soosy Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 salutari colegii as dorii sa cumpar un telefon si sunt tare nehotarat deoarece ii vorba de mai multi bani,undeva spre 3000 lei in principiu sunt indecis intre s6 edge si mate s din cate vad dupa specificatii huaweiul are baterie mai buna,camera secundara mai buna si cred si procesorul parca insa samsung totusi ii samsung mai am alternativa mai ieftina honor 7 care ma incanta la camera fiind 20 mpx ori ceva de la sony z3,,,poate ideia ii ca dupa specificatii nu te poti lua,as avea nevoie de sugestii si lucruri concrete,testate,care ar fi mai ok!?...camera,culori,calitate si etc nu as vrea sa regret pentru suma data sunt deschis si la alte sugestii cat mai de top:) multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
stef_oo7 Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 Te poti uita pe Z3,e o bestie Si Mate S merge Daca nu ,iph 6/6s Trimis de pe al meu GT-I8200 folosind Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 Samsung s6(edge) de departe cele mai bune recomandari, atat. Sent from my iPlaca using Tapatalk Razvann and MMarius 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu Roşca Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 Poți aștepta și mate 8, m-am jucat cu mate 7 și mi-a plăcut. Mult. Scootch98 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 S6 Edge Trimis de pe Samsung Galaxy S6 Edge folosind Tapatalk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMarius Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 Doar un tip, preturile s-ar putea sa scada la Edge. Sau cel putin "dupa calculele mele" asa reiese. Anyway, nu am folosit nici unul dintre astea, dar as zice Samsung. Daca tot dai atatia bani, nu ai vrea o garantie reala, totusi? Z3 e bun, dar daca te intereseaza latest tech, nu prea merita. In plus, nu e chiar asa ieftin. Mai bine un G4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 Cum adica procesorul de pe Mate S mai bun ca cel de pe S6 Edge? Incearca si cauta Note 5 la 3000 lei sau pe acolo. Nu ai garantie la Samsung, dar daca iei de la Emag ai de la Depanero. Si este peste Mate S si peste S6 Edge sau Z3. Cum adica procesorul de pe Mate S mai bun ca cel de pe S6 Edge? Si camera secundara mai buna? Samsung are una din cele mai bune camere foto secundare. Retuseaza un pic fata, dar e foarte luminoasa si cuprinde mai mult cadru decat aproape orice alt telefon. Cred ca ai vazut 8 megapixeli vs 5 si de acolo. iPhone 6 cu 1,3 megapixeli ce nu scoate poze mai bune ca Galaxy Prime cu 5? Asa eu am 3,7 megapixeli pe Note 4 si prietena pe Prime 5 si nu se compara cele 2 camere frontale. Incearca si cauta Note 5 la 3000 lei sau pe acolo. Nu ai garantie la Samsung, dar daca iei de la Emag ai de la Depanero. Si este peste Mate S si peste S6 Edge sau Z3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_gula1985 Posted November 30, 2015 Report Share Posted November 30, 2015 (edited) Sfatul meu poate te-ar fi ajutat de Black Friday. Din cate vad te intereseaza foarte mult camera. Daca as fi fost in locul tau, as fi luat: DSLR Canon 1200D ce a fost la 900 lei si un G4, G Flex, Asus zenfone 2 sau OnePlus Two varianta de 64gb. In functie de alegerea telefonului mi-ar mai fi ramas si bani. DSLR-ul l-as fi folosit pentru fotografii iar telefonul pentru poze. Asta as fi facut eu iar telefoanele enumerate sunt mult peste limita decentei. Sent from my Moto G using Tapatalk. Edited November 30, 2015 by k_gula1985 DTTR, Innoxius and Feri 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted November 30, 2015 Author Report Share Posted November 30, 2015 multumesc mult de sugestii...legat de camera..intradevar dupa specificatii vorbeam privind camera secundara care la huawei ii 8 mpx fata de 5 la s6...si de asta ziceam si la procesor...ambele sunt octa de 2.1 si 2.2 parca la huawei deci la astea ma refeream... ca si cerinte clar camera in primul rand,culoriile(display)si nu in ultimul rand autonomia apoi mai ramane si designul,functiile si calitatea mai ales ca nu dai in fiecare zi banii astia dupa cum spuneam sunt deschis si la alte sugestii dar eu cel putin nu am vazut modele si branduri mai bune (dupa calculele mele)ca cele mentionate de mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMarius Posted November 30, 2015 Report Share Posted November 30, 2015 Aaa. Ca sa stii si tu, Exynos = cel mai bun procesor 2015, si probabil si 2016. Bateria are o capacitate mai mare (putin), dar GSMArena "spune" ca nu tine mai mult decat pe S6. Ecran mai luminos decat pe Samsung numai la Apple mai gasesti (+ ca Mate S are doar 1080p). Ma indoiesc ca S6 nu are o camera mai buna decat cea de pe Huawei. Anyway, pare cam biased ce am scris, dar cam asa sta treaba. Sper ca stii ca Mate S are un ecran mai mare decat Edge (sau invers, S6 mic decat M s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted December 6, 2015 Author Report Share Posted December 6, 2015 pe hartie sa zic asa mate s pare mai ok ca si S6... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted February 11, 2016 Author Report Share Posted February 11, 2016 Inca o intrebare de baraj....tot ma complic cu cat caut mai multe variante,alternative...huawei p8,g8...sony z3,iphone 5s,samsung note 3,4...sau altceva...sexond pana in 1200-1300 lei...?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Bogdan Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Note 4. Sent from my HTC One M8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soosy Posted February 11, 2016 Author Report Share Posted February 11, 2016 Aaaa si lg g3 si flex 2... Asta pentru un telefon de primavara de poze,internet si anumite aplicatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 Note 4. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now