Clicky

Jump to content

Black Friday 2015

Sp1tfire

Recommended Posts

M-au amendat pe mine când am rupt un indicator cu camioneta :))) Parcasem paralel cu bordura, lăsasem loc față-spate dar până am venit înapoi m-au înghesuit alte masini. Camioneta scurtă dar roțile la jumătatea benei și când am virat stânga maxim să ies l-am agățat cu oblonul. Era pus de formă indicatorul că a ieșit din pământ :))

Am rezolvat problema cu cardul. Am fost la QM (Avand adaptorul de data asta) si o incercat sa ma ia tare. Si i-am zis ca-mi stiu drepturile si ca am garantie. Nu o trecut nici 14 zile. Si m-o luat el ca de unde stie el ca eu in perioada asta nu m-am folosit de card?! Nu, l-am tinut in cutie...Mare prost! Iar apoi cand o vazut ca nu mananc panseluta degeaba, m-o luat ca trebuie ambalajul. Altfel nu ma poate ajuta chiar daca e doar o bucata de carton inutilizabila inca o data. Si i-am zis ca nu mai e nevoie si cica nu crede, sa ii arat legea. Am dat frumos pe net si mi-o cerut telefonul sa citeasca el ca sa se convinga. Mi-o desfacu alt card si l-am bagat in telefon. Surpriza! Asta nu o mai zis ca e DAMAGED. Acuma copiez fisierele pe el. Pana la urma instalasem si pe celalat NFS MOST WANTED si mergea fara probleme. Sa vedem si asta. Aaa, si acuma merge si adaptorul. La celalalt nu functiona. 
Fuck QM!

Aici toata povestea.

După Xiaomi nu pierzi garanția, după unii retaileri ai pierdut-o deja deoarece ai făcut update... Așa se întâmplă când nu ai garanție oficială. Ideea e că software n-ai cum să strici un Xiaomi. Tu ai ROM-ul stable de China, asta înseamnă că sunt câteva aplicații în chineză. Cu garanția pui oricum rom-ul original pe el. Eu folosesc rom-ul developer de pe xiaomi.eu. Apare săptămânal. Îl descarc și îl pun din setări.

Asta inseamna ca ai instalat TWRP ca din cate stiu nu merge pus cu MiRecovery. Nu merge sa se descarce prin OTA? Eu citisem ca toate ROM-urile (stable si developer) de pe en.xiaomi.com si xiaomi.eu se pot actualiza prin OTA. Doar cele de pe Smiui am inteles ca nu merg updatate prin OTA.  De fiecare data cand updatezi trebuie sa dai cumva wipe la tot? Cred ca o sa mut discutia pe PM ca sa nu populam aiurea acest topic.

Ha ha ha, azi venea comanda de la Altex de BF. Halal servicii. Le-am zis sa returneze coletul la Altex. Le-a luat doua saptamani sa livreze un colet.

Sent from my LG G3-D855

Nu era chiar mocaciune si nu era pentru mine. Era o masina de tocat pentru mama, dar intre timp si-a cumparat. Problema e ca nu mi-au confirmat comanda cei de la Altex, nici prin sms, nici prin mail. Practic eu nici nu stiam daca vor livra vreodata comanda aia sau nu.

Sent from my LG G3-D855

Da, am scapat usor de ei. Intre timp mi-am facut cont la ei, desi n-as mai comanda ceva de la ei, dar daca gresesc macar sa am o metoda de a verifica ce se intampla cu comanda.

Sent from my LG G3-D855

Nu ma intereseaza AWB-ul, ma intereseaza sa vad acolo pe site-ul lor comanda confirmata, comanda nefinalizata, comanda ignorata, ceva. Nu sa nu stiu nimic de comanda si sa ma trezesc peste o luna ca mi-o livreaza.

Sent from my LG G3-D855

O scurtă părere despre blackfriday. Eu am visat la cai verzi pe pereti cand credeam ca in Uk o sa primesc super mega discounturi.

Nope. Am comparat preturi am urmărit produse si multe din ele pe partea de tehnologica Romania a bătut UK la preturile de Blackfriday cu mult. In Uk nu a fost nici o oferta de 1000 de lei la Xbox sau ps4. Cel mai ieftin un ps4 refurbish 199lire. In rest totul comparativ. E adevărat ca gasesti mai multe produse stocurile nu se epuizează asa repede. Dar acum m-am convins ca nu e bine sa mergi la pomul lăudat cu atâta încredere.

Asta asa ca o părere pentru ca si eu mă aflam in barca care critica vehement reducerile din România. E adevărat salariile nu se compara insa aici vorbim de un pret obtinut de firmele din Romania pentru produse acelasi plătit ca si cele,din vestul Europei.

Edited by danielcarpo

Eu am comandat un router Tp-Link Archer C7 de la Altex de BF si l-am primit in 3 zile. Am cont de mult timp la ei si multe comenzi facute, dar niciodata nu am fost intarziat atat de mult precum pe colegul de forum. Dupa atata timp sa livreze imi pare nesimtire crasa.

BF pe Amazon a fost asa si asa, am luat doar un Furby Boom pt fiica-mea la 40 lire cu tot (in Ro nu gaseam mai jos de 307 lei la niste magazine dubioase), acum il astept sa vina, pe track zicandu-mi ca ieri trebuia sa vina.

Trimis de pe al meu LG-D955 folosind Tapatalk