Clicky

Jump to content

problema RAM

Recommended Posts

Salutare,

Problema sta in felul urmator, am un s6 edge si ram-ul este foarte incarcat. chiar si cu 2-3 aplicatii deschise, si dupa un refresh, cu toate aplicatiile inchise memoria ram este peste 80% folosita. Am inteles.. ca ar fi problema de la ei sau am inteles eu gresit..

Am cautat mult pe google, sunt mai multi in situatia asta insa nu am gasit nicio rezolvare. 

Exista vreo sansa sa rezolv aceasta problema? Mutumesc frumos.

Urmatorul update? Ca am vazut ca de prin iunie se spune ca se va rezolva cu urmatorul uptade. si cred ca pe atunci era 5.0

Ar mai fii o idee sa facem downgrade la 4.4.4 kitkat. Ce spuneti.. ar fi ok? Ar fi compatibil cat de cat cu s6 edge-ul? Oare s-ar misca mai bine?

Edited by Alexandru Sandache

De asta ma feresc eu de Sammy si de androidul lor incarcat cu nspe mii de programe. La telefonul din semnatura am liberi mereu intre 1.4 si 2 gb depinde de ce programe am deschise. Daca umblu un pic la el, eliberez si mai mult.Totusi mi se pare cam mult sa ai 80% ocupati, chiar si pe un samsung.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Edited by k_gula1985

Cei de la Samsung acum verifica in service daca ai root sau knox 0*1.Daca ai asa...bye bye garantie. Nu o fac mereu, dar din ce in ce mai des si mi se pare ca implementeaza un program sau deja i-au dat drumul (nu m-am mai informat) si le apare de la inceput de cand il primesc si il conteaza la pc. Deci ti-l scot din garantie imediat.

Eu am Dezactivat cateva aplicatii preinstalate pe telefon care nu puteau fi sterse... da, si la mine ram ul este mai tot timpul intre 80 si 85 la suta, dar se misca bine nu am probleme de lag, acum folosesc nova launcher dar si cand foloseam touchwizz se misca foarte bine

Trimis de pe Samsung Galaxy S6 Edge folosind Tapatalk.

Edited by soare