Clicky

Jump to content

Report

  • Similar Content

    • By VR46
      Va salut,
       
      Am o problema foarte enervanta cu update-ul inboxului la Outlook 2013 si nu stiu cum sa o remediez.
      Folosesc Outlook 2013 instalat pe sistemul de operare Windows 8.1 si zilnic (sau la cateva zile) isi face update la intregul inbox. Dureaza chiar si 2-3 ore pentru ca mailurile au cativa Gb in total si in timpul acesta nu imi intra mailurile noi. Ca sa vad mailurile noi trebuie sa inchid Outlook-ul si sa il repornesc.
      In partea de jos apare mesajul "Updating inbox (3,38 Gb)". Pana nu ajunge la 0 nu imi intra noile mailuri fara sa repornesc programul.
      Stie cineva din ce cauza se intampla asta sau ce as putea face sa remediez problema?
       
      Multumesc anticipat pentru ajutor.
    • By VR46
      Va salut.
       
      De cateva zile am o problema in a descarca (sau actualiza) aplicatii din Google Play.
      Imi apare mereu mesajul "Descarcare in asteptare", fie cat sunt conectat la retea Wi-Fi, fie ca folosesc pachetele de date.
      Telefonul este V1 Viper i, Android 4.4.2
      Am incercat sa sterg datele si sa golesc memoria cache atat in Google Play, cat si in Servicii Google Play si degeaba.
      Daca aveti vreo solutie la problema aceasta v-as fi foarte recunoscator.
      Multumesc.
    • By Pitigoi Ionut Gabriel
      Salut! Am o problema cu memoria unei tablete. Are memoria impartita in doua una de 1,5GB si alta de 3,75 si cea de 3,75 nu mai este citita. Cand intru intr-o aplicatie de File Explorer aplicatie se blocheaza si nu se mai deschide. Iar cand o conectez la un PC si dau activare stocare in masa pc nu o citeste. La fel se intamlpa si cand vreau sa instalez o aplicatie imi scrie ca nu am spatiu de stocare. Ce e de facut ? 
       
    • By Sasca Cheregi Eusebiu
      Salut detin un telefon Allview A6 Quad,iar de o saptamana incerc sa rezolv problema asta,cand incerc sa ma conectez la Google Play Store primesc mesajul: "Nu s-a putut conecta Nu se poate stabili o conexiune de date sigura la server. Este posibil ca aceasta sa fie o problema temporara sau ca dispozitivul dvs. Android sa nu fie pregatit pentru servicii de date.Daca problema persista apelati Serviciul de relatii cu clientii."
      Am incercat de 5 ori resetarea din fabrica dar tot nu a mers,iar telefonul nu poate fi rootat ca sa il rebootez deoarece androidul 4.3 nu e acceptat de catre SuperSu.
      Am incercat multe alte metode de pe YouTube dar nici una nu a mers.
      De asemenea am incercat si rebootarea telefonului cu Power si Volume+.
    • By Smooth1c
      am un P5 Alldro si o AX4 Nano, si pe amdoua mi-a dat de vreo 2 ori asta "lansatorul allview s-a oprit", dar nu se inchide, nu-si da restart, doar ma scoate din joc sau aplicatia in care sunt. pe tableta i-am dat resetare de generala, acum astept sa vad daca o sa mai apara. intrebarea mea e: de ce apare chestia aia?
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use