mesersmith Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Iata ca si anul asta, tinerii din Romania si-au dat masura cunosterii lor si, pentru al doilea an consecutiv, rezultatele sunt varza. Ma uitam ca in jud Ilfov, fata de alte judete, procentul de respinsi este de ...85%, oh doamne.... In alte judete, procentul asta este in jur de 50%, ceea ce tot mult este, insa parca nu e atat de grav. Se pare ca cei de prin alte judete nu prea au cluburi si nu prea au unde sa iasa, sau au, dar mult mai putine. Pacat, se vede treaba ca rezultatele de dinainte de Big Brother erau bazate pe furaciune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANdroid Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Tind sa cred ca e o culpa comuna, un triunghi (poligon format din trei laturi, pentru cei ce au "sarit" bacu' ) vicios format din: elevi >> parinti >> profesori (cu tot ce tine de sistemul de invatamant din Romania) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted July 8, 2012 Author Report Share Posted July 8, 2012 Da, si tot asa cred ca o problema uriasa este si faptul ca subiectele nu sunt diferentiate. Chiar nu pot sa cred ca un elev de la horticultura dintr-un liceu din Botosani, poate concura cu un elev se la Sf Sava. Trebuie tinut cont de liceele tehnice. Probabil se vor trezi cei de la guvernare, noi si vechi deopotriva, si vor face ceva si in sensul asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Nu cred ca e vina camerelor video. Poate procentul celor promovati ar fi fost mai mare, insa nu aveam nevoie de rezultate de genul asta ca sa ne dam seama de calitatea celor care vin din urma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Ba de camere e nevoie atata timp cat se intre in marea majoritate a locurilor pe dosar, nu examen (alta tampenie). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Uite, in Galati nu se va mai intra cu dosar, ci se va da si examen. Am inteles ca ministerul a schimbat modalitatea asta acum cateva luni. Anul asta se va da examen la intrarea la fuckultate. In unele locuri se va combina un examen cu nota de la o anumita materie (relevanta pentru sectia la care se da examen). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts