Clicky

Jump to content

Oferte de retentie Vodafone

reflavius

Recommended Posts

Am creat acesta ramura datorita necesitatii de imbunatatire si optimizare a costurilor fiecarui abonat...

Am o 'relatie' foarte veche cu VF, dinaintea preluarii de la Connex, numar cu vechime de cam 20 ani !

M-a sunat o doamna prin data de 13.01 sa-mi propuna ce va citez pe scurt mai jos, se auzea greoi si am rugat sa-mi trimita pe e-mail oferta, acolo am inteles ca e valida pe 24 luni, timp in care evident nema oferta...am refuzat-o in e-mail, si am specificat ca poate daca ar fi ceva de genul ofertei pe cartela.. Vedeti mai jos:

Exista la VF , retentie , oferta mai buna decat: nelimitat in retea, nelimitat SMS nat, 500 minute nationale, 50 min int in anumite retele intl mobile/fixe, 600 mb date in 5 € Tva inclus? Am dat pass la aceasta oferta, am pe jumate in aceiasi bani, dar nu doresc prelungire 24 luni si apoi am vazut ceva mai rentabil :

http://www.rcs-rds.ro/prepaid/dinerovich.php

Efectiv in suma respectiva sigur se poate 2GB / 3 GB date si 500 min nat din care 100/150 inl...dar nu pe 24 luni deoarece optim in alte 12 luni ar fi nelimitat national/retea/sms si 300 intl, cu 5Gb date :

Trimis de pe al meu Redmi Note 2 folosind Tapatalk

Acea ofertă era pentru portare, sigur la sfârșitul lunii va fi în portofoliu general, pe mine mă interesează exact cât pot consuma maxim: 500 min nat/ 500 vf/ 150 intl, sms 250 nat, maxim 3 gb date, eu cred ca la 5 E tva inclus e rezonabil, să lase loc în 12 luni la nelimitat cu 5 Gb date peste un an ;) Nu de alta, dar nu trag la plug, pentru întreținerea rețelei si emiterea automată a facturilor via pdf în mail pe motiv ca verde...costa poștă 0.2€ :)

PS: Corect ar fi 9.68 €Tva inclus și e vechiul Red 10

3 GB de date in 5 euro, nu mi se pare un pret realist la Vodafone. Si eu as vrea asa ceva, dar mi se pare imposibil, avand in vedere ca sunt zgarciti cu datele la abonamentele de pana in 15 euro.

Sent from my LG G3-D855

Pai ar veni jumătate celui Red 10 promo de acuma ;) De ce ireal?!

9.68/2=4.84+0.2 plicul cu factură=5.04, suna real de bine, și nu mă interesează ca sunt 600 minute din care 150 intl, 1gb date + 2 gb promo așa l-as vrea...

@Tudor, spune-mi (da)ca-i posibil ...

Pe principiul asta ar trebui sa dea si abonamente de 1,67 euro cu 1 GB date. Am vrut sa verific acum ce oferte mi-ar da pe numerele mele, dar vad ca nu mai functioneaza optiunea in aplicatia MyVodafone.

Sent from my LG G3-D855

Pai numai daca staf-ul de la VF va gandi proactiv in viitor, deoarece Digi au pe cartela o optiune care am activat-o fiului meu de 4€+TVA pentru 3 luni, cu 450 min, 4 GB date , vine 1,6€ tva inclus/luna si optional cu 1€+TVA inca 1GB date la sfarsit de 1.3GB /luna, sa nu mai spun ca poate activa concomitent si alta optiune...existenta, nu stiu, astept sa vad daca in 30 de zile primesc vreo oferta cu adevarat demna de brandul VF, si apoi daca nu, solicit transfer cartela, ma descurc eu cumva , tinta mea e clara si fixa cat mai mult la cat mai putin ;)

1. Cat mai mult pentru cat mai putini bani = cartela. La cartela e usor sa pleci si de aceea ofera maxim. Pe de alta parte cunosc de la un agent de vanzari vf ca ei prioritizeaza portarea si nu retentia. Daca e o prostie, asta judecati voi .

2. Desi pretul este foarte bun la digi, acoperirea nu este tocmai la nivelul celor mari din piata. Pe asta se bazeaza si vf cand nu coboara preturile asa jos.

Problema de fond acuma , va fi la fel si peste 1 an, " marii" pot deveni mici, tocmai din ignorarea celor care de-a lungul timpului le-au platit facturi constant, nu are rost sa spun ca " gherlele"sunt date de firme care intra in insolventa, renuntari si portari in masa, faptul ca RDS a reusit intr-un an sa sustraga minim 300.000 abonati de la VF, la fel de la •4 G+ si la fel de la Teutoni, arata doar ca mai mult conteaza modul de abordare a clientilor, decat super calitatea serviciilor, care in functie de zona sunt la fel de praf si la mari ca la cei mici! Personal nu mai sunt de acord cu plata exagerata a unor servicii, care in mare nu le utilizez, am spus, mie ca user mi-ar fi de ajuns 600 min, din care 150 intl, 250 sms nationale, 1gb +2 gb date in 22 lei tva inclus, din acesti bani 3.66 vor fi ai statului, 18,33 se impart companiei...e just ca profit la suma asta e cel putin 12 lei sunt bani siguri, inmultit cu 1/2 din 500.000 care se intorc de unde au plecat, egal super profit ;)

Cred ca ai observat ca tactica marilor companii e sa jumuleasca la maxim cat se poate  si cand nu se mai poate sa se adapteze pietii. Problema nu e doar de pret la vf ci si de suport post vanzare, de atitudine fata de client si multe altele ... dar o dam in offtopic.

Pff, ma umplu de spume cu cei de la Vodafone. Le raportez ca aplicatia lor de Android da gherle si nu afiseaza ofertele pentru numerele mele si ei imi scriu ca eroarea e in browser, nu in aplicatie. Credeam ca au desemnat sa-mi raspunde pe cineva care are habar ca aplicatia afiseaza in format web view informatiile de pe site. Cei care aveti abonament la Vodafone si folositi aplicatia MyVodafone pe Android puteti verifica daca va merge sectiunea "Oferte pentru numarul meu"?

Sent from my LG G3-D855

Nu stiam ca apare si pe site oferta de retentie, o sa verific si eu sa vad. Pe web merge sa vad oferta, dar in aplicatie nu. Mereu au avut un site cu probleme si o aplicatie de toata jena. Interesant ca ma lasa sa prelungesc abonamentul la care mai am 1 an de zile perioada contractuala, dar nu ma lasa sa prelungesc abonamentul la care nu mai sunt sub perioada contractuala. Varza...

P.S. Observ ca nu mai au aproape niciun telefon pe stoc, nici chiar din cele mai scumpe. Bag de seama ca merge bine promotia cu vorbit 24/7 pentru telefoane moca.

Sent from my LG G3-D855

Am vorbit in chat, amintit, ca am trimis e-mail la [email protected] , sunt curios Luni cum se finalizeaza ;) Trebuie sa sune cineva...sper sa fie mai adecvata oferta la cerinta mea...

Bine ca n-am des probleme cu Vodafone, ca altfel as fi facut infarct de mult. Imposibil sa ajungi la un operator in timp util, iti creste barba vorbind cu robotelul lor tampit. Au luat nota 0 cand m-au sunat sa le evaluez experienta.

post-23-145380026248_thumb.png

Sent from my LG G3-D855

• 3 weeks later...

Mi-am calcat pe mandrie si am achitat azi cei 23.42 lei datorie pe un abonament care nu-l dorisem, il renegasem in 16.01.2016 pe e-mail, apoi in aplicatia VF , apoi iara in alt e-mail, dar cum nu ai cum sa te prosternezi in fata mamelor retelelor, si pentru ca tot eu platesc penalizari la ceva varat pe gat, nu-i asa ca-i fain sa fii fraier abonat hotafone?!

Macar am un numar de sesizare, e un cod de opt cifre, nu duc lipsa de ele parese, oricum eu stiu ca atunci cand trimiti un reply la un e-mail, chiar daca nu convine , macar confirmi de luare la cunostinta si comunici numarul de inregistrare partii adverse, oricum e penibil modul de comunicare si faptul ca trag de timp inutil, cica se va raspunde la cerere in 6 zile, ei se asteapta ca eu sa dau feedback instant la modul impenetrabil de solutionare al cererilor normale, in cazul unui abonat, ce sa zic lipsa de tact si nema profesionalism, cum naiba sa doreasca 19 mil de abonati, daca pe cei maxim 4 jumatate nu-i stiu adminstra...ce se crede, ca visele devin realitate fara abonati de orice fel?!