Clicky

Jump to content

Asus Zenfone 2 vs Galaxy Note 3 vs Xiaomi Redmi Note 3

Recommended Posts

Salutare tuturor.

Va deranjez cu o rugaminte: trebuie sa fac schimb cu telefonul pe care l-am dat retur si ..... sunt oarecum indecis.

In prima faza as zice ca sunt interesat de Asus Zenfone 2 ZE551ML ce are 1.8 Ghz cu 4 GB de Ram si 32 Gb spatiu. Urmatoarele optiuni ar fi Galaxy Note 3 sau eventual (daca merita luat in considerare) Xiaomi Redmi Note 3.

Aspectul primar care ma intereseaza sunt camerele. Sunt mai mult decat constient de faptul calitatii care nu o sa se ridice la nivel de high end 2015 dar mentionez niste device-uri de mid range, deci va rog sa luati in calcul acest punct de vedere : calitatea foto comparativa la nivel mid-range. Stiu ca toate au camere de 13 megapixeli, Asus are psoibilitatea de Super Resolution interpoland 4 poze ducand-ule la 54 de Megapixeli si Dual Flash, in low light am inteles ca ar fi sa zicem acceptabil.

Note 3 ......fost varf de gama la nivelul anului 2013, de aceea as inclina mai mult spre Asus.

Xiaomi Redmi Note 3..... nu cunosc cum se comporta din orice privinta.

Restul lucrurilor de luat in considerare ar fi configuratia si nu in ultimul rand dezvoltarea software.

Astept pareri din perspectiva celor ce au utilizat oricare dintre cele 3 device-uri mentionate, si nu numai din partea lor.

Va multumesc tuturor anticipat.

Sanatate!

Eu iti recomand Redmi note 3....ai performanta indeajuns,design fain,senzor de amprenta,ecran bun,etc.

Plus ca va fi luat in considerare pentru viitoarele update-uri,lucru ca nu cred ca va fi indeplinit pentru modelele de mai sus.

Edited by Stef@n

Pascale mi-a placut comentariul tau. Xiaomi sau Zenfone ai alege :D si la final, te ai indrepta spre Asus ca ai produse de la ei si ca esti foarte multumit, deci raspunsul :D?

Am avut Note 3. sa fie un avantaj garantia la Samsung. Xiaomi avantaj la baterie, Asus avantaj la Ram. Nu stiu preturile, ia si asta in calcul parerea mea, dar parca "suna" mai bine Xiaomi.