Clicky

Jump to content

Nokia Lumia 1520 - ÅŸtergere numere de telefon ÅŸi nume din agendă


dynkymo

Recommended Posts

             În primul rînd ,doresc să spun că sunt nou pe Forum și doresc să urez un An Nou Fericit !cu sănătate și bucurii, administratorilor Forum-ului cît și userilor de pe acest forum.

             Băieți,am un Nokia Lumia 1520 și nu știu care sunt pașii pentru ștergerea unor numere și nume din agenda telefonului,care nu îmi mai sunt utile.Poate să mă ajute cineva ?

             Mulțumesc.

Link to comment
Share on other sites

Mulțumesc,dar nu am reușit.Funcția de selecție apare doar la apelurile efectuate.Dacă intru la agendă,unde apar doar nume,fără numărul de telefon și dacă țin apăsat,nu se întîmplă nimic,iar cînd ridic degetul,apelează respectivul nume din agendă.

Din meniul selectați contacte, pot selecta doar numerele la care s-a vorbit,se pot șterge,dar rămîn în agenda telefonică ,de unde nu se șterg.

Dacă puteți să-mi spuneți cum se face operația pas cu pas.Nu reușesc să elimin direct din agendă nici un nume.De exemplu merg la istoricul apelărilor. Jos,am 4 simboluri,începînd din stînga,primul este pentru înregistrare,al doilea este tastatura numerică,al treilea agenda de contacte telefonice al patrulea este net-ul.Dacă merg la agenda telefonică,jos la mijloc este cheia în cerc,în dreapta sunt cele trei puncte orizontale.dacă tastez pe cheie,îmi apare tastatura de căutare,dacă tastez cele 3 puncte,cheia din cerc se ridică puțin mai sus și dedesupt scrie căutați.Orice încerc să fac,dacă selectez un nume,rezultatul final este apelul,indiferent dacî îl țin apăsat și ridic degetul,sau nu.

Link to comment
Share on other sites

 care sunt pașii pentru ștergerea unor numere și nume din agenda telefonului,

 

Tu de fapt ce vrei sa stergi? Numere apelate / raspunse, persoane din agenda, numere de telefon ale persoanelor din agenda ? Ca ai facut o varza.

Link to comment
Share on other sites

Din start am spus că doresc să șterg nume și numere din agenda telefonică.Din istoricul convorbirilor știu să șterg persoana și numărul pe care le selectez.Deci, intru la agenda telefonică,vreau să elimin un nume,desigur cu numărul de telefon aferent.Cum procedez ?

Link to comment
Share on other sites

Cum am spus eu sau colegul. Daca prin agenda telefonului intelegi aplicatia Persoane. Normal ca din istoric se sterge istoric, nu agenda. Nu era necesar sa deviezi discutia.

 

Prin stergerea unei persoane se sterge si numarul. Daca vrei sa stergi doar numarul, tii apasat si ii dai editare.

 

 

Mai multe informatii despre lucrul cu agenda http://www.windowsphone.com/ro-RO/how-to/wp8/people/create-and-edit-my-contacts

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use