bogdan_scarlat26 Posted January 18, 2016 Author Report Share Posted January 18, 2016 Pai normal ca ii iese si vodafone ului ceva ca daca nu ar fi avut profit din asta nu ar mai fi dat drumul la promotie. Dupa toata treaba asta ar trebui sa dispara nelimitatul. Sa dea un numar fix de minute si gata! Treaba cu limitatu' nelimitatu' e o mare prostie. Vodafone castiga 0.96 centi pe minut pt asta si ofera 0.8 centi pe minut daca sunt ambele numere inscrise. Le iese si lor 0.16 centi! @candrei daca vorbesti din alta retea si inscrii ambele numere, faci conferinte(ceea ce nu mai poti) ieu "aifonu'" in cateva zile Mie mi.ar fi placut mai degraba ca punctele astea sa se transforme in credit la cartela cum era pe vremea zappului sau in reducere la abonament. Era perfect asta!! Sent from my Allview Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 daca vorbesti din alta retea si inscrii ambele numere, faci conferinte(ceea ce nu mai poti) ieu "aifonu'" in cateva zile Si dupa ce faci laringita de la atata vorbit sa-ti spuna, stiti nu mai avem decat Allview-uri. Innoxius and candrei 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_scarlat26 Posted January 18, 2016 Author Report Share Posted January 18, 2016 Pai deja au inceput sa mai scoata de prin telefoane. Apropo, Allview uri nu au 😃 Sent from my Allview Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_scarlat26 Posted January 18, 2016 Author Report Share Posted January 18, 2016 Se pare ca azi mi.a fost suspendat contul pe softpedia pt ca am vorbit despre promotie! Ce sa zic, cei mai neseriosi oameni posibili!!!! Majoritatea moderatorilor sunt niste nesimtiti!!! Mai ales morogan protectorul sponsorului softpedia, orange. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 Poate ai vorbit urat, ca si copilul ala de-a luat palma de la Base Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_scarlat26 Posted January 19, 2016 Author Report Share Posted January 19, 2016 Nu am vorbit urat! ))) Pur si simplu la ei chestia asta se considera frauda. 4 topicuri au inchis pe tema asta!!! Iar acum au inceput sa suspende si useri!!! Mi.au suspendat 2 conturie cel care il aveam si pe cel care l.am facut ieri sa.mi spun nemultumirea. Softpedia pupa in $€£ orange!!!(sper sa nu fiu suspendat si aici pentru asta )) ) Sent from my Allview Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 Nu te suspenda nimeni atâta timp cât te comporți normal pe forum. Iar la acuze de genul de mai sus nu își au loc pe acest forum. Deci liber la postat ontopic Sent from my LG G3 Razvann and Innoxius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_scarlat26 Posted January 19, 2016 Author Report Share Posted January 19, 2016 Pe softpedia orice e posibil!!! Uitati.va ce zice morogan acolo! Si....ai dreptate nu trebuia sa postez aici despre asta N.am sa mai postez. Sent from my Allview Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 Poti posta linistit despre subiectul topicului. Offtopic. Eu am fost banat tocmai pt clona HappleA_afon6.......... Dar s-a lamurit problema...... Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 OK, sa zic si eu ceva serios, sa nu creada noul coleg ca administratorii de bloc se tin doar de cioace. Parerea mea este ca: Din punctul de vedere al Vodafone nu este nimic ilegal in campania lor. Ei au zis ca daca faci puncte, primesti aia si aia. Nu au zis nici sa punem la pamant reteaua celorlalti, nici sa facem conferinte de ore intregi, nici un alt sfat. Din punctul de vedere al celorlalti operatori: sunt sigur ca si ei au un TOS (Terms of Service - termeni de utilizare a serviciului). Si mai mult ca sigur ca acolo, printre multele pagini, scrie si ceva legat de "utilizarea REZONABILA a retelei" si ca isi rezerva dreptul ca, fara preaviz, sa restrictioneze accesul celui care nu utilizeaza in mod rezonabil. Ce e rezonabil ? E "de bun simt". Nu inseamna ca daca am nelimitat cu fix UE (cum am eu) pot sa tin ocupata linia 24 ore x 30 zile / luna. Orice retea este o "chestie" tehnica. Si asa cum nu exista perpetuum-mobile, tot asa retelele de comunicatii au limitari tehnice. La RDS se mai duce cineva sa zica ca de ce nu are 1000 Mb/s ? Nu, pentru ca, dupa atatia ani, lumea a inteles ca ala e maximul, nu garantatul. La inceput era coada la reclamatii, ca "da' de ce nu am 5 Mb/s, daca in contract scrie atata?" Acum, daca cineva ajunge sa incarce reteaua prea mult, mult prea mult, exista doua variante: restrictionare "din topor" sau reducerea resurselor. Al doilea caz ar putea fi reducerea vitezei. La convorbiri nu ai ce reducere a resurselor sa faci, ca nu o sa dai acces 40 de secunde pe minut sau sa-i scazi calitatea convorbirii pana nu se mai intelege om cu persoana. In acest caz se taie accesul. Poti sa ai abonament de 100 de euro / luna. Daca tu, prin utilizarea retelei, ii incurci pe alti 1.000 cu abonamente de 0,5 euro, fi sigur ca o sa-ti taie tie macaroana. Din punctul de vedere al utilizatorilor: sunt la fel de sigur ca nimeni (sau foarte putini, adica eu, DTTR si Sp1tfire ) nu citeste TOS. Cu atat mai putin la cartela. Marea majoritate nici nu stiu ca exista asa ceva. Pentru ei (ca si pentru operator) TOS este contract sau anexa la contract. Deci, trebuie citit. Nestiinta nu te scuza. Acum, ca nu o face omul pentru ca e pe site si ce treaba are el cu site-ul, e fix afacerea lui. Varianta cealalta ar fi ca la fiecare cumparare de cartela sa ti se dea sa citesti zecile de pagini si sa semnezi de luare la cunostinta. Practic, nu ? Ei, daca in TOS scrie ca ei isi rezerva dreptul de restrictionare, fara preaviz, cand considera ei necesar, operatorii sunt acoperiti. Si fiti siguri ca sunt. N-or fi 4G-urile in fundul padurii, dar avocatii lor sunt si in fundul padurii si in varf de munte. Din punctul de vedere al domnului de la SP: e paralel. Sau are un limbaj redus. Sau ii place sa foloseasca cuvinte cu greutate ca sa impresioneze. Aici nu poate fi vorba de frauda. Frauda e ceva penal si inseamna "Săvârșirea cu rea-credință, pentru a obține foloase, a unor acte de atingere a drepturilor altuia (păgubitoare pentru altă persoană)". Utilizatorul nu vrea sa obtina bani de la operatorul non-Vodafone, El doar crede ca "nelimitat" inseamna 24/7. Si nici nu e de rea-credinta fata de operator. Nu face asta ca sa-i puna pe butuci reteaua. Toate astea tin de intentia clara de frauda. Si tin de Codul Penal. Ce avem noi aici (relatia utilizator - operator) e de Cod Comercial, cel mult Civil. Ma indoiesc ca in TOS, utilizarea nerezonabila a retelei e echivalenta cu frauda. Pentru ca nu este. Iar sa dai sfaturi pentru ceva ce nu e frauda nu poate fi ilegal. Cel mult, poti zice ca sunt sfaturi pentru o utilizare nerezonabila a retelei unui operator. In cazul asta, sa fim seriosi. Daca incalc termenii unui contract comercial, nu produc o ilegalitate, chiar daca contractul e legea partilor. Ilegalitate produc daca incalc o lege. Sau vine Procuratura si Politia sa ma ancheteze pentru ca am discutat despre subiect? Eu cred ca operatorul are destule metode sa se apere daca eu am incalcat o clauza. Ceea ce si face, fara sa-i pese ca un moderator se lupta pentru ei. bogdan_scarlat26, Feri, Alpe d'Huez and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_scarlat26 Posted January 19, 2016 Author Report Share Posted January 19, 2016 (edited) Se pare ca pe forumul asta sunt oameni intregi la cap si moderatori/adminustratori care nu incearca sa para ceea ce nu sunt. Felicitari mobilissimo, felicitari Innoxius!!!! Deci, Vodafone nu face nimic ilegal cu treaba asta. Dupa cum a zis si Innoxius ei au zis ca daca faci puncte primesti diverse chestii. Nu au facut nimic ilegal in asta. Ba mai mult vodafone trebuie sa mai dea bani si clientilor din tariful de interconectare. Daca stam sa ne gandim sunt 3 tipuri de oameni:Cei care au auzit de promotie si abuzeaza de ea facand conferinte si chestii din asteaCei care au auzit de promotie si vor sa.si ia telefon cu punctele acumulate in mod natural, neabuzand de oferta (cum sunt eu)Cei care au auzit de promotie dar nu vor sa se inscrie sau cei care n.au auzit de promotie.Cu ultima categorie n.avem treaba sunt utilizatori normali. La prima categorie e marea problema!!! Acolo vodafone are un castig foarte mic de doar 0.16 centi pe minut in timp ce utilizatorului ii da 0.80 de centi. Deci mi se pare destul de corect.A doua categorie aduce, intr.un fel profit mai mic vodafone. De ce? Pai pt ca sunt utilizatori normali care vor sa faca si ei niste puncte pt un telefon nou. Astfel vodafone castiga doar 0.56 centi pe minut fata de cei 0.96 centi pe care i.ar fi castigat daca nu ar fi fost promotia.Si astfel cel care are cel mai mult de castigat din treaba asta este utilizatorul care primeste un telefon gratuit sau la reducere dar pe banii celorlalti operatori.Unii cred ca vodafone castiga foarte mult din asta. Ei bine nu e adevarat.Intr.un fel vodafone le arata celorlalti cum se face treaba si pt asta il felicit pe nenea indianul ala care conduce vodafone romania. Stie sa.si faca bine treaba.Pt ceilalti operatori care cred ca noi abuzam de retea, de ce ne mint ca ne da nelimitat cand defapt el e limitat? Baga tot felul de termeni pt ca stie ca nimeni nu i va citi. Si pt ca nu e suficient ca limiteaza nelimitatul au ajuns sa nu te lase sa folosesti toate beneficiile incluse. Prin urmate am vazut ca mai multi useri de pe forumul cu moderatori de $€£¶¥ (sper sa nu fiu suspendat se plangeau ca la o extraoptiune de 10000 de min nationale au fost blocati pe la 300 de minute!!! Da, 300 nu 3000!!! Asta e nesimtire curata!!! Asta se intampla la portocala!!!(orange).Pe final vreau sa multumesc forumului mobilissimo pt ca n.a blocat discutii pt interesele forumului. La fel si domnului Innoxius care e un administrator/moderator foarte de treaba. Sa treaca si morogan pe aici sa vada cum se administreaza cu adevarat un forum. Acolo toti mideratorii sunt niste laudarosi care incearca sa para ceea ce nu sunt. Aici nu e asa!Felicitari si succes in continuare!Imi cer scuze pt jignirile aduse moderatorilor softpedia sper sa nu fi facut ceva rau.Sent from my Allview Edited January 20, 2016 by Innoxius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_gula1985 Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 Deci ca sa fim pe intelesul tuturor. Contractul semnat intre parti trebuie respectat atat de client cat si de compania de comunicatii. Termenii si conditiile trebuie inscrise obligatoriu in contract deoarece semnatura este acordul clientului pentru contractul respectiv. Ce nu e inscris in contract si va fi modificat ulterior de compania mobila (doar daca contractul prevede asemenea posibilitate) se aduce la cunostinta clientului in prealabil dandu-i-se posibilitatea celui din urma la reziliere fara plata oricarei penalitati. Acum intervine urmatoarea problema: daca operatorul nu are specificat in contract posibilitatea unor astfel de modificari. In acest caz se va face o plangere prealabila catre operator si se va solicita un numar de inregistrare. Dupa primirea raspunsului se va introduce o actiune in instanta pentru suspendarea abonamentului (contractului) apoi pentru nerespectarea clauzelor contractuale. Ia sa se trezeasca operatorii cu vreo 5000 de plangeri in instanta , sa vedem daca le va pica bine. De obicei romanul e comod si nu prea apeleaza la instantele de judecata. Sent from my Mi-4c using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 In contractul semnat de mine scrie că sunt parte integrantă si termenii de la adresa web cutare. Termeni pe care eu i-am citit înainte de a semna. Stare de fapt (faptul ca nu mi-au listat ei si capsat lângă contract) cu care am fost de acord când am semnat. Nu am de ce să mă duc în instanță că n-au listat ei si n-au capsat. Dacă mă deranja asta, trebuia sau sa le-o cer sau să nu semnez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 OK, sa zic si eu ceva serios, sa nu creada noul coleg ca administratorii de bloc se tin doar de cioace. Parerea mea este ca: Din punctul de vedere al Vodafone nu este nimic ilegal in campania lor. Ei au zis ca daca faci puncte, primesti aia si aia. Nu au zis nici sa punem la pamant reteaua celorlalti, nici sa facem conferinte de ore intregi, nici un alt sfat. Din punctul de vedere al celorlalti operatori: sunt sigur ca si ei au un TOS (Terms of Service - termeni de utilizare a serviciului). Si mai mult ca sigur ca acolo, printre multele pagini, scrie si ceva legat de "utilizarea REZONABILA a retelei" si ca isi rezerva dreptul ca, fara preaviz, sa restrictioneze accesul celui care nu utilizeaza in mod rezonabil. Ce e rezonabil ? E "de bun simt". Nu inseamna ca daca am nelimitat cu fix UE (cum am eu) pot sa tin ocupata linia 24 ore x 30 zile / luna. Orice retea este o "chestie" tehnica. Si asa cum nu exista perpetuum-mobile, tot asa retelele de comunicatii au limitari tehnice. La RDS se mai duce cineva sa zica ca de ce nu are 1000 Mb/s ? Nu, pentru ca, dupa atatia ani, lumea a inteles ca ala e maximul, nu garantatul. La inceput era coada la reclamatii, ca "da' de ce nu am 5 Mb/s, daca in contract scrie atata?" Acum, daca cineva ajunge sa incarce reteaua prea mult, mult prea mult, exista doua variante: restrictionare "din topor" sau reducerea resurselor. Al doilea caz ar putea fi reducerea vitezei. La convorbiri nu ai ce reducere a resurselor sa faci, ca nu o sa dai acces 40 de secunde pe minut sau sa-i scazi calitatea convorbirii pana nu se mai intelege om cu persoana. In acest caz se taie accesul. Poti sa ai abonament de 100 de euro / luna. Daca tu, prin utilizarea retelei, ii incurci pe alti 1.000 cu abonamente de 0,5 euro, fi sigur ca o sa-ti taie tie macaroana. Din punctul de vedere al utilizatorilor: sunt la fel de sigur ca nimeni (sau foarte putini, adica eu, DTTR si Sp1tfire ) nu citeste TOS. Cu atat mai putin la cartela. Marea majoritate nici nu stiu ca exista asa ceva. Pentru ei (ca si pentru operator) TOS este contract sau anexa la contract. Deci, trebuie citit. Nestiinta nu te scuza. Acum, ca nu o face omul pentru ca e pe site si ce treaba are el cu site-ul, e fix afacerea lui. Varianta cealalta ar fi ca la fiecare cumparare de cartela sa ti se dea sa citesti zecile de pagini si sa semnezi de luare la cunostinta. Practic, nu ? Ei, daca in TOS scrie ca ei isi rezerva dreptul de restrictionare, fara preaviz, cand considera ei necesar, operatorii sunt acoperiti. Si fiti siguri ca sunt. N-or fi 4G-urile in fundul padurii, dar avocatii lor sunt si in fundul padurii si in varf de munte. Din punctul de vedere al domnului de la SP: e paralel. Sau are un limbaj redus. Sau ii place sa foloseasca cuvinte cu greutate ca sa impresioneze. Aici nu poate fi vorba de frauda. Frauda e ceva penal si inseamna "Săvârșirea cu rea-credință, pentru a obține foloase, a unor acte de atingere a drepturilor altuia (păgubitoare pentru altă persoană)". Utilizatorul nu vrea sa obtina bani de la operatorul non-Vodafone, El doar crede ca "nelimitat" inseamna 24/7. Si nici nu e de rea-credinta fata de operator. Nu face asta ca sa-i puna pe butuci reteaua. Toate astea tin de intentia clara de frauda. Si tin de Codul Penal. Ce avem noi aici (relatia utilizator - operator) e de Cod Comercial, cel mult Civil. Ma indoiesc ca in TOS, utilizarea nerezonabila a retelei e echivalenta cu frauda. Pentru ca nu este. Iar sa dai sfaturi pentru ceva ce nu e frauda nu poate fi ilegal. Cel mult, poti zice ca sunt sfaturi pentru o utilizare nerezonabila a retelei unui operator. In cazul asta, sa fim seriosi. Daca incalc termenii unui contract comercial, nu produc o ilegalitate, chiar daca contractul e legea partilor. Ilegalitate produc daca incalc o lege. Sau vine Procuratura si Politia sa ma ancheteze pentru ca am discutat despre subiect? Eu cred ca operatorul are destule metode sa se apere daca eu am incalcat o clauza. Ceea ce si face, fara sa-i pese ca un moderator se lupta pentru ei. Se pare ca pe forumul asta sunt oameni intregi la cap si moderatori/adminustratori care nu incearca sa para ceea ce nu sunt. Felicitari mobilissimo, felicitari Innoxius!!!! Deci, Vodafone nu face nimic ilegal cu treaba asta. Dupa cum a zis si Innoxius ei au zis ca daca faci puncte primesti diverse chestii. Nu au facut nimic ilegal in asta. Ba mai mult vodafone trebuie sa mai dea bani si clientilor din tariful de interconectare. Daca stam sa ne gandim sunt 3 tipuri de oameni: Cei care au auzit de promotie si abuzeaza de ea facand conferinte si chestii din astea Cei care au auzit de promotie si vor sa.si ia telefon cu punctele acumulate in mod natural, neabuzand de oferta (cum sunt eu) Cei care au auzit de promotie dar nu vor sa se inscrie sau cei care n.au auzit de promotie. Cu ultima categorie n.avem treaba sunt utilizatori normali. La prima categorie e marea problema!!! Acolo vodafone are un castig foarte mic de doar 0.16 centi pe minut in timp ce utilizatorului ii da 0.80 de centi. Deci mi se pare destul de corect. A doua categorie aduce, intr.un fel profit mai mic vodafone. De ce? Pai pt ca sunt utilizatori normali care vor sa faca si ei niste puncte pt un telefon nou. Astfel vodafone castiga doar 0.56 centi pe minut fata de cei 0.96 centi pe care i.ar fi castigat daca nu ar fi fost promotia. Si astfel cel care are cel mai mult de castigat din treaba asta este utilizatorul care primeste un telefon gratuit sau la reducere dar pe banii celorlalti operatori. Unii cred ca vodafone castiga foarte mult din asta. Ei bine nu e adevarat. Intr.un fel vodafone le arata celorlalti cum se face treaba si pt asta il felicit pe nenea indianul ala care conduce vodafone romania. Stie sa.si faca bine treaba. Pt ceilalti operatori care cred ca noi abuzam de retea, de ce ne mint ca ne da nelimitat cand defapt el e limitat? Baga tot felul de termeni pt ca stie ca nimeni nu i va citi. Si pt ca nu e suficient ca limiteaza nelimitatul au ajuns sa nu te lase sa folosesti toate beneficiile incluse. Prin urmate am vazut ca mai multi useri de pe forumul cu moderatori de $€£¶¥ (sper sa nu fiu suspendat se plangeau ca la o extraoptiune de 10000 de min nationale au fost blocati pe la 300 de minute!!! Da, 300 nu 3000!!! Asta e nesimtire curata!!! Asta se intampla la portocala!!!(orange). Asa zisul "super moderator" de pe softpedia, pe nick name ul sau morogan e pararel cu lumea! Ala e un taran cu 4 clase care s.a facut moderator la un forum...hmmmm ce sa zic! Pe final vreau sa multumesc forumului mobilissimo pt ca n.a blocat discutii pt interesele forumului. La fel si domnului Innoxius care e un administrator/moderator foarte de treaba. Sa treaca si morogan pe aici sa vada cum se administreaza cu adevarat un forum. Acolo toti mideratorii sunt niste laudarosi care incearca sa para ceea ce nu sunt. Aici nu e asa! Felicitari si succes in continuare! Imi cer scuze pt jignirile aduse moderatorilor softpedia sper sa nu fi facut ceva rau. Sent from my Allview La cat ati vorbit meritati cate un telefon destept. bogdan_scarlat26 and Innoxius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeBeLuShuL Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 Seara buna. Cate puncte ati strans ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflavius Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 Eu nu inteleg cum poti vb atata la telefon, ai doar o viata! Asta e cea mai hilara oferta din cate am vazut! In loc sa se concentreze pe oferte viabile, inventeaza gainarii din acestea! Trimis de pe al meu Redmi Note 2 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeBeLuShuL Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 E buna oferta daca ai ce iti trebuie (abo nelimitat si 2 tel de pref cu android) nici nu trebuie sa vorbesti la tel, ele isi fac treaba tu iti iei telefon nou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflavius Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 Apropo sunt curios cate telefoane dau si valoarea 'premiilor' , oricum imi pare mai mult studiu de piata Probabil participantii de varsta frageda rup topul Trimis de pe al meu Redmi Note 2 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeBeLuShuL Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 Pai nu e gratis doar platesti un abonament, iti uzezi telefoanele mai pierzi timpul Nimic nu e gratis in ro decat aerul care si el e destul de toxic Stocul lor e cam limitat si multe modele lipsesc deci se cumpara la greu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_scarlat26 Posted January 20, 2016 Author Report Share Posted January 20, 2016 Seara buna. Cate puncte ati strans ?Eu am vreo 8000 de puncte stranse de pe 3 numere: doua de vodafone si unul de telekom. Nu am abuzat de nimic. Totusi pana la sfarsit poaylte abuzez si eu putin in sensul ca mai sun vreo 2....3000 de minute de pe telekom pe vodafone si poate de pe vodafone spre vodafone. Obiectiv: vodafone smart first 6 sau lg leon 4g. In special as vrea lg leon 4g. Cu stocul de telefonane e simplu deoarece poti lua orice telefon de pe site ul vodafone. Dai comanda la telefonul care il vrei si acolo apare un spatiu in care poti introduce codul unui cupon de reducere. Sent from my Allview Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Imi cer scuze pt jignirile aduse moderatorilor softpedia sper sa nu fi facut ceva rau. Ti-am editat mesajul. Nu-i jignim nici pe cei prezenti, nici pe cei absenti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeBeLuShuL Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Pfff eu am strans 1.900.000 puncte si mai am nevoie de 100.000 pt edge + care nu e pe stoc de 1 sapt :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_scarlat26 Posted January 20, 2016 Author Report Share Posted January 20, 2016 De unde ai luat nelimitatul? Sent from my Allview Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeBeLuShuL Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Am abo nelim din vara de la telekom. Reteaua asta nu limiteaza cand e vb de nelimitat deci toata stima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_scarlat26 Posted January 20, 2016 Author Report Share Posted January 20, 2016 Ba limiteaza si telekomul!!! La 4life sunt limitati pe la 4..5000. La digi la fel. La portocala daca te.a prins ca ai facut conferinta te limiteaza imediat. Pe cineva l.a limitat la star 8 cu 10000 min nationale la 300 de min. Cate minute ai facut la telekom pe nelimitatul ala si cat platesti pe luna? Sent from my Allview Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts