Clicky

Jump to content

Black Friday 2015

Sp1tfire

Recommended Posts

Cred ca nu trebuie sa repet: emag au fost neseriosi anul acesta. Totusi am achizitionat un blit Nikon SB 700 ce a fost redus real de la 1399lei la 999 lei. Surpriza a venit din partea prietenei mele care mi-a cumparat un Xiaomi mi4c varianta cu 32 gb memorie interna si 3 gb ram.

Sent from my Moto G using Tapatalk.

Eu am avut Black Friday....

Am luat amenda de la politia romana, 630 lei pt că am oprit unde staționarea era interzisă + folosirea abuzivă a luminilor de avarie pt că am avut de livrat 2 colete la un organ al statului român. Amenda "abuzivă" l-am luat pe strada Grigore Alexandrescu la APIA, amendă primită de la secția 4 Timișoara. De data asta voi contesta amenda deoarece accesul către APIA era blocată de un autoturism și a trebuit să parchez pe jumătate de drum. Noroc cu Car DVR, deoarece totul este filmat......

Mulțumesc pe această cale agentului Sanislav pt amenda abuzivă care va fi contestata la tribunalul Timișoara.

Din păcate domnii de la politie.....au lacune.....si dau liber pt contestații.

Sent from my LG G3

Al meu a fost pe bune.

Aș pune filmarea pe net, inclusiv sonorul cu organul de politie, dar mâine am de livrat colete de BF.....Inclusiv duminică......

Mama ei de viata.....de curier....

Sent from my LG G3

Și cu această postare închei în mare parte prezența pe topicul acesta. Mi-am spus părerile aici. http://mobilissimo.ro/m/editorial/black-friday-ul-romanesc-chilipiruri-putine-si-servere-puse-la-incercare_28876.html

*a se observa diversiunea, de pe site trimit pe forum și de pe forum pe site :)

Ma gandesc ca de fapt esti Erwin undercover. Prea repede ai ajuns sa publici pe site. Vorbesti / scrii corect si acolo si pe forum. Nu te iei de altii. Faci glume de calitate. Sigur esti Erwin. :D

Plus ca mai si cumperi din China la foc automat.

Am intrat pe forumul acesta după ce a postat Erwin pe facebook anunțul oficial de lansare, cred că prin 2011. Pe atunci nu avea nimeni mai mult de 20-30 de postări. Că mi-am făcut cont abia anul trecut este altceva. :)

Plus că știam site-ul de ceva timp. Deci nu-s tocmai nou pe aici, am stat în umbră doar.

Apreciez. ;)