Clicky

Jump to content

Oferte de retentie Vodafone

reflavius

Recommended Posts

M-au sunat cei de la Vodafone in legatura cu semnalul prost din zona unde locuiesc. Au zis ca vor transmite catre nu stiu ce departament. Nu ma asteptam sa ia act de ceea ce a scris lumea in aplicatia lor. Acum ar fi bine sa ma surprinda si cu o galeata de semnal departamentul ala unde au trimis ei sesizarea.

Sent from my LG G3-D855

Tocmai m-au convins să rămân clientul lor cu oferta:

- Nelimitat național convorbiri + sms

- 300 minute roaming

- 300 mb date roaming

- 10GB date în rețea

- un telefon Samsung Galaxy S6 Edge la 45 euro

Abonament de 32 euro.

Sent from my iPhone using Tapatalk

"Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) a actualizat la sfârșitul lunii trecute valorile de consum care prezintă profilul mai multor categorii de utilizatori.

Conform acestor date publicate pe veritel.ro (aplicația de comparare a ofertelor telecom din România) un utilizator mediu utilizează lunar 167 MB trafic de internet mobil, trimite 74 de SMS-uri și vorbește la telefon cam 251 de minute.

Au fost prezentate și extremitățile: utilizatorul ocazional are nevoie lunar de 56 MB trafic de internet pe mobil, scrie doar 24 de SMS-uri și sună doar 83 de minute, în timp ce utilizatorul intensiv folosește cam 501 MB de trafic pe mobil, 222 SMS-uri și apelează 753 de minute."

Aceste profiluri sunt realizate pe baza unor date statistice referitoare la consumul de servicii de comunicații electronice din România în primele 6 luni ale anului 2015."

Aceste date statistice dovedesc faptul ca operatorii ar putea oferi net nelimitat la tot poporul, ca oricum numarul utilizatorilor care folosesc o cantitate mare de date este neglijabil."

Deci in final de batalie, am primit ceva mediu , un abonament de 5E Tva inclus cu 1GB date si 500 minute nationale si international fix plus 50 minute intl mobil sau fix,   cei 1gb sunt formati din 2 bonusuri de 500 + 400, va dati seama ca si abonamentul intitial e foarte mic ca dotari - are 100 mb date , 200 minute nat si intl fix, va dati seama de alta extraoptiune de voce ce e aditionala, iar la fel e nelimitat in VF voce si SMS, la fel optiune SMS nationala nelimitata, nu imi dau seama daca e 4G, dar voi testa in 16.03.2016 cand intra in vigoare - pacat ca nu am negociat sa-mi pape si punctele sa fi primit cel de 7E cu 2GB date si nelimitat nat si VF, si 150 min mobil intl ....nu stiu o sa o intreb pe d-na Alina, pare cea mai de treaba dintre toate cele cu care am discutat.
Dar nelimitat-ul nu va fi asa aproape....

Reflavius daca poporul aude de nelimitat se schimba statistica. Avem tendinta de a restrictiona ce poate crea costuri aditionale si de a risipi cand se ofera ceva fara limita. In schimba poti sa vinzi ceva care oricum e dificil de depasit ca nelimitat ca da bine la ochiul cumparatorului.

Mai bine sa dea la ochi decat la portofel ;) Eu prefer un pret corect in detrimentul risipei , e clar ca daca oferi in 5iepuro cu tva nelimitat in retea, nelimitat SMS national, si 1 Gb date splituiti in 3 , e clar ca e de unde, e pacat ca se obtin doar cu "tiganeala", eu as aprecia, intentia de inceput, dar fara a baga pe gat 'oferta' pe 24luni, sa sune cum s-a intamplat , dar sa nu se sara caprita :) cert e ca in 1-2 zile expira cele 14 zile, parca m-as trece pe lista imposibililor, a clientilor de care e mai bine sa scape sa anulez si oferta asta sa vad ce e dupa perdea?! Are cum vrea io sau pa, pa

Trimis de pe al meu Redmi Note 2 folosind Tapatalk

• 2 weeks later...

Gata, multumesc echipei de suport retentie, inclusiv ultimei d-ne alocate, asa da respect !!!

Se poate daca se vrea, eu am simtit asta pe pielea mea .

Am primit exact ce doream!

O retea de nota 10 !

post-12162-14581925816_thumb.png

Da, abonamentul de baza a luat downgrade, dar au solutionat prin xtraoptiuni, practic e abonamentul special 6 fara telefon , la care au scazut 1 Euro si restul de beneficii apar ca extraoptiuni, pe mine nu ma interesa acel aspect, eu dorisem 500 min in VF, 300/400 Nat, 100 SMS NAT, 50 Min Intl mobil si 2 GB date, am primit date cat am cerut si nelimitat in VF si SMS Nat, 200 min Nat , opt 300 min nat , din cele 200 Nat , pot consuma Intl fix EU 100 min si 50 min NAT, care pot consuma 50 INTL Mobil EU...deci multumit, plus activat 4G cu 150Mbps download si 50Mbps upload, m-au pregatit pentru 4G+ la viitoarea negociere ;) Pun link compartiv cu Digi pe 4G imediat !

• 1 month later...

Mie mi-au tainuit bonusul de 1gb, iar pretul facturat difera de oferta primita, era prea frumos sa fie adevarat, dar inca 6 luni trec si adio abonament !

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Mie mi-au tainuit bonusul de 1gb, iar pretul facturat difera de oferta primita, era prea frumos sa fie adevarat, dar inca 6 luni trec si adio abonament !

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Ai forma scrisa a contractului pe mail? Daca difera de ce ti-au oferit in mod concret, le dai cu el in cap.

Sent from my LG G3-D855