Clicky

Jump to content

alegere achizitie telefon...huawei,samsung,sony

Recommended Posts

salutari colegii

as dorii sa cumpar un telefon si sunt tare nehotarat deoarece ii vorba de mai multi bani,undeva spre 3000 lei

in principiu sunt indecis intre s6 edge si mate s

din cate vad dupa specificatii huaweiul are baterie mai buna,camera secundara mai buna si cred si procesorul parca

insa samsung totusi ii samsung

mai am alternativa mai ieftina honor 7 care ma incanta la camera fiind 20 mpx

ori ceva de la sony z3,,,poate

ideia ii ca dupa specificatii nu te poti lua,as avea nevoie de sugestii si lucruri concrete,testate,care ar fi mai ok!?...camera,culori,calitate si etc

nu as vrea sa regret pentru suma data

sunt deschis si la alte sugestii cat mai de top:)

multumesc

Doar un tip, preturile s-ar putea sa scada la Edge. Sau cel putin "dupa calculele mele" asa reiese.

Anyway, nu am folosit nici unul dintre astea, dar as zice Samsung. Daca tot dai atatia bani, nu ai vrea o garantie reala, totusi? 

Z3 e bun, dar daca te intereseaza latest tech, nu prea merita. In plus, nu e chiar asa ieftin. Mai bine un G4. 

Cum adica procesorul de pe Mate S mai bun ca cel de pe S6 Edge?

Incearca si cauta Note 5 la 3000 lei sau pe acolo. Nu ai garantie la Samsung, dar daca iei de la Emag ai de la Depanero. Si este peste Mate S si peste S6 Edge sau Z3.

Cum adica procesorul de pe Mate S mai bun ca cel de pe S6 Edge?

Si camera secundara mai buna? Samsung are una din cele mai bune camere foto secundare. Retuseaza un pic fata, dar e foarte luminoasa si cuprinde mai mult cadru decat aproape orice alt telefon. Cred ca ai vazut 8 megapixeli vs 5 si de acolo. iPhone 6 cu 1,3 megapixeli ce nu scoate poze mai bune ca Galaxy Prime cu 5? Asa eu am 3,7 megapixeli pe Note 4 si prietena pe Prime 5 si nu se compara cele 2 camere frontale.

Incearca si cauta Note 5 la 3000 lei sau pe acolo. Nu ai garantie la Samsung, dar daca iei de la Emag ai de la Depanero. Si este peste Mate S si peste S6 Edge sau Z3.

Sfatul meu poate te-ar fi ajutat de Black Friday. Din cate vad te intereseaza foarte mult camera. Daca as fi fost in locul tau, as fi luat: DSLR Canon 1200D ce a fost la 900 lei si un G4, G Flex, Asus zenfone 2 sau OnePlus Two varianta de 64gb. In functie de alegerea telefonului mi-ar mai fi ramas si bani. DSLR-ul l-as fi folosit pentru fotografii iar telefonul pentru poze. Asta as fi facut eu iar telefoanele enumerate sunt mult peste limita decentei.

Sent from my Moto G using Tapatalk.

Edited by k_gula1985

multumesc mult de sugestii...legat de camera..intradevar dupa specificatii vorbeam privind camera secundara care la huawei ii 8 mpx fata de 5 la s6...si de asta ziceam

si la procesor...ambele sunt octa de 2.1 si 2.2 parca la huawei

deci la astea ma refeream...

ca si cerinte clar camera in primul rand,culoriile(display)si nu in ultimul rand autonomia apoi mai ramane si designul,functiile si calitatea mai ales ca nu dai in fiecare zi banii astia

dupa cum spuneam sunt deschis si la alte sugestii dar eu cel putin nu am vazut modele si branduri mai bune (dupa calculele mele)ca cele mentionate de mine 

Aaa. Ca sa stii si tu, Exynos = cel mai bun procesor 2015, si probabil si 2016.

Bateria are o capacitate mai mare (putin), dar GSMArena "spune" ca nu tine mai mult decat pe S6. Ecran mai luminos decat pe Samsung numai la Apple mai gasesti (+ ca Mate S are doar 1080p). Ma indoiesc ca S6 nu are o camera mai buna decat cea de pe Huawei.   

Anyway, pare cam biased ce am scris, dar cam asa sta treaba. Sper ca stii ca Mate S are un ecran mai mare decat Edge (sau invers, S6 mic decat M s)

• 2 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use