Clicky

Jump to content

Digi Mobil Prepaid


DIGI_Helper

Recommended Posts

RCS & RDS lansează oferta dedicată utilizatorilor de cartele preplătite, disponibilă în rețeaua Digi Mobil. Oferta cuprinde șase opțiuni cu prețuri între 2 euro (fără TVA) și 4 euro (fără TVA), prin intermediul cărora utilizatorii beneficiază de minute și SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi Mobil, sute de minute naționale și trafic de date de până la 4 GB în rețeaua 3G.

Avantajele cartelelor preplătite Digi, care le diferențiază în piața de prepaid din România, sunt valabilitatea de până la 3 luni a opțiunilor și posibilitatea de activare simultană a 2 opțiuni, în orice combinație, în orice moment pe perioada de valabilitate a creditului.

Noua cartelă SIM include un credit inițial de 2 euro (fără TVA) pe care utilizatorii pot activa opțiuni de 2, 3 și 4 euro (fără TVA) care le aduc acestora un pachet complet de servicii de comunicații. În funcție de opțiunea aleasă, utilizatorii au disponibile pachete de beneficii compuse din minute și SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi Mobil, sute de minute naționale, până la 4 GB trafic de date în rețeaua proprie la viteze 3G de până la 21,6 Mbps și 100 MB pentru date mobile în roaming național.

Mai multe detalii despre optiuni puteti afla pe site-ul companiei: http://www.rcs-rds.ro/prepaid/

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Informatii suplimentare cu privire la dezactivarea datelor in RN pe prepaid:

 

Datele in RN nu vor mai fi disponibile pentru prepaid (vocea va functiona in zonele unde RN este functional);
Se va oferi un bonus de 100 de minute valabile in orice retea nationala care pot fi consumate pana in 31 Mai 2016.
Cost controlul va afisa distinct balanta de 100 de minute cat si data acesteia de expirare.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Sunt de acord cu tine/voi. Dar nu ti se pare ciudat ca sunt atatea situatii neplacute ce apar aici pe forum sau pe softpedia, care necesita nr de telefon sau nr sesizare pentru a fi rezolvate cu prioritate, sau poate sa primeasca un raspuns in acest mileniu?

De ce nu se rezolva toate sesizarile?

 

P.S. nu sunt “platit†de Orange/Vodafone sa va combat, dar am avut si eu probleme cu servicii RDS net si tv pentru care am trimis sesizari si unele nici dupa 90 zile nu s-au rezolvat decat cu inca 2-3 drumuri pe la sedii!

Link to comment
Share on other sites

@berila_mz -Pentru verificarea situatia e nevoie de numarul de telefon.

Eu am rămas prost când am sunat RDS să le comunic că li s-a rupt un cablu pe stradă... De pe un stâlp...

Mi-au cerut numărul de telefon de zici că era problema mea.

"Să deschidem o sesizare".

 

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Dar nu era problema mea, ci a lor.

Adică era cablul lor de fibră optică rupt. Adică era cutia lor cea din care era smuls cablul. Eu puteam fi abonat Lycamobile...

E o porcărie.

 

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

@berila_mz - nu sunt rezolvate cu prioritate.

 

@DTTR - Se solicita numar de telefon in cazul in care este nevoie sa luam legatura telefonic din diverse motive (exemplu: nu se gaseste locul indicat). Se va nota sesizare si daca nu se va lasa numar de telefon de contact si se va trimite echipa indiferent de situatie.

 

@bogdan_scarlat26 - Da, sunt acelasi. Din pacate inca nu s-a primit o concluzie. De indata ce o voi primi te voi notifica prin mesaj privat pe softpedia.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Informativ:

 

Acum se poate face trecere de la abonament DIGI la prepaid DIGI in urmatoarele conditii:

- daca abonamentul nu mai este sub perioada contractuala;
- daca abonamentul este in perioada minima contractuala se vor achita costuri pentru reziliere inainte de termen.

Link to comment
Share on other sites

Să fie primit, în iunie îmi expiră abonamentul.

Dacă nu îmi face RDS o ofertă specială mă fac prepaid sau mă portez.

Am ajuns să plătesc lunar 2.9 euro... Plecând de la 5. Inacceptabil.

Vreau să plătesc maxim 2.5 euro.

 

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

nu! sunt constient ca din ceva trebuie platite documentarele de pe Digi (transmisie fullhd a unei filmari standard hd).

doi jumate... decent! acceptabil!

hai daca-mi dau un cadou un telefon decent (min 3gb ram) sunt dispus sa mai stau la ei 2 ani.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Sunt de acord cu tine/voi. Dar nu ti se pare ciudat ca sunt atatea situatii neplacute ce apar aici pe forum sau pe softpedia, care necesita nr de telefon sau nr sesizare pentru a fi rezolvate cu prioritate, sau poate sa primeasca un raspuns in acest mileniu?

De ce nu se rezolva toate sesizarile?

 

P.S. nu sunt “platit†de Orange/Vodafone sa va combat, dar am avut si eu probleme cu servicii RDS net si tv pentru care am trimis sesizari si unele nici dupa 90 zile nu s-au rezolvat decat cu inca 2-3 drumuri pe la sedii!

Sigur ești de la Telekom :))

 

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 • Similar Content

  • By DIGI_Helper
   Comunicat de presa Digi Mobil lanseaza noile pachete de servicii Avantaj
    
   RCS & RDS introduce astazi in oferta Digi Mobil, pachetele de servicii Avantaj, avand fiecare in componenta cate un smartphone si beneficii multiple la serviciile de comunicatii mobile. Abonamentele Avantaj au tarife cuprinse intre 2 si 5 euro/luna (TVA inclus) si le permit utilizatorilor sa comunice fara griji in orice retea nationala si internationala, indiferent de destinatie. La contractarea pachetelor de servicii Avantaj, clientii existenti de servicii fixe din portofoliul Digi primesc gratuit telefoane mobile din gama producatorilor Allview (Allview M8, Allview A5 Easy, Allview P5 Life) si Lenovo (Lenovo A1000 si Lenovo A2010).
    
   Avantaj 2 ofera clientilor Digi Mobil 200 de minute in retelele mobile si fixe nationale si internationale, 100 de SMS-uri in reteaua Digi Mobil, internet mobil de pana la 3 GB/luna, precum si 200 MB/luna pentru date mobile in roaming national. Minutele incluse pot fi folosite de asemenea si pentru apeluri catre retelele fixe din Uniunea Europeana si cele fixe si mobile din SUA, Canada si China. Pentru Avantaj 2 clientii vor achita 2 euro/luna (TVA inclus). Dupa consumarea minutelor incluse in abonament, se aplica un tarif de 0,01 euro (fara TVA)/apel/SMS pentru retelele fixe si mobile nationale si intre 0,01 si 0,07 euro (fara TVA)/apel/SMS pentru destinatiile internationale. La activarea Avantaj 2, clientii pot cumpara un telefon Allview M8 cu doar 20 lei (TVA inclus), daca au cel putin un serviciu fix Digi.

   Avantaj 3 include 300 de minute in retelele mobile si fixe nationale si internationale, 100 de SMS-uri in reteaua Digi Mobil, internet mobil de pana la 4 GB/luna si 200 MB/luna pentru date mobile in roaming national. Dupa consumarea minutelor incluse in abonament, se aplica aceleasi tarife ca la Avantaj 2. Tariful lunar pentru Avantaj 3 va fi de 3 euro/luna (TVA inclus). Clientii existenti care au cel putin un serviciu fix Digi si contracteaza Avantaj 3 pe o perioada de 24 de luni, primesc gratuit unul dintre telefoanele Allview M8, Allview A5 Easy sau Lenovo A1000.

   Avantaj 5 are un pachet de 500 de minute in retelele mobile si fixe nationale si internationale, 100 de SMS-uri in reteaua Digi Mobil, internet mobil de pana la 5 GB/luna si 200 MB/luna pentru date mobile in roaming national. Dupa consumarea minutelor incluse, se aplica aceleasi tarife ca la abonamentele Avantaj 2 si 3. Tariful pentru Avantaj 5 va fi de 5 euro/luna (TVA inclus). Contractarea pachetului de servicii Avantaj 5 pe 24 de luni, le aduce gratuit clientilor existenti de servicii fixe din portofoliul Digi (cel putin un serviciu), unul dintre telefoanele Allview P5 Life sau Lenovo A2010.

   Totodata, RCS & RDS desfasoara o campanie promotionala de sarbatori, prin care utilizatorii care isi porteaza numarul in reteaua Digi Mobil, vor beneficia de o reducere de 50% din costul abonamentului, pe o perioada de 6 luni. Reducerea se aplica la contractarea abonamentelor din gama Optim si Avantaj pe o perioada de 24 de luni.  Promotia este valabila pana la 31 decembrie 2015.

   Mai multe informatii despre serviciile companiei sunt disponibile pe www.rcs-rds.ro.
  • By DIGI_Helper
   RCS & RDS desfasoara de joi, 19 noiembrie, pana luni, 23 noiembrie 2015, o noua campanie "Black Friday la Digi Mobil", destinata clientilor noi - persoane fizice - care isi porteaza numarul de telefon in reteaua Digi Mobil si contracteaza unul sau mai multe abonamente din gama Optim si/sau Complet, pe o perioada de 24 de luni. Aceasta promotie le aduce clientilor reduceri de 50% din pretul abonamentului, pe o perioada de pana la 12 luni. Promotia este valabila in cele peste 300 de magazine Digi si Puncte de prezenta RCS & RDS.
    
   Incheierea unui contract prin portare ii aduce automat noului client, timp de 8 luni, o reducere de 50% din pretul lunar al abonamentului. Totodata, clientul va primi la contractare doua vouchere promo pe care le poate oferi prietenilor. Acestea ii ofera clientului posibilitatea de a-si prelungi perioada de reducere pana la 12 luni, daca sunt activate pana la data de 31 decembrie 2015 de catre prietenii care se aboneaza la Digi Mobil (fiecare voucher activat prelungeste cu 2 luni perioada de reducere de 50% pentru abonatul care a primit initial voucherul).

   De asemenea, toti clientii care au primit voucherele promo si contracteaza la randul lor un abonament Digi Mobil, vor beneficia de reducerea de 50% la abonament pentru primele 2 luni si de doua vouchere pentru a aduce in retea alti prieteni.

   Abonamentele Digi Mobil au preturi cuprinse intre 2 si 6 euro/luna (TVA inclusa), iar clientii se bucura de un pachet generos de beneficii: convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retelele internationale fixe si pana la 3000 de minute in retelele internationale mobile, internet mobil nelimitat in reteaua proprie si pana la 200 MB/luna pentru date in roaming national, pe care ii pot utiliza gratuit pana la 31 decembrie 2015. Clientii Digi Mobil pot achizitiona telefoane mobile cu plata integrala sau in rate, fara dobanda.
    
   comunicat de presa: http://www.rcs-rds.ro/comunicat?id=465
  • By DIGI_Helper
   In acest topic vom discuta despre 4G DIGI (semnal, situatii tehnice, teste de viteza, acoperire, etc).
    
   Comunicatul de presa in care s-a anuntat lansarea 4G -> http://www.rcs-rds.ro/comunicat?id=455
    
   Harta 4G poate fi accesata de AICI (e nevoie sa dati zoom pe localitatea unde doriti sa verificati acoperirea).
    

  • By DIGI_Helper
   Poti plati acum prin SMS si rovinieta si beneficiezi de costuri mai mici pentru plata emiterii rovinietei.
    
   Ce trebuie sa faci pentru plata prin SMS
   trimiti, prin SMS, la numarul scurt 7500, numarul de inmatriculare al vehiculului, urmat de categoria rovinietei, corespunzatoare tipului vehiculului (ex. pentru un autoturism, trimiti textul B54AJV A ); vei primi un SMS, prin care vei fi informat ca rovinieta va fi emisa pentru datele furnizate si cu privire la costul rovinietei si la costul total al tranzactiei (ex. Vrei rovinieta cat. A (autoturism) - 7 zile, pentru B54AJV tarif 3 EUR. Cost total 2,52 EUR+TVA. Trimite DA pentru confirmare sau INFO pentru tip vehicul); vei confirma emiterea rovinietei prin transmiterea, la acelasi numar, a unui nou SMS cu textul “DAâ€; vei primi un SMS de confirmare a emiterii rovinietei, moment in care vei fi tarifat cu suma corespunzatoare rovinietei alese; mesajul continut in SMS va contine urmatoarele informatii, ce vor fi inregistrate in baza de date a SIEGMCR:seria rovinietei; nr. de inmatriculare al vehiculului; categoria rovinietei; anul, luna, ziua si ora expirarii valabilitatii acesteia (data si ora de inceput a valabilitatii rovinietei vor fi data si ora confirmarii de catre operatorul de telefonie mobile a tarifarii rovinietei). Exemplu: (A fost emisă rovinieta XXXXXXXXXX categoria A, pentru vehiculul B54AJV, valabilă până la ZZ.LL.AA ora 23:59:59. Detalii valabilitate rovinietă: www.cnadnr.ro  
   Detalii despre costuri: http://www.rcs-rds.ro/rovinieta#rovinietaSMS
  • By DIGI_Helper
   La Digi Mobil te intampinam cu o reducere de 50% la abonament pentru primele 2 luni!

   Primesti pana la 6 luni de reducere daca iti aduci si prietenii la Digi. Ofera-le cele doua vouchere cu reduceri pentru ei, pe care le vei primi automat la abonare! Vor beneficia si ei de 50% reducere la abonament timp de 2 luni, daca se aboneaza la Digi Mobil pana la 31 august 2015.

   Tu primesti 6 luni de reducere, ei primesc cate 2 luni. Si va bucurati toti de avantajele abonamentelor Digi:

       sute de convorbiri nationale si internationale incluse
       internet nelimitat, cu viteze negarantate de pana la 21,6 Mbps
       gama variata de smartphone-uri in 12 rate fara dobanda


   Vezi aici abonamentele Digi Mobil. Ca sa beneficiezi de oferta, vino in orice punct sau magazin Digi.

   Daca esti abonat Digi Mobil, primesti si tu* cate 2 luni de reducere pentru fiecare prieten adus la Digi. Trimite-le prietenilor codurile de reducerile (vouchere) pe care le-ai primit de la noi prin SMS si iti oferim reducerile in cazul in care vouchere sunt utilizate de prietenii tai pana la 31 august 2015.

   * Oferta este valabila pentru abonamentele Optim si/sau Complet!

   sursa: http://www.rcs-rds.ro/promotie
 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use