Clicky

Jump to content

Black Friday 2015

Sp1tfire

Recommended Posts

Io am mai luat un stick de 16 gb hama la 20 si un mouse wifi de la Altex, îs curios când o sa le livreze

Altex nici macar nu mi-a confirmat comanda pe mail. Stiu ca si anul trecut de BF s-au miscat extrem de prost.

Sent from my LG G3-D855

Io am mai luat un stick de 16 gb hama la 20 si un mouse wifi de la Altex, îs curios când o sa le livreze

Am luat și eu direct din magazin. 20 de lei.

Nu pot atașa imaginea. Tapatalk sucks.

Sent from my W125 using Tapatalk

Laptop, 31 milioane la pcgarage de 2 luni. 35 la promoție, redus de la 37 la altex. :))

Sent from my W125 using Tapatalk

EMAG mi-a tras o românească... Am luat fără discount de BF un PS4 de 1Tb cu 1799 lei. Astăzi e 1699.... Oare să îl refuz pe cel care îmi vine prin curier și sa ma duc sa achit cash sa îl iau mai ieftin...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Cred ca toti curierii lucreaza week-end-ul asta. Mie au vrut sa-mi livreze scaunul de masina azi, dar nu eram acasa si au zis ca vin maine. Black Friday de la Vodafone: 3 GB de date moca, probabil ca vor fi valabile 30 de zile. Oferta o puteti accesa din aplicatia MyVodafone, indiferent ca aveti abonament sau cartela.

Sent from my LG G3-D855

Altex s-a facut de rahat. Au tinut toata luna BF cu reduceri de rahat, aseara au inchis si eu site-ul ca toti ceilalti sa nu para prosti, si azi dimineata revine cu aceleasi oferte.

Ba nu s-a făcut. Mai niciun magazin nu a avut oferte bune, si daca a avut, când s-a dat drumul la site erau deja epuizate, sa spun așa.

Anul acest am luat doar de la Altex un Xiaomi 10000 mah si un încărcător auto. Restul ofertelor au fost atât la eMag, cat si la Altex bunicele, dar nu intr-atat cat sa te convingă sa cumperi.