abonament cu toate că mai aveam un an contract.

Trimis de pe al meu SNE-LX1 folosind Tapatalk

Eu am un singur abonament ce îl folosesc eu, deci este ok Single SIM. Momentan este cartela de serviciu Orange în el, până se hotareste doamna să preia telefonul. Se pare că se desparte greu de S7...
Apropo, telefonul este liber de rețea din moment ce merge cu sim Orange.
Dacă pe cutia telefonului nu scrie că este blocat în rețea, atunci este liber.

Trimis de pe al meu ONEPLUS A6003 folosind Tapatalk

• 2 weeks later...

Am primit și eu Mate 20 Lite Single SIM la prelungire de abonament, dar telefonul nu este blocat în rețea, din moment ce funcționează perfect cu sim Orange.

Trimis de pe al meu ONEPLUS A6003 folosind Tapatalk

• 3 months later...

Deci ma suna ieri o tanti. Bla, bla, bla. Rezultatul este tableta asta, gratuita, cu date la comun cu telefonul (dar nu si in Roaming), prelungire pe doi ani. Eu facusem prelungire pe doi ani in decembrie. Deci, practic, e prelungire pe 4 luni ;)

Smecheria e ca, daca renunt, platesc 250 euro. Nu am mai urmarit rapoartele lor anuale, dar cred ca au avut ceva hemoragie de clienti anul trecut, de recurg la prelungiri pe 4 luni vs 250 euro.

Voi ca voi, dar ce fac eu că am abonament gratuit la Vodafone și mi-a venit să plătesc 1 euro în plus? :D
Bine, am abonament de 2,88 € și reducerea promo de 3€ lunar plus beneficii!
Cred că le dau la papacioc! :D Screenshot_20190405-193950__01.jpegScreenshot_20190405-193838.jpeg

ONEPLUS A6013

Scrie clar „în contextul...“. Deci când citești trebuie să ții cont de context 😀

Oricum, îmi place că ei pot prosti la telefon pensionarii și e contract perfect legal, încheiat la distanță, dar eu, pentru renunțare, trebuie să scriu și să mă duc la Poștă.