alexbyshumacher Posted December 16, 2015 Report Share Posted December 16, 2015 Salut. Am asigurare...stie cineva procedura de schimbat tel.("sa zicem ca nu mai merge") pe asigurare sau mai bine zis a trecut cineva prin asa ceva? As vrea sa schimb un note4 cu altul nou sau dacă exista posibilitatea de a lua s6 edge+ cu diferenta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.Silvan Posted December 16, 2015 Report Share Posted December 16, 2015 La vodafone eu am schimbat 2 telefoane,daca nu mai e functional,suni la nr de asigurare si iti vor oferii 3 alternative de telefoane. Ii zici ok va sun eu mai tarziu ca sa te uiti si tu la diferentele dintre ele si apoi il alegi pe cel dorit si te vor pune sa alegi magazinul de unde sa-l ridici. Te duci cu actualul telefon in cutie preferabil si cu toate accesoriile si il iei pe cel nou. Nu se pot da diferente. From Xperia Z3C with text. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexbyshumacher Posted December 16, 2015 Author Report Share Posted December 16, 2015 Mulțumesc pt răspuns. Oferta a fost ok?!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.Silvan Posted December 16, 2015 Report Share Posted December 16, 2015 La galaxy s1 dupa 1 an mi-au dat desire S si apoi dupa cativa ani oe desire S mi-au dat galaxy express :-?? Eu zic ca a fost ok,iti da cam de valoarea pe care ai dat-o pe telefonul tau cand l-ai cumparat sau putin sub From Xperia Z3C with text. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexbyshumacher Posted December 16, 2015 Author Report Share Posted December 16, 2015 Aha...deci teoretic, trebui sa primesc un note4 sau ceva asemănător. ..Maine voi suna și sunt tare curios de oferta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts