Clicky

Jump to content

Black Friday 2015

Sp1tfire

Recommended Posts

Fotograf profesionist?

10 milioane ca amator pentru un bliț e destul de mult.

Sent from my V370 using Tapatalk

Vine.

attachicon.gifScreenshot_2015-11-21-20-49-48.png

Sent from my V370 using Tapatalk

Nu fac bani din fotografie. E doar un hobby. Acest moft e foarte scump. De ce 1000 lei? Pentru ca e un produs original si e perfect compatibil cu al meu DSLR Nikon. Cu alte blitz-uri non-Nikon, vei avea parte uneori de surprize neplacute. Daca as fi facut bani din fotografie, cu siguranta aveam in portofoliu vreo 4 SB910 (1900 lei bucata).

Sent from my Moto G using Tapatalk.

Black Friday de la Vodafone: 3 GB de date moca, probabil ca vor fi valabile 30 de zile. Oferta o puteti accesa din aplicatia MyVodafone, indiferent ca aveti abonament sau cartela.

Sent from my LG G3-D855

Nu cred ca mai e valabila ca nu o gasesc in aplicatie.

Nu cred ca mai e valabila ca nu o gasesc in aplicatie.

Este in sectiunea bonusuri si optiuni, am verificat chiar acum

post-23-144813943325_thumb.jpg

Sent from my LG G3-D855

Multumesc dar se pare ca la mine nu apare nimic. Asa imi multumesc ei pentru cei 15 ani petrecuti in reteaua lor ( Connex si Vodafone). Dar nu ma plang. Am nelimitat de la digi. La Vodafone cu 33 lei am nelimitat national si fix international, 200 international pe mobil, 1,2 gb de net si suita lor de aplicatii.

Edited by k_gula1985

Tsaiaiaiaa, sa vedeti faza..ma suna sefu la ora 3 ca sa mă pregătesc ca are nevoie de mine urgent, zic bine.

Îmi iau hainele si ghiozdanu si ies afara, dupa 5 minute de lucru ma suna curieru si îmi zice ca mi.o ajuns coletu,maxim de fain, plin de coMenzi si eu m.am dus la budă sa pot vorbi in liniste cu maica.mea sa iasă afara ca vine curieru cu 2 colete care era de fapt 1.

Pana dimineață le testez (tielefoniele) si la 12 trebe sa ma duc la lucru, blanaaa.

Nu ma asteptam sa fie asa rapizi. Respect dsinumaistiucum srl

Fac scandaaaaaaaaaaaal.

La unu din cele 2 nu merge absolut deloc touch.ul si celalalt se apasa când si cum vrea. Si pe deasupra are si pierderi de memorie..baterie 39 ii dau restart baterie 29.

Ooo moartea sa le manance

Il astept si eu pe al meu de 64 GB , speram sa mi-l livreze azi, ca mi-au dat AWB pe mail, dar n-am primit sms de dimineata. In schimb mi-a venit ursul lu' fii-mea post-23-144818459191_thumb.jpg

Sent from my LG G3-D855

Am făcut un printscreen și am decupat post-ul acesta. O să-l postez la fiecare topic deschis de cineva care întreabă de Allview, Evolio, serioux și gașca de "producători români". Dacă e Sebi de acord, desigur. :)

Fac scandaaaaaaaaaaaal.

La unu din cele 2 nu merge absolut deloc touch.ul si celalalt se apasa când si cum vrea. Si pe deasupra are si pierderi de memorie..baterie 39 ii dau restart baterie 29.

Ooo moartea sa le manance